Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Dragutelor va pup, somn usor, ma duc la dus si apoi somn de frumusete ca maine ma intalnesc cu Ella si dl Geo si trebe sa fiu gigea

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

STANUCEL si noi avem probleme de despartire...cica baietii sunt mamosi, dar fetele ce or fi avand? Ideea e ca pe langa progresul descris in carti, si care este de apreciat, vine si smechereala lor..Eu avand pe verisoara mea care are o fetita de 1 an si 2 luni (merge in picioare)care plange pana "lesina" daca dispare mama ei din peisaj, fara sa o poata impaca nimeni.. Ei aici e greseala mamei, care nu a rezistat sa-si vada puiul mic plangand, si a luat-o de la tati de cate ori a plans.
Eu, de ex, daca am treaba nu il iau chiar daca plange si ii spun ca nu il pot lua de data asta, iar in rest il cam iau daca plange..si de multe ori seara cand e marait trebuie sa ma ascund ca deja nu mai vrea sa inteleaga ca am treaba

Iepurasi si iepurice sarbatoriti ieri si azi, sa fiti sanatosi si mamosi!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Oana, pai ai 21 de oua si 10 litri de vin de la minema aleg si eu cu un pahar de vin rosu pentru vot??

Am pierdut faza cu ferma

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oana - te-am votat!

Anca - fetele au pe facebook ferma... cel putin asa am inteles. Eu n-am intrat nici de curiozitate pe acolo, poate tu stii mai bine. si multa sanatate!!

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana am votat....asa este abia reusesc sa fac ceva treaba,o iau un brate,o las in patut si iar o iau si tot asa....cat pot fac iar ce nu asta e ramane nefacut, este greu, si vad ca mai sunt mamici care au copii si mai dependenti de ele...

va urez o noapte buna si linistita....sanatate multa bolnaviorilor mititei...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Fetelor, multumesc pt urarile de sanatate..chiar am nevoie ca vad ca iau de 2 zile Nurofen raceala si gripa si eu sunt tot mai rau

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

lasa prostiile, treci pe aspirina saracului

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Andra, buna ideea, dar am niste frisoane ca numai la gandul ca m-as putea dezbraca ma tremura mai tare...Poate o gaurica un pantaloni, si sa mergem pe varianta:doar tratament..no feeling!

Oana are Ericutu tau o mimica de iti vine sa-l mananci..Si e ritmat..il iau la scoala mea de dans

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

N-am citit mai nimic, ma duc la somn, dar am vazut ca Oana are alimentara?! Ai si de la mine 7 litri de vin, nu mai stiu cate paini si 10 kg de carne, clar tre' sa dai o masa .
Noapte buna! tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna seara, merge netul naspa rau, OANA (parca tu vroiai rds) avem net de la rds, sunt niste nesi..., zau ca nu merita sa va faceti abonament la ei.

Meniul de azi:
- banana cu branzica
- spanac, cartof, carnita de pui + o lingurita iaurt
- iaurt cu cereale.

Cica azi a mancat mai bine, dar cu entertainment din partea mea, a trebuit sa-i cant, deja am un repertoriu foarte divers.
Bine ca nu trebuie sa-i si dansez, cu asta e responsabil sotul...

Iar am avut baiat marait, e disperat dupa mine, sa nu cumva sa ies din camera ca e jale mare.
Daca il iau in brate e foarte bine, atata timp cat stau in picioare, sa nu cumva sa ma asez ca reincepe isteria...

Acum a descoperit ca poate sta in picioare si nu mai vrea sa stea sa se joace pe salteluta de activitati, in fundulet, vrea doar in picioare .
Deja ma iau caldurile cand ma gandesc ce ma asteapta cand o incepe sa mearga...

ROXANA ziua sotului meu e in 26, sa-ti traiasca sotul si sa va iubeasca mereu!

ATE ai un iedut foarte scump care seamana cu tine

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Oana, votat. 6l de vin si vreo 20kg carne sau ceva asa. Intru maine sa mai povestesc. Acum nani.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu va recomand sa nu va grabiti si sa evitati glutenul pana la 8 luni. Nu e de joaca, ii puteti afecta viata iremediabil si va faceti si voua viata mai grea. Nu trebuie sa-i dati un colt de paine sa stea cuminte, puteti sa-i dati bucati de morcov, de mar, de banana, discuri de orez expandat sau pufuleti fara sare (aici sunt unii simpli, doar porumb expandat). S-a scris aici deja ca intoleranta la gluten se manifesta mai tarziu si nu vreti sa aflati ce complicata e viata cand nu poti manca anumite lucruri cu gluten.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput