Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ami singe in kk??? Aoleu!!
Pai nu mai stai pe ginduri, ii faci tratament urgent cum a zis dr! Sanatate multa !

dayanara Vladimir nu a zis niciodata ca nu merge la scoala (si noi sintem la liceu, clasele maternale, nu e voie sa lipssti decit cu scutire medicala). Dar si noi i-am zis de la bun inceput ca nu e voie sa lipsesti niciodata, nu se poate asa ceva, ca sint multi copii care vor sa stea pe scaunelul lui si nu au loc in gradi a lui, iar daca lipseste ii da invatatoarea scaunell altui copil, care vrea sa vina in fiecare zi la scoala :))
Saracul e asa de constiincios, se scoala urgent din pat dimineata de frica sa nu intirziem cumva, ca se inchide usa si nu-l mai primeste :)
O sa fie tocilar, mi-e clar :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Miria - multumesc! Oricum am inceput sa ii dam tratamentul... doar intrebasem asa, despre el. Ca am cautat pe internet info despre el si nu prea m-am lamurit.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Numai nr LindeiL, l-am gasit, desi m sunt fete din Iasi..daca doriti sa ne vedem sa imi ziceti.
Va anunt cand ajungem (sper sa ajungem ).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Vladi - multumesc! Asa imi place de Vadimir al tau!! Asa constiincioasa vreau sa fie si Irina... ca eu ma dadeam cam greu dimineata jos din pat sa merg la scoala. Tocilara nu am fost, dar imi placea sa concurez cu primii din clasa.. si acum sunt cu spirit de initiativa, imi place sa vin cu idei bune si inovatoare pe cat posibil.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ami_84 multa multa sanatate bebelusului si putere tie sa ai grija de el...bea cafea si eu sunt inebunita dupa cafea,nu stiu ce ma fac daca nu ar mai exista cafeaua...:)

noi azi nu am papat bine deloc,a vrut mai mult laptic la biberon pana acum,de acum incolo nu ma astept sa manance cine stie ce...mai este o zi si mane...acum dormim...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare si de la noi. Intru doar sa zic

LML iepurasilor de 28:noruca mea scumpa,Maria-Emilia (de Oanka),Eric Petrus (de mami25_7), Iris Alexandra (de Andira), Melina Isabel (de 2anke), Lavinia Valentina (de Brumari)!!

Sanatate multa iepurasilor bolnaviori si mamicilor de asemenea.

Am o durere de cap de nu vad tastele, asa ca scuzati absenta. Mai mult nu poci scrie.
Colac peste pupaza mi s-a stricat centrala. Astept sa vina sa o repare. Alti bani, alta distractie.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi nici aici nu e gradinita e tot colegiu, asa ii zice e cu program normal, in aceeasi cladire cu cei mari...cu ore normale, masute-banci
dar au si parc afara unde ies la joaca
in fine deocamdata mi.e frica sa ma bucur , atat de bine merge :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Am corectat listuta cu iepurasi.. ca tot s-au adaugat si nu s-a modificat si numarul total. Asa ca am observat ca luna martie a fost a fetelor si cea aprilie a baietilor... ce gentelmeni!! Cum au lasat ei fetele sa "treaca" primele...

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Stanucel - multumesc! Nu poti sa ne spui cum te cheama? Sunt doar curioasa...

Bumbita, Anca - multumesc si voua pt urarile de bine! Le intorc si voua.

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Stanucel - Gata! Te-am reperat.. Inca o Carmen!

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput