Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Mani vezi ca scrie in prospect...io nu i-am dat niciodata profilactic..asa ca nu stiu..Nu stau in banci???Super!
Ioana dar ei au teme??
yupii am frecat bucataria si tot ce contine..nu o mai facusem de 1 an
edit...ce-i aia Smart??
polux spune:
Salutare,
Simona imi pare rau pentru pierderea ta. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Olivia uite cum e aici, sau cel putin la scoala la Adela, caci si aici fiecare scoala are regulile ei. Exista pe situl scolii lista de rechizite. Asta include nimicuri, culori, creioane, guma, si cam atat plus hartie de sters pe maini si sanitaizer. Oricum nu am dat mai mult de 30 de dolari. Si asta pentru ca Adela le-a vrut pe cele cu diferite caractere din desene animate. DAR...ca exista un dar, tot ce au efectiv nevoie sa aduca este sanitaizer si hartie de maini, atat, pentru ca in a doua zi fiecare copil a primit un ghiozdanel de carton echipat cu tot ce trebuie, inclusiv caiete, caiete speciale sau carti. Plus toate nimicurile pe care noi deja le cumparasem. Si le-au pus in sertarul lor fiecare.
Si eu credeam ca nu folosesc carti la clasa intai, dar m-am inselat, la mate folosesc carte numita "Everyday Math". Si din ea rupe doamna paginile si le da ca tema. Au si caiet de completat in clasa.
Sunt multe de explicat, si diferite de Romania, dar am avut si eu o revelatie...si multumesc Liei ca a scris mesajul ei. Lia . hai sa-ti spun de ce. pana nu de mult credeam (fara dovada) ca al meu copil e gifted. Din pacate sau fericire ni s-a cam confirmat acest lucru de invatatoare. De ce spun din pacate...pentru ca scoala unde este ea nu au gifted program si nici accelerated program. Si am stat si m-am gandit ce pot face, si am intrebat-o daca ar vrea sa se mute la alta svoala...etc. Copilul meu NU VREA alta scoala. Asa ca am decis ca pentru fericirea ei am sa o tin aici la scoala de langa casa, si o sa facem noi in plus acasa. Si nu imi e teama ca se va plictisi, caci scoala in state e diferita. Ei au o multime de modalitati de a invata copiii fara sa ii puna sa stea in bancute cate 4 ore pe zi. Lucreaza pe grupe. De exemplu la reading, pot citi individual, cu un partener, sau pot asculta la casti o poveste citita. La matematica au inceput cu jocuri...aruncarea cu zaruri si adunarea lor bineinteles.
Hai ca m-am intins la o placinta si nu cred ca am fost prea coerenta.
Va pup.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
ema spune:
Simona,condoleantele mele sincere.
Kim,imi pare rau,eu nu am vazut nimic si nici nu mi-a spus fostul ca ar fi gasit ceva...adresa de e-mail e a lui,eu n-am...iar pe mess nu m-am uitat cred ca de-un an.Nu,nu ma surprinde ca sunteti tot in ro...ti-ai dorit prea mult sa ajungi ca sa pleci asa repede in alta parte.
Carmen...daca e ceva de condus...s-o stapanesti sanatoasa.Eu abia de 1 an conduc...pe bune...si fara cutie de viteze...ca nu pot sa ma incurc in pedale.
bunny spune:
Liliana - in ce grupa sau clasa e Adeluta?
Aveti pentru fiecare stat alt curiculum? Ca eu ..cum vreau sa aflu ce fac ei la scoala am download de pe multe site-uri americane chestii de mate. Si din astea ii dau eu acasa ...asa 5-10min/zi sa faca .
te rog sa ne spui mai multe de Adela la ce vi s-a confirmat ca are talent? Felicitari - daca reusesti sa faci cu ea acasa e fff bine. Cluburi dupa scoala...sau la alta scoala dupa program?
Daria - voi ce extra activitati aveti azi?
Alex e la beavers ( cercetasi) nu costa mai nimic by the way - si exista si in Romania . Vreau la vara sa vad daca gasesc o tabara cu ei in Romania ptr Alex
szivarvany spune:
Salutare.
Abia acum apuc sa intru pe pc, deh, daca am avut zi libera, am umplut-o
Simona, sincere condoleante
Aum inteleg dc n-ai mai untrat deloc pe mess de atata vreme
Mani, inca nu m-am interesat de cercetasi (si eu am fost cand eram in liceu, moama cat am muncit si cate am invatat), asa ca momentan Giulik face gimnastica, dans si inot.
Azi a inotat 2 ore cu copiii de clasa a II-a in cadrul unui proiect local, i-a placut extrem de mult.
Si inca o data i-am multumit lui DD pt ce copil extraordinar am, ma uimeste zi de zi cat poate fi de cuminte, de intelegatoare, de nici nu stiu, inteleapta si echilibrata
Apoi a vrut la gradi, apoi am mers in vizita si acum seara am aterizat acasa. Rupte de oboseli
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ema Kim,imi pare rau,eu nu am vazut nimic si nici nu mi-a spus fostul ca ar fi gasit ceva... |
cum adica fostul???..poate ai vrut sa spui sotul
Liliana super tare!!..eu nu stiu ce-as fi ales..
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Azi dau eu cafeluta
Si va doresc un weekend frumos si insorit, daca se poate
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
bunny spune:
neata
vin si eu la cafea
avem soare dar a plouat ultimele 2-3 zile de nu se poate merge in parc sau cu bicicleta, asa ca ii trimit la innot
eu din pacate ...cind in sfirsit ma hotarisem sa intru si eu in picina (la rugamintile copilului ca mie nu -mi place deloc) nu o sa fiu decit spectator
un wk-end placut si soare mult
carmenp spune:
ioana, trimis pm, am fost acolo da` ce nebuneala,fratee, cozi la fiecare cerc/profesor in parte, daca`mi zicea cineva ce m`asteapta sigur renuntam
ema, fostu`?! cine`i fostu` ca`st in ceata rau. smartu` ie ceva de condus, cu patru roti:D