Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
cristina30 spune:
Hi Roxana,
pentru ca Ingrid mai "sare" in jumperoo si ciupicii care i-am luat de la Robeez erau prea mari, i-am cumparat astia la repezeala de pe Amazon cu 20 EUR.. cams cump, dar na, sunt asa de dulci, Ingrid i-ar manca toata ziua (am luat mar 16-17) http://www.robeez.fr/product.aspx?DeptID=284&ProductID=1038&PriceCat=4&Lang=EN-UK&SID=
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Erina - multumesc. Da ii dau si Biotics. Despre gluten - prima cutie de cereale care i-am luat-o Irinei erau de la Humana, 4+ si contineau gris. Nu mi-a trecut nicio secunda prin cap ca gris=grau=gluten... i-am dat cu cea mai mare incredere toata cutia, doar erau 4+ !! Mai tarziu am realizat ce am facut. Insa nici la mine in familie nu sunt cazuri de alergie la gluten, si sper ca nici nu o sa fie. Roxana - ai dreptate. Cred ca asa vom fi toate care vom ajunge la bebe doi. Ce vrei sa ii dai sa pape? Intrasem sa intreb mamicile care dau LP bebeilor, cat ceai/apa mai beau acum, dupa ce a trecut caldura? La mine max 50 ml, si mi se pare putin... Irina (8 martie 2010) "Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay) |
Hi,
am si eu cred ca aceeasi cutie, grisul de la Humana e facut din orez si porumb, deci fara gluten; cred ca scrie in germana la voi pe cutie, daca sunt nelamuriri pot sa va ajut cu traducerea.
edit, erau astea? http://www. lapteprafhumana.ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-gris-fa-ra-lapte
carmickey spune:
sanzi da spui frumos tu...dar stii la mine baiatul era mare in cl.a-VIII-a si tot dupa mine era...crede-ma era groaznic...ma gandeam ca nu voi repeta si cu fetita la fel,cei drept este prea mica acum sa vorbesc de despartire fata de mami ei...oricum cred ca va fi la fel si cu ea...cateodata chiar urla rau cand ies din camera s-au doar cand ma intorc cu spatele la ea...
vad ca mai sunt mamici care patesc asa...eeee avem bebelusi mai maricei si incep sa ne santajeze putin,daca nu pe mame atunci pe cine????
acum doarme,dar sunt putin suparata ca incepe sa ii curga nasul,si tuseste...offf am iesit afara mai mult in masina si nu am dus-o in locuri aglomerate tot de teama virozelor,dar vad ca degeaba o feresc...
ma duc ca plange,mai mult de o ora nu doarme....
PS
imi merge si mie totul ok pe forum a fost dn cauza calculatorului meu...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
kossir spune:
Buna tuturor,
Iara n-am mai reusit sa intru demult. Si nici sa citesc . Am avut un musafir care a stat doar pe net. Si laptopul meu nu mai merge .
Nu stiu nimica. Doar de Robin am citit o data, singurul mesaj din intamplare. Sanatate multa puiut mic. Offff, cam asta e cu colectivitatea. Uneori si fara . Zicea cineva si de Floricica? Inca bolnav? Sanatate multa si tie puiut ca demult esti bolnavior. Si curaj voua mamici puternice.
Si noi suntem maraite, de vreo 3 nopti se trezeste de multe ori, o data se juca, alteori plange, vrea apa, ma rog asa. Aseara parca ar fi ros tot in calea ei, nu stiu ce se intampla, e agitata rau.
Nu stiu daca mi-a raspuns cineva, scuze, intrebasem daca orezul cu tapioca, sau orezul cu banane constipa ca sunt singurele combinatii pe care le gasesc fara gluten. Sincer eu n-o sa astept pana la un an pentru a-i da gris si toate cele cu gluten, mi se pare prea mult, si nu pot sa-i fac multe chestii din cauza asta. Ma simt ingradita. Cred ca pana la 8 luni e suficient?
Si un siropel-fier- care contine miere, oare ar fi ok??????????
Va pupic si dupa ultimele semnale ne auzim saptamana viitoare
dayanara spune:
kossir de la 8 luni se recomanda si aici gluten, cam asa
vineri cand ma duc la vaccin o sa.mi spuna, dar din ce-mi aduc aminte 7-8 luni, nicidecum 1 an
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
Multumesc pentru raspunsul referitor la apa!
Ioanact - acum am citit mesajul tau. Mai vb pe PM.
Cristina - au cerealele traducere pe ele, insa m-am uitat acum pe net si scrie ca nu au gluten. Pai cum o fi posibil? Ca doar au gris. Astea sunt:
http://www. lapteprafhumana.ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-cu-aroma-de-vanilie-bourbon
Irina (8 martie 2010)
"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)
cristina30 spune:
citat din mesajul lui ami_84 Multumesc pentru raspunsul referitor la apa! Ioanact - acum am citit mesajul tau. Mai vb pe PM. Cristina - au cerealele traducere pe ele, insa m-am uitat acum pe net si scrie ca nu au gluten. Pai cum o fi posibil? Ca doar au gris. Astea sunt: http://www. lapteprafhumana.ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-cu-aroma-de-vanilie-bourbon Irina (8 martie 2010) "Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay) |
da, gris facut din porumb plus orez, sorry de scris, ingrid doarme n brate la mine
cristina30 spune:
citat din mesajul lui ami_84 Multumesc pentru raspunsul referitor la apa! Ioanact - acum am citit mesajul tau. Mai vb pe PM. Cristina - au cerealele traducere pe ele, insa m-am uitat acum pe net si scrie ca nu au gluten. Pai cum o fi posibil? Ca doar au gris. Astea sunt: http://www. lapteprafhumana.ro/cereale-de-la-4-luni/cereale-cu-aroma-de-vanilie-bourbon Irina (8 martie 2010) "Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay) |
de la humana pagina originala
Zutaten pro 100 g: Entrahmte Milch, 15,1 % Reisquellflocken, pflanzliche Öle, 11,4 % Maisquellgrieß, Fruchtzucker, Traubenzucker, Maltodextrin, Stärke, Calciumcarbonat, natürliches Vanillearoma, Calciumlactat, Vitaminmischung (Vitamin C, Niacin, Pantothensäure, Vitamin B1, Vitamin B6, Vitamin A, Vitamin E, Vitamin B2, Folsäure, Vitamin D3, Vitamin K1, Biotin, Vitamin B12), L-Tyrosin, Eisendiphosphat, L-Tryptophan, Kaliumjodat.
traducere in ordinea de sus:
lapte degresat, fulgi de orez , uleiuri vegetale, gris de porumb, fructoza, zahar de struguri, maltodextrina, amidon, carbonat de calciu, aroma de vanilie....
dayanara spune:
cristina sa poarte ingrid sanatoasa papuceii, sunt practici intr,adevar, am sa.i iau si eu cand va incepe sa mearga sau sa se tarasca prin casa
am si sosete cu talpa de cauciuc groasa si de silicon dar nu.s bune...si crocsi etc dar aia mai incolo
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Daca voi aveti treaba cu fermele, eu mi-am facut alimentara.
Un vot va rog.
http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...