Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
apropo de vorbarie..Luca te toaca ..vorbeste cat 10 ..mult si tare!..f des ii spunem..mai taci!..stiu ca nu ar trebui..mai ales eu care -mi faceam probleme cand Luca a fost practic ultimul cat priveste limbajul..
Alice bine ai revenit..ai avut la absente..Masina avem.dar doar una si Sorin stam cam 8 -10 ore pe santier la casa..
Mi-am propus sa fac zilnic cu Luca "teme"..avem tone de carti de activitati..energie sa am..si el sa stea locului..Nora l-a vazut si stie !..ala miezul noptii Raresu dormea ..Luca bantuia
Dar sper ca daca va avea locul lui, camera lui se vor indrepta lucrurile..speranta moare ultima!
Ioana sa va traiasca finuta! Poze nu am vazut inca..
Daria , Giulik este mai introvertita clar..daca am putea face schimb de copii..doar 1 zi..ai avea grija la ce-ti doresti!
la noi nu-i asa frig..este doar toamna..anotimp pe care nu-l suport!
hai noapte buna!
philip spune:
Ioana v-ar sta bine cu inca un pui
Carmen, felicitari Ilincai
Nora, La multi ani
Simona, condoleante
Ema, bun revenit
Daria, n-am ce sfat sa-ti dau, dar voiam sa-ti mai spun o data cat e de frumoasa mandra ta. m-a dat pe spate poza de ieri-alaltaieri
pup gasca!
polux spune:
Uf Dana la multi ani mezinului.
Si sa se vindece repede clavicula lui Victoras.
Nora La multi ani pasare rara si frumoasa. Sa-ti aduca viata numai bucurii.
Daria si la noi la fel...cum a fost la scoala? ...bine. Ce ati mancat?... nu mai stiu. Si da ii vin foarte bine marimile 10-12. Cum mei 3 teme in 7 minute si tu spui ca fata e lenta?
Hello, hello...frumoasa gorodica de Iesi si finuta ei o dulcica.sanatate domnisoarelor virusate.
Monica tumbeling e un fel de gimnastica la sol, cu roata, si alte acrobatii aferente. Destul de solicitant, dar prinde bine la mobilitate si conditie fizica.
Alice ce-mi place...asa asa, fara zambet frumos nu-l iei de sot pe domnul sot.
Carmen felicitari Ilincutei pentru inot. Voi cum faceti iarna cu inotul? Ca la noi e teroare cu frigul...ma gandesc sa nu o mai dau din decembrie pana in martie.
Ema bine ai revenit. Vad ca si voi ati inceput in forta scoala acolo.
Fetele nu va suparati pe mine ca va spun de Adelutza. daca nu era Lia cu revelatia ei nu va ziceam nimic. Si da si eu cred ca Adela are ceva genetic, DAR fara implicarea noastra a parintilor nu ar valora nimic. Sa nu credeti ca e un copil ca cei de care spuneti voi, implicat in zeci de activitati, obosit si care nu stie sa rada...nu, Adela e un copil normal, care iese cu mami zilnic cate 3-4 ore sau mai mult, care canta cand merge pe bicicleta sau role, care rade si se pupaceste cu mami toata ziua, care se chitaie (dupa cum spune ea) cu tati....Si care ca toti ceilalti nu aude decat daca ridici vocea uneori, care nu stie ce a facut la scoala sau ce a mancat acolo, care se catara in copaci si-si mai juleste si genunchi.
Va pupam pe toti de la mic la mare, sarbatorite sau nu, bolnaviori sau sanatosi.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
carmenp spune:
nu stiu mi`e si frica sa ma gindesc, sper sa nu am probleme
Citat: |
citat din mesajul lui polux Voi cum faceti iarna cu inotul? Ca la noi e teroare cu frigul...ma gandesc sa nu o mai dau din decembrie pana in martie. Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4 |
olivia, felicitari, sa fie intr`un ceas bun
mey,am vazut si io gorodeii de ieri da` n`am apucat sa scriu
salutam doamnele ratacite si regasite, elodia si nora;)) astept activitate intensa pe dc din partea dvs;))
pfff, e cam frig la mine`n birou da` macar nu ploo:D
carmenp spune:
Astoria
Single 195 LEI din septembrie 2010
Dubla 299 LEI din septembrie 2010
Suita 369 LEI din septembrie 2010
Indiana http://iasi.inoras.ro/local_hotel-indiana.htm
Single 160 Ron
Double 195 Ron
Little texas http://www.littletexas.org/romania/directions_iasi.html
Single 260 Ron
Double 310 Ron
Concordia http://www.hotel-concordia.ro/
Single 188 Ron
Double 202 Ron
ti`am insirat citeva dintre cele mai cautate ca sa`ti faci o parere asupra preturilor, unele`s de 3 altele de 4 stele, daca te inteerseaza si pensiuni spune`mi. inteleg ca vii in iasi?
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Intrebare: Hotel Astoria din Iasi e o locatie scumpa? Andries |
roxanaz spune:
buna dimineasa
ce vreme de toamna cah yuck bleacks.
Nora, welcome back! macar un mesaj pe luna, acolo.... moama ce trebuie sa ai pe cap cu Andreea.... cand ma gandesc la varsta aia ma ia cam ia cu friguri!
Lia, si Eva cu Pat fac faza aia. io ii las... daca cad or sa se loveasca si data viitoare or sa se gandeasca mai mult inainte, nu?
eu de abia astept vineri sa il duc eu la baschet . doamna mi-a parut extrem de draguta la telefon, chiar stia despre cine este vorba, mi-a spus de cum a reactionat... si ele tare mandru de "antrenament"
aseara am executat niste biscuiti noi, ne pregatim deja de craciun, yawn...
Liliana dar de ce sa ne suparam ca zici de Adela? doamne feri.... pai nu de asta vorbim aici?
szivarvany spune:
Mneatza, va trimit eu soare cine vrea?
Si accept un pepsi mare cu gheata de la Nora , moama ce mari au crescut copiii, ce domnisoara frumoasa e Andreea
Rox, baschet zici ? Cel mai fain sport ever
Polux si Carmen, poi iarna se cara uscatorul de par si atat Si multe haine groase, haha
Kim spor la teme si la voi, sunt sigura ca vor merge struna
Noi stem ok, asteptam vinerea libera Giuli pt inot, io pt frecat menta, hahaha.
Andreea de Pupi, undi`s pozele noi cu voi ??? Dice nu pove despre feciori mai multe, ha ?
Edit: i-am luat aseara mandrei stilou si caiet tip I ; a declarat ca e fericita si ca se simte de 7 ani
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Se pare ca undeva cuiva i s-a facut la fel de frig ca si noua in casa si a dat drumul agentului termic pe teava caloriferului ! Macar si doar peste noapte, insa a fo taaare bine (moam, ce putin ii trebe omului sa fie fericit nowadays ) !!
Liliana, hai mei, cum sa ne suparam cind ne povestesti despre Adela ?? Io ii spun mereu lui Andrei de ce cites aici, poate il motivez mai tare sa se apuce si el de lectii ... avem si caiete speciale, si creioane si toate cele, doar cu ambitia stam prost tare ... ieri l-au apucat crizele ca de ce sa scrie doo rinduri, ca e greu ! Si era vorba de liniute si punctuletze, nu de analiza matematica ?! Incerc sa nu ma gindesc prea tare la cum va fi cind incepe scoala ... heheh !
Andreea, pupici baietilor !
Roxi, succese la baschet ! Sa ne spui cum a fost !
O zi faina va doresc ... la noi in Bucuresti e inchis si ploo, again !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
szivarvany spune:
Alice, io gasii metoda buna: incep prin a o anunta ca nu are voie decat o tema / caiet si doar un rand ca dup`aia ne trebe tim pde joaca Asta o socheaza si cumva o deranjeaza si se ambitioneaza
Da, stiu, sunt o nesi, dar chiar asa simt Nici io n-as avea nerfi mai multi. Dar inca imi place sa colorez, hahaha
Giulia se fastaceste mult cu culorile, si anume: sa iau verde sau verde brotacel sau verde inchis sau verde albatrui sau albastru verzui
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"