Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
greenfrog spune:
Rebiana eu ii dau lui Petru numai cu ulei de masline presat la rece, masaj inainte de baita.
miria , multe dintre sfaturile tale imi sunt de folos!
oana in sfarsit mananca si Petru legumele, cu adaos de iaurt! M-ai salvat cu ideea ta!
miria_cristina spune:
Va multumesc, fete, pentru ca apreciati parerile mele!
Nu-s sfatoasa din fire si nici atat de receptiva pe cat ar trebui la sfaturile altora, dar din pataniile mele si din curiozitatea pe care am avut-o plus din cauza experientei de cativa ani intr-un domeniu medical stiu cateva chestii pe care e pacat sa nu le zic daca simt ca-i nevoie sau daca omul ma intreaba.
Oricum, sunt atatea lucruri noi pe care nu le stiu (in privinta copiilor) si asta pe mine ma nelinisteste pentru ca stiu ca se pot intampla si necazuri din lipsa de cunoastere sau ignoranta si as vrea sa evit pe cat posibil.
Am aflat cu timpul ca de multe ori nu se intampla nimica rau, dar cand are loc, totusi, un necaz te intrebi "de ce eu?". Si atunci, chiar si pentru o singura data, de ce sa lasam sa se intample ceva cu bebeii sau cu noi daca putem evita, nu?
Ioanact spune:
Buna!
Mi-am servit si eu -ua..am dus-o pe Ioana la gradinita. De la poarta mi-a dat drumul de la mana, nu stia cum sa ajunga m repede.
La fel ca si ieri, descaltat, pus gentuta la vestiar..iar ea s-a dus in clasa.. Sper sa fie si de-acum incolo asa..
Am spalat o masina si le-am intins.
Acum s-a trezit si Justina, incercam iar legumele..poate acum papa m bine, nu inainte de a ura:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Eric Petrus, Maria Emilia, Iris Alexandra, Melina Isabel si Lavinia Valentina!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
carmickey spune:
la multe lunite si din partea noastra la toti iepurasi sarbatoriti azi......
PS
am pus cateva poze la album...sper sa nu fii incarcat iar prea mult...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
Ramy77 spune:
Neata, asa mai catre amiaza...
Intru si eu repede sa urezLA MULTE LUNITE!, sarbatoritilor de azi: Eric Petrus, Maria Emilia, Iris Alexandra, Melina Isabel si Lavinia Valentina
Azi am musafiri, asa ca doar mai pe seara daca reusesc sa mai intru...
De maine iar ramanem singurele cateva zile, pleaca tati in "excursie", asa-i la noi, ca la garaAsta e si de bani avem nevoie ca se duc cu o viteza...mai mare decat viteza sunetului
Va pup pe toate, sa aveti o zi buna, ma duc sa termin mancarea, ca imediat apar si musafirii la...
dayanara spune:
ramy nasol cu banii da, sunt atatea de cumparat! si asta ca eu cu gaby avem masina de facut bani :))) tot nu ne ajunge
am dat pe la odisee si am vazut fluturasi de martie aprilie
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
salut fetele,
Eu sant zombie dupa o noapte in care mi-am simtit capul cat un butoi..macar Codrin e bine si sper sa nu ii dau virusul meu..
vad ca e o perioada dificila cu racelile
Ina, imi pare rau ca trebuie sa treci la antibiotic, dar e mai periculos sa lasi o bronsita netratata! Sanatate!
Ami ciudata traba cu virusul...dar sunteti pe calea cea buna!
Ma duc sa mai citesc cate ceva, ca sunt varza si nu mai tin minte ce si cui vroiam sa zic
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
Ina_3040 spune:
Salutare dragele mele,
multumesc tuturor pt urarile de sanatate ieri am inceput cu antibioticele, deja parca se vede o ameliorare a tusei. Azi sunt si eu acasa, cred ca am luat si eu ceva virusi de la Robin, am zis sa stau sa ma mai odihnesc.
La Multe Lunite sarbatoritilor de azi, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!!!
Sanatate tuturor iepurasilor bolnaviori!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
eu am si uitat...:
ami ce tratament v-a dat?
anca, ina multa sanatate si voua
ina asa e, cateodata e nevoie de antibiotic , bronsiolita e nasoala
stiu de la prietenele mele care au dus bebelusii de la 4-5 luni la cresa si toti au avut.o, unii au scapat mai repede altii mai greu, acum toti au in jur de 3-4 ani si sunt foarte puternici, rezistenti...nu mai au treaba cu ei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Salutare! Am culcat si eu iubita acum ceva vreme si m-am pus pe recuperat, dar asa mai pe diagonala. Multumim pt vizionarea pozicilor si a filmuletului Ina, pupam Robin mic si bolnavior, sa-i treaca cat mai repede Ami, imi pare rau ca are probleme Irinuca, sper sa isi revina cat mai repede. Stanucel, ptiui sa n-o deochi pe Adelina ce frumos papa. S-o tina tot asa! Am vazut si poze cu Theo de Ate, scump foc foc, are o fata de ghidus numai bun de dragalit Rebi mai nou seara are o ora in care scoate niste sunete tare haioase, atat doar ca isi baga si degetele pe gat si nu stiu ce sa-i fac sa nu mai faca asa Annya, f haios Raducu mic; unde mai exact ati fost in vacanta? arata bine camerele, mai ales ca-s dotate cu bucatarie. Cristina, painea alba nu contine gluten? e ok sa le dam asa? vladi,miria multumim pt sfaturi, mie imi sunt de f mare ajutor. Sanatate multa lui Floricica Jeni, la multe lunite inainte domnisoricai tale! Multumim pt tratatie:) Anca sa treaca raceala Nu ma pot abtine sa nu zic ca-s innebunita dupa ochisorii lui eric iar Ianis de Andra e scump rau de tot, s-a facut baiat mare ce mai M-apuc sa-i fac zestre Ilincai..cu atatia frumusei pe aici, cine stie? Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010) Mami si tati te iubesc mult! |
Da,
sigur ca piinea alba contine gluten, da un minut doua am zic sa n-a fi nimic, eu nu mai sunt asa de stricta, mai ales ca la noi in familie n-avem nici o alergie la gluten si Ingrid sper sa nu aiba... statea cu noi la masa si i-am daz si ei ceva sa "roada" ca asa se mai uita, la masa ei de amiaza de legume si carnita nu prea mananca ca sa pot sa incep alta masa de cereale cu fructe.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)