Copilasi de iulie august 2004 *56

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza...si azi nu va mai dau rachiu ca dauneaza la ficat.

Fetelor,multumesc inca o data de urari,sa vi se implineasca toate visele si dorintele!!

Alice,darling,dau si azi un ceai cu lamaie,poate trece raceala.Sau mai bine un vin fiert.Atentiune,vin zilele Iasului,cu pastrama si vin fiert.Bagi o vizita?
Io nu-i zic strutzului de urari ca-mi dau foc la valiza ca l-am facut ou de strutz...chit ca are cracii lungi

Pasarik...felicitari balerinei innotatoare.Zi drept...cum arata antrenorul? Mai bine tragi un bikini cu tine (sutien nu e musai) si bagi niste bazine

Ioano...pfffffffff...ai ales bine Grasa...poate te mai ingrasi si tu nitel,ca prea faci concurenta la studente.Si...chiar iti sta bine cu doua gorodici Io zic sa te mai gandesti,ca prea fain ati iesit in poze.

Olivia...daca Luca sta la FTK,va sta si la lectii,macar 15 minute si apoi pauza.El e foarte activ dar e si destept si vrea sa stie...daca il va interesa activitatea,va sta...zic eu.
sa fie intr-un ceas bun vanzarea si poate reusiti sa terminati casutza.Poate dai o cafea la vara,pe terasa salutari lui Sorin si sa-i zici sa nu uite de animatoare la inaugurarea casei,sa se indure si de Sorin al meu sa-l cheme la vizionare

Roberto...tu cum stai cu casa si inglejii?Cam stau cu biciul in mana pe voi,cred ca faceti voi treaba si in locul lor.Ce face Matei?

Liliana,sa-ti traiasca isteata.Normal ca e si meritul parintilor,de fapt,mai ales al lor,ca exploateaza talentele.Am ratat vara asta intalnirea cu voi,am fost la mare in perioade putin diferite.

Andries...vii la iasi? Sa nu spui ca ai intrebat asa,degeaba...si imi fac sperante degeaba. Da,Astoria e printre cele mai scumpe,cred ca sunt si altele mai convenabile.

Gabitz...la cat muncesti la gradina aia,ai sa ai un mic rai acolo.
Si cu parintii,nu te enerva,mereu se gaseste cate unul sa se dea mare si sa se erijeze in lider.Ar trebui sa va spuneti parerea,nu sa faca ea regulile. Sa-ti traiasca boboceii tai...

Dario...dau pepsi dar fara gheatza,ca racesti.Apropo de Giulik...imi si imaginam cum s-ar uita asa,serioasa la rares care s-ar agita precum margica pe langa ea

Apropo de fete,el le prefera,v-am zis. Si a fost indragostit lulea de o fetita Delia,blonda,isteata foc si fasneatza de nu se poate.Si sentimentele erau reciproce.
Saptamana trecuta imi zice ca nu mai e prieten cu Delia,ci cu Sorana.Nah...m-am gandit io ca mai schimba omul,ca are ceva timp cu Delia. Si aseara,discutie:

el: nu mai sunt prieten cu Sorana,sunt prieten cu Andreea
eu: pai de ce?
el: stii...m-am gandit sa le iau pe rand...
eu: dar de ce le-ai parasit pe Delia si Sorana?Ce nu-ti placea la ele?
el: eee...ele sunt cam batrane
eu: si Andreea ce are in plus?De ce iti place de ea?
el: e blonda (desigur), are falcutze ca mine (daaaaaaaaa...e plin de falci ,Rares), e cuminte,are rochii frumoase (e clar de ce ii place), are par frumos si putzin ( adica scurt)

Mda...deci daca aveam vreo indoiala,acum stiu sigur ca va fi un barbat 'adevarat'

Roxi...da,incerc unul pe zi,ca apoi sa nu scad sub unul pe luna
Cu Andreea,nu e dracul asa negru Nu sunt chestii dure,doar razboi de gherila.Ea vrea 'n' chestii,eu nu am cum sa le iau pe toate,se mai imbufneaza,trebuie sa zic de 3 ori sa faca ceva,uneori,sa ma tzin de ea la niste chestii organizatorice, sa nu-mi pierd rabdarea cand ma contrazice aiurea si mai ales sa stau atenta la ce se intampla in viata ei in afara casei,sa nu dea de necaz,ca adolescentii cred ca lor nu li se poate intampla nimic rau,sunt curajosi la extrem si cred ca toata lumea e corecta.Mai mediez conflicte cu Rares,uneori mai e geloasa...
In schimb m-a dat pe spate aseara...a zis ca intarzie si cand a venit...mi-a adus cadou...surpriza. Mi-a luat o geanta de la Meli Melo ...nu stiu cum a facut rost de bani,cred ca a strans din ce i-am mai dat eu. I-am repetat de multe ori ca nu trebuie ea sa-mi ai cadouri si mai ales scumpe,pt mine altceva e mai important.Dar ea a vrut musai sa ma bucure.Si mi-a luat o felicitare haioasa cu textul:

" De ce femeile maritate sunt mai grase decat cele nemaritate?
Femeile nemaritate ajung seara acasa,se uita in frigider si se baga in pat.
Femeile maritate ajung seara acasa..se uita in pat si apoi merg la frigider!"

(cred ca i-a cam picat fatza lui Sorin)

Si apoi urmeaza textul ei:

"Chiar daca te-ai maritat,tot frumoasa ai ramas
Multumesc ca ai fost alaturi de mine,ca imi accepti toate greselile, ca ma intelegi si ca ma iubesti atat de mult.Am noroc sa am o mama ca tine.Am noroc sa am o mama ca tine!!!
Promit de acum sa fiu mai intelegatoare si mai cuminte si sa te pretuiesc mai mult.
Esti o mama de nota 20. "

Nah...si io o criticam fix ieri...
Uite asa ne fac surprize copiii si ne ridica sufletul la cer si uitam toate problemele. Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei,ca ei sunt lumina si iubirea inimii noastre!

Mergi la inceput

loooooooooooooool...ce cearceaf am bagat...sa nu ma injurati,asa a iesit...ca indata ma duc la dentist cu Rares si nu mai am timp sa scriu,asa ca am bagat 10 mesaje in unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce mesaj frumos si ce surpriza frumoasa

Si da, asa sta ea ... si se uita la ceilalti. Ii ia mai mult sa se bage`n turma Dar se mai baga.
Mi-a placut faza cu gherila

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, haha, sa stii ca si mie imi place sa colorez, mult de toot !! Mai nou mi-am luat enshpe carticele dalea de activitati cu hirtia, bricolaje, nush exact cum se numesc, si am facut o gramada de chestii haioase din hiertie colorata, carton si lipici !
Nora, moam, m-a dat gata fata ta !! Asta da cadou !! Iar Rares e super tare cu luatul pe rind !! Bafta la dentist, si noi tre sa mergem cu Andrei, i-a iesit un dinte in spatele celuilalt (care nu da semne sa cada neam), plus una bucata masea cariata care il tot doare, nashpa !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Nora, sa ne traiesti! Eu as vrea un ceai de tei ca face bine la nervi Si parerea mea e ca poti sa zici oricand orice chiar daca nu are legatura cu subiectul
Mai ce mare a crescut Andreea... Ce cadou/mesaj frumos!

Andries, Dana, ce de activitati, bravo!

Liliana, de ce sa nu ne spui!? Bravo Adelutzei! Las' sa ne spui ca de aia ne adunam acilea.

Lia, si ale mele fac sporturi din astea. Pe mine ma sperie ca Oana e destul de grea si ii sare in carca Mariei, mi-e sa nu ii rupa spatele...Eu le cert si le interzic dar oricum nu ma asculta.

Ale mele sar din paturi, de pe canapea...S-au intalnit cu vecina de sub noi. Maria s-a bagat in vorba "buna ziua, stii, noi sarim de pe canapea!" "Mami ne cearta si nu ne lasa dar nu-i asa ca nu te superi?!"
Saraca, eu cred ca i-a cazut tencuiala in cap pana acum!

Roxana, dada, inot...a invatzat sa ia apa in gura si sa scuipe ca balena, cu bolta!

Daria, fiecare cu ritmul lui. Mariei pot sa ii interzic cat vreau, nu are acest efect.
Maria e fericita cand o ajut sa coloreze, ea face un sfert si eu restul...pe urma se lauda la John ca a colorat frumos...hihihi

Andreea/philip, pupam si noi si te mai asteptam la taclale :)

Ioana, mai nanashilor v-am admirat finutza...o dulcica (mai vreau si eu!) Iti sta bine cu micutza in brate! V-am admirat si pe voi, frumosi, nu se vede ca erati virusati...:)

Hai ca ma intinsei. O zi frumoasa sa avem (la noi in casa e cald, toamna e frumoasa cand nu mergi decat 2 minute pe afara...eu practic sedentarismul extrem!)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristalino,te facusi bine sau suplimentez portia de ceai?as zice ca mai degraba bagi o visinata,sa te inviorezi sa faci aftza fetelor,ca ele-s de poveste intotdeauna.
Auzi...daca dau si-o pastrama si-o tuica...mai bagi o fetitza?Ca io de abia astept sa mai citesc o poveste a nasterii...Hmmm...chiar,nu le-am citit de mult,ia sa ma bag un pic...

Da,a fost emotionant....doar ca eu am fost o idioata si imi vine sa imi trag palme singura. M-a luat pe nepregatite faza in sine si apoi...cand am vazut geanta...nu am reactionat cum trebuie,m-a prins pe picior gresit. Sa ma explic:
Una la mana,eu in genere nu ma imbrac la modul extrem de serios,cuminte,cu fustele in pamant.Deci asa...mai tineresc cred decat ar fi cazul In plus,avand=-o pe ea,am incercat sa ii preintampin dorintele,sa incerc sa gandesc ca ea,sa incerc sa vad ce-i place si acum cand vad ceva,mi-e reflex sa ma gandesc daca ei ii place si ii vine. In ritmul asta,am cam uitat sa ma uit in buletin si ma uit dupa trasnai,modernisme. Astfel ca atunci cand am vazut poseta...hmmm...mi-am amintit brusc varsta si am zis...ups...imi da fata lectii de eleganta si de bun simt. Geanta e mai sobra,mai clasica si ea s-a gandit sa o port la tinute office.
Pe de o parte am zis sa fiu sincera,sa stie alta data ce sa ia sau ce imi place...dar am gresit,am dezamagit-o si am suparat-o si i-am stricat bucuria...Sunt o proasta Si culmea e ca de obicei nu reactionez asa,chit ca nu sunt incantata de ceva,ma prefac in extaz,sa ii bucur.Acum m-a prins pe picior gresit,m-a uimit cu gestul si...am gafat groaznic.Mi-a zis sa o schimb,daca vreau...m-a terminat.Deci...sa nu faceti ca mine...

Mergi la inceput

Poate o dregi cumva ii lasi un bilet ca te-ai mai gandit si chiar asa geanta nu ai, deci toptusi a picat la fix si ii multumesti ca a stiut mai bine
Rares e demential

Cristal, ce totala e Maria Ei vedeti, de-astea n-o sa aud io in veci desi jur ca o invat o groaza de comentarii si replici dar are prea mult bun simt sa le reproduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

io nu scriu ultima..Noricico serveste-ne si cu un capitol nou pe langa celelalte

Mergi la inceput

fac cap nou
1 minut pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noricel au trecut prin altar pana la urma??..la faza cu geanta..ai comis-o greu s-o dregi..eu zic sa nu o schimbi si s-o porti..cred ca asta ar da bine..
Liliana de ce sa ne suparam??

eu mereu am sustinut ca fetitele sunt altfel..si in general nu ai probleme la scoala cu ele..la nebunici este problema!

Alice cum este acasa?

Mergi la inceput