Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ami_84mersi...asa este gasesti detalii despre mine pe site....

de ce nu pot deschide lista de emoticoane si vizualizeaza????

nu stiu emoticoanele....

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mie nu mi-a frica de pisiceala ca nu are chef sa mearga, ca da ochii peste cap etc etc, mi.e frica sa nu faca precum am facut eu cand ma ducea mama, de fapt asa a avut de gand, ma baga in clasa pe burta si eu ma tineam cu mainile si picioarele de ce apucam :)))
asta cateva zile pe urma nu m.a mai dus...

ami multa sanatate, o sa ia tratamentul si.i va trece, o sa vezi, nu e ceva grav

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Stanucel - la mine se deschide cand dau clik pe lista de emoticonuri.. nu stiu de ce la tine nu vrea. La mine a mes tot timpul.

Roxana - multumesc! Ce mai face Silvana? Ca nu vad ca scrii nimic despre ea... noi tot ne laudam pe aici, si tu nimic? Nici un ma-ma? Ceva?

Mi-a expirat timpul!!

Pup gasca.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

ami fiind la al doilea copil nu ma strofoc, tot ce ma intereseaza ca e sanatoasa, tot ce face e normal pt varsta ei si atat
ma gandeam sa.i dau sa manance ceva sa vad cum o face, adica impute toata casa sau mananca frumos ca ivan :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ami, sanatate multa Irinei!

Si eu as urma sfatul medicului.

I-a prescris si ceva pentru refacerea florei instestinale? Unii medici uita crezind ca mamele isi amintesc ele sa le dea puiutilor. Eu am uitata de vreo doua ori sa ii dau Dariei.

Merg sa ii dau supa lui David. De data aceasta i-am facut-o mult mai clara. Cam 3/4 zeama, restul crema de legume si paste micro.

Pastele contin gluten dar pe cutie le recomanda de la 4 luni. Nici noi nu avem cazuri de intoleranta in familie, Daria e Ok si ea. E o alegere personala.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Erina - multumesc. Da ii dau si Biotics.

Despre gluten - prima cutie de cereale care i-am luat-o Irinei erau de la Humana, 4+ si contineau gris. Nu mi-a trecut nicio secunda prin cap ca gris=grau=gluten... i-am dat cu cea mai mare incredere toata cutia, doar erau 4+ !! Mai tarziu am realizat ce am facut. Insa nici la mine in familie nu sunt cazuri de alergie la gluten, si sper ca nici nu o sa fie.

Roxana - ai dreptate. Cred ca asa vom fi toate care vom ajunge la bebe doi. Ce vrei sa ii dai sa pape?

Intrasem sa intreb mamicile care dau LP bebeilor, cat ceai/apa mai beau acum, dupa ce a trecut caldura? La mine max 50 ml, si mi se pare putin...

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ami nici noi nu mai bem ceai fac 100 ml si bea abia 50 dupa o zi pe alta...bea suc fructe mai mult si poate tine de sete....mentionez bem lapte praf....

ce ma fac eu cu ea? plange rau rau dupa mine,pe vremea cand eram insarcinata cu ea eram hotarata sa nu o fac sa fie dependenta de mine,dar se pare ca dau gres...

revin

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Scrisesem si eu un mesaj: cum ca s-ar putea luna viitoare sa venim la Iasi ( la Cuvioasa Parascheva) . Ami vad ca esti din Iasi.. si am vazut ca tot ai postat, probabil ai omis mesajul. Ce zici, daca ajungem ne intalnim? Valabil pt toate fetele din Iasi. Tinem leg prin tel.
Numai ca nu am nr de tel ( in lista din gmail m-am uitat si nu era). si insanatosire grabnica micutei!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Stanucel, stai linistita, asa fac la varsta asta. Daca ai timp, sunt doua capitole dintr-o carte trimisa de Ina pe contul comun, acolo scrie ca e chiar un semn de progres ca bb plange dupa mami, inseamna ca a ajuns sa te cunoasca, isi da seama ca tu poti pleca si ii e teama ca nu te intorci. Nu mai stiu exact, dar foarte frumos descrie totul. Erau si niste joculete acolo, care sa il ajute sa se obisnuiasca cu faptul ca te intorci, nu pleci definitiv.
Teama asta se pare ca mai dispare cand copilul incepe sa se deplaseze si te poate urma. Nici Mara nu sta fara mine, ieri chiar m-a uimit, am pus-o in premergator sa plec la baie si am avut surpriza sa vina dupa mine. Pana acum, cand plecam din camera doar plangea, nu se gandea sa ma urmeze cu premergatorul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
am avut surpriza sa vina dupa mine.
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

ce dulce!

ami eu n.am insistat cu apa...cred ca am gresit ca acum cand incep cu mancarea o sa fie nevoie
pai m-am aprovizionat cu borcane asa ca un borcan ma gandeam sa.i dau cu legume

POZE

Mergi la inceput