Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
Ema bine a revenit!
Gabi da, se gasesc creioane triunghiulare, eu an vazut la auchan.
Eu... pe super mega fuga ca de obicei...caut scoala pt fi-miu. E cineva inscris la vreo scoala in sect 1 Bucuresti? multam fain
Andries
g_ioana spune:
Carmencita ai dreptate la ieshi a'nebunit lupu'.....pe mine m-au tocat sistematic timp de o saptamana si tacsu si bona ca nu mai sunt locuri la scoala si ramane cupilu neinscris....ca sunt scoli in care intr-adevar invatatorii cer deja dosarul desi inscrierile oficiale sunt la inceputul semestrului doi...vineri am reusit si eu sa merg sa vorbesc cu invatatoarea(cu care mai vorbisem in martie)si a zis sa stau linistita ca cupilu este pe lista din primavara la pozitia 10.....dosarul sa-l duc atunci cand se da startul oficial si i-a dat ca tema mandrei manance mai mult ca sa mai creasca pana la toamna...
Mandra la gradi scrie cu creionul/creioane colorate si rar cu pixul, pe foi albe sau caietele speciale,nici vorba de stilou sau caiet tip I...momentan nu fac nik cu ea acasa...
Ema bine ai revenitne-a fost dor de tine!!!!
Meii oare merg bezelele cu murata lu'Carmencita...sau ie prea mult dulce
Andreeap ce mai face Pupi,cum merge cu scoala?
g_ioana spune:
Neatza..da' se poate asa ceva,eu sting lumina si tot eu sa dau trezirea,ntz,ntz,ntz
Hai treziiiireaaa si la semnat condicutza!!!!!
szivarvany spune:
Mneatza. Prezenta si io la datorie.
Am bifat ieri dintzarosul, pana in ianuarie sper sa n-am nimic, atunci va reveni pt 2 saptamani doamna si o sigilam pe Giulik la cei 4 dintzoci definitivi, care sunt in plin proces de eruptie
La dans ... i-a placut si nu prea. Ea e cea mai inalta ... si nu i-a placut asta, dar dansul in sine da.
No, atat din west.
Si o strig si eu pe Andreea de Pupi&Nick
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
buna dimineata
pupici tuturor
is pe fuga cu multe lucruri de rezolvat. sa aveti o zi minunata!
carmenp spune:
neata
geoana pai tu ai super-avantaj ca lucrezi in invatamintu` de stat, macar ca`ti foloseste la inscriere la scoala daca pe fluturas n`ai beneficii;)) bezele cu murata cam multa dulcegaraie, intii dai cu muurata si apoi trimiti bezele, lool
edit, madam spiil, uelcam bec, parolili ca parolili da` vez` sa nu uiti pinu` la card;))
szivarvany spune:
Am uitat ceva asta dupa ce am uitat ce mi-a zis pediatra, da ?
Cate picaturi vigantol le dati, tot doua/zi pana in aprilie ?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Am uitat ceva asta dupa ce am uitat ce mi-a zis pediatra, da ? Cate picaturi vigantol le dati, tot doua/zi pana in aprilie ? Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
la 6 ani vigantol????? nu i-am mai dat de la 1 an si.
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp neata geoana pai tu ai super-avantaj ca lucrezi in invatamintu` de stat, macar ca`ti foloseste la inscriere la scoala daca pe fluturas n`ai beneficii;)) bezele cu murata cam multa dulcegaraie, intii dai cu muurata si apoi trimiti bezele, lool edit, madam spiil, uelcam bec, parolili ca parolili da` vez` sa nu uiti pinu` la card;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
...mare avantaj...da io-s din categoria celor care nu ma prezint cu functia ci cu gradu' de mama de gorodica....asa ca cu gradi am fost la limita cu inscrierea ...iar cu scoala am luat-o din timp numai datorita faptului ca am vrut sa vizionez mai multe invatatoare... ca sa-i placa mandrei una,da' am avut noroc ca i-a placut de prima....pe scurt viitoare invatatoare habar n-are ca lucrez in invatamant..ca nu i-am spus,ca nu m-a intrebat,sic!
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
la 6 ani vigantol????? nu i-am mai dat de la 1 an si. |
Poi ... apoi io jtiu ca se da pana la 7 ani ... amu` nu ma`njurati, dar asa considera si pediatra