Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna dimineata si de la noi, desi vad ca e deja 12. Nu stiu cand a trecut dimineata, pt ca Mara a fost foarte cuminte.
Cristina, de acord cu tine! Si eu ii dau un colt de paine la masa (mai mult coaja, sa o inmoaie greu), pt ca altfel nu pot manca nimic, baga mana in farfuriile mele. Asa isi face de lucru si oricum nu inghite mare lucru, cateva firimituri.
Dayanara, nu imi imprumuti si mie masina aia de bani? Pe sotul meu probabil il disponibilizeaza astia, asa ca ar fi o solutie...
Babyangel, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna!

Ieri nu am mai reusit sa intru.

Am fost si am luat analizele si au iesit bune... adica in coprocultura nu a iesit acel campylobacter ce a iesit in coprocitograma. O fi posibil. Nu stiu ce sa mai zic. Oricum sunt f suparata pe doctorita noastra... Ca tratament ne-a dat binenteles antibiotic Klacid (Miria stii ceva de el?). Desi am insistat si eu si sotul cu intrebarea daca e singura modalitate de vindecare...

In fine... sper sa treaca si ca nu se va mai repeta niciodata!!

Revin, merg sa imi iau cafeaua nr 2.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Multumim de urari si le intoarcem si noi sarbatoritilor de astazi!Eric e cam marait de 2 zile nu prea mananca pt ca ii dau 2 dinti sus,nici nu am reusit sa ii dau 2 lingurite de fructe ca tipa rau cand ma vedea cu lingurita.Pe deasupra mai este si plin de muci,ii pun ser,fac aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.nu face febra si nu are nici alte simptome decat mucii si nu as vrea sa ii dau antibiotic doar pt asta,sper sa scapam.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AMI - Nu inteleg ceva...unde nu i-a mai iesit nimic fetei? In coprocultura? Atunci de ce i-a dat antibiotic?
Eu nu inteleg, scuze!

Si, inca ceva, fata ta sufera de diaree?
Pe buletinul de la analiza are trecut numarul de leucocite, eritrocite?

Klacid-ul se da in infectii diverse inclusiv cu Campylobacter pylori.

PS -
Scuze ca am scris intrerupt, dar vad si de bebe. :))

Mergi la inceput

Am revenit...

Miria i-am facut doua analize:
1. coprociograma, unde i-a iesit campylobacter.
2. coprocultura, unde nu i-a iesit nimic!!

Doctorita a spus ca, chiar daca nu a iesit in coprocultura nimic, totusi sa ii dam tratament 7 zile cu klacid si repetam coprocitograma (ca aici a iesit microbul). Plus regimul de rigoare... Ceva a fost/este ca mi-a facut cacuta urat mirositor plus sange.

Am citit ca tu ai spus doar de regim ieri, si am intrebat-o daca nu se poate doar asa... si a raspuns ferm NU! Ca daca nu facem tratamentul o sa ajungem in spital si ca o sa i se administreze perfuzii cu antibiotic... si ca o sa fie mai grav.

Na! Nu stiu ce sa mai cred... m-am ametit de cap zilele astea. Pana la urma tb sa am incredere in spusele ei, ca e un medic pediatru bun, aici in Iasi... cel putin asa mi-a fost recomandata. Nu stiu...

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit!
Am culcat fetele, si top pe forum .
Justina a papat m bine legumele (cam 100 gr). De maine ii introduc si ardeiul (jum).
Daca o zi papa m rau, alta m prost, nu voi face pauza, ii dau in continuare. La fel ca si cu pampersul Ioanei , cand am renuntat.
Important e sa se obisnuiasca cu lingurita, nu conteaza cantitatea..cand va dori va papa m mult.
Dupa 30' (in timpul asta am luat-o pe Ioana de la gradinita) a papat si 150 ml de lapte.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Miria - da, mi-a facut diaree. Analiza nu o mai am ca a ramas la doctorita. Dar erau leucocite.. eritrocite, nu imi amintesc sa fi citit.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ami daca ai incredere in pediatru, incepe sa-i dai antibioticul..daca asa v-a zis.
Sanatate multa!
Am vazut ca esti din Iasi..s-ar putea luna viitoare sa ajungem in Iasi (la Cuvioasa Parascheva) si poate ne intalnim.
Caut in lista din gmail, nr de tel si alte fete din Iasi si vb la tel. daca vrei (vreti) bineinteles.

Edit: M-am uitat in lista, dar nu ai nr de tel trecut. Daca vrei sa mi-l trimiti prin PM.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AMI - Nu-s eu medic si oricum nu mi-as fi permis vreodata sa "dau consultatii", cu atat mai mult virtual.
Daca a facut kk cu sange si poate ti-a si plans mai mult in perioada respectiva si l-a avut schimbat ca si consistenta, in plus, analizele ti-au iesit pozitive la bacteria aia, da-i o saptamana tratamentul cum zice medicul.
Cu toate ca trece de la sine, in cazul unui copil micut cu imunitatea si functionalitatea intestinelor inca neformate, se da ca sa previi orice complicatie de mai tarziu.

Mergi la inceput

Deci sunt pe drumul cel bun... si eu credeam ca merg la pierzanie!! Ia uitati-va un pic:

http://www.supereva.ro/info.asp?id=2324

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput