Copilasi de iulie august 2004 *56

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ema bine a revenit!
Gabi da, se gasesc creioane triunghiulare, eu an vazut la auchan.
Eu... pe super mega fuga ca de obicei...caut scoala pt fi-miu. E cineva inscris la vreo scoala in sect 1 Bucuresti? multam fain

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita ai dreptate la ieshi a'nebunit lupu'.....pe mine m-au tocat sistematic timp de o saptamana si tacsu si bona ca nu mai sunt locuri la scoala si ramane cupilu neinscris....ca sunt scoli in care intr-adevar invatatorii cer deja dosarul desi inscrierile oficiale sunt la inceputul semestrului doi...vineri am reusit si eu sa merg sa vorbesc cu invatatoarea(cu care mai vorbisem in martie)si a zis sa stau linistita ca cupilu este pe lista din primavara la pozitia 10.....dosarul sa-l duc atunci cand se da startul oficial si i-a dat ca tema mandrei manance mai mult ca sa mai creasca pana la toamna...
Mandra la gradi scrie cu creionul/creioane colorate si rar cu pixul, pe foi albe sau caietele speciale,nici vorba de stilou sau caiet tip I...momentan nu fac nik cu ea acasa...
Ema bine ai revenitne-a fost dor de tine!!!!
Meii oare merg bezelele cu murata lu'Carmencita...sau ie prea mult dulce
Andreeap ce mai face Pupi,cum merge cu scoala?

Mergi la inceput

Neatza..da' se poate asa ceva,eu sting lumina si tot eu sa dau trezirea,ntz,ntz,ntz
Hai treziiiireaaa si la semnat condicutza!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza. Prezenta si io la datorie.
Am bifat ieri dintzarosul, pana in ianuarie sper sa n-am nimic, atunci va reveni pt 2 saptamani doamna si o sigilam pe Giulik la cei 4 dintzoci definitivi, care sunt in plin proces de eruptie
La dans ... i-a placut si nu prea. Ea e cea mai inalta ... si nu i-a placut asta, dar dansul in sine da.
No, atat din west.
Si o strig si eu pe Andreea de Pupi&Nick

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
pupici tuturor
is pe fuga cu multe lucruri de rezolvat. sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata
geoana pai tu ai super-avantaj ca lucrezi in invatamintu` de stat, macar ca`ti foloseste la inscriere la scoala daca pe fluturas n`ai beneficii;)) bezele cu murata cam multa dulcegaraie, intii dai cu muurata si apoi trimiti bezele, lool
edit, madam spiil, uelcam bec, parolili ca parolili da` vez` sa nu uiti pinu` la card;))

Mergi la inceput

Am uitat ceva asta dupa ce am uitat ce mi-a zis pediatra, da ?
Cate picaturi vigantol le dati, tot doua/zi pana in aprilie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

la 6 ani vigantol????? nu i-am mai dat de la 1 an si.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

neata
geoana pai tu ai super-avantaj ca lucrezi in invatamintu` de stat, macar ca`ti foloseste la inscriere la scoala daca pe fluturas n`ai beneficii;)) bezele cu murata cam multa dulcegaraie, intii dai cu muurata si apoi trimiti bezele, lool
edit, madam spiil, uelcam bec, parolili ca parolili da` vez` sa nu uiti pinu` la card;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

...mare avantaj...da io-s din categoria celor care nu ma prezint cu functia ci cu gradu' de mama de gorodica....asa ca cu gradi am fost la limita cu inscrierea ...iar cu scoala am luat-o din timp numai datorita faptului ca am vrut sa vizionez mai multe invatatoare... ca sa-i placa mandrei una,da' am avut noroc ca i-a placut de prima....pe scurt viitoare invatatoare habar n-are ca lucrez in invatamant..ca nu i-am spus,ca nu m-a intrebat,sic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

la 6 ani vigantol????? nu i-am mai dat de la 1 an si.

Poi ... apoi io jtiu ca se da pana la 7 ani ... amu` nu ma`njurati, dar asa considera si pediatra

Mergi la inceput