Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai3 sunt cea mai cuminte din lume! De cand am venit stau lata la tv, nu misc un deget![pup

Zoze oi fi facut ceva colestaza, ce bilirubina aveai la ultimele analize? Baga apa la greu sa speli instalatia!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Chichi - stai cumintica, sa vina Toma joi, cum vreti voi
Am mancat niste struguri si acum am arsuri

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Stau stau! Nnimic nu mai fac! stau in motul patului si dau ordine!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Buna seara
ALINA-FEIER nu te supara ca te intreb dar tie de ce iti provoaca nasterea pe29.09? de ce nu lasi sa vina de la sine,cand vrea bb,te intreb pt.ca si eu am DPN pe 4.09.2010 ca si tine
CAMELIA39+cu si mami de ALEXIA

Nu neaparat o sa imi provoace miercuri nasterea....a zis sa vin cu bagajul gata facut ca s-ar putea sa se intample minunea atunci(sau pana atunci)...daca totul e ok facem doar controlul si testul TNS si venim akasa.
Oricum azi ma simt destul de ciudat am contractii BH si din cand in cand si cate una dureroasa...eu sper sa mai stea Daria pana miercuri pt ca la noi aici la spital e un pic mai nasol cu medicul anesezist,eu am optat pt peridurala (nu sunt multi care fac)iar miecuri sigur este si un anestezist care face acest tip de anestezie (mai mult de asta mi-a zis ca miercuri nasc) daca nu o sa imi gaseasca alta zi in care este si un anestezist.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Fetele va pup pe azi, sa aveti o seara linistita, fara contractii.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 zile pana la marea intalnire

Multumim la fel, ca banuiesc ca nici matale n-ai nevoie de stressuri!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.clau

Summertime-pompa manuala de la Avent e foarte buna,dar din pacate cedeaza foarte repede garnitura alba si nu mai face vid...Eu te sfatuiesc sa mergi la sediul lor,undeva pe la Piata Victoriei sau asteti urmatorul Baby expo si poti cumpara de la stanul lor garnitura pt pompa electrica Avent,care e mult mai rezistenta si acum 3 ani era in jur de 3 lei...Eu asa am procedat la Andra si am alaptatul timp de 9 luni,numai cu pompa Avent..si a fost ok.

alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Se potriveste garnitura de la pompa electrica la cea manuala? Si e mai rezistenta? Eu voi primi una manuala tot de la avent si nu stiam de pb astea...

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

ALINA DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Camy81

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Anuta inca putin si poti sa-ti iei minunea acasica! Si o sa vine el lapticul incet incet!

Zoze sa inteleg ca trebuie sa ma uit dupa o chestie blonda cu burta si care se scarpina in continuu? Hai nu-ti mai face atatea probleme, n-or fi zis ei medicii aia degeaba sa stai calma, nu? Incearca sa te calmezi, sa bei apa si sa stai mai mult pe stanga! Eventual suna dr daca simti ca chiar te mananca atat de tare! Nu sta asa!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele mele dragi!ma simt bine,incepe sa-mi vina lapticu.Maia e frumoasa si sanatoasa,momentan are icter si face fototerapie.poate ne da drumu acasa miercuri.pupici la toate. (sotul)!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Legat de mancarimi. Eu le am din luna a 7-a.

Am mers si la medicul de familie si la ginecolog. Medicul de familie mi-a dat un tratament care sa ma linisteasca si sa pot dormi (am luat doar o zi tratamentul).

Ginecologul mi-a zis ca e prurit de sarcina si ca e normal. Mi-a dat tratament pentru alergii, pe care tot mi-l schimba deoarece nu are niciun reszultat.

Am cautat pe net, si i-am solicitat doctoritei sa imi dea trimitere pentru analize pentru colestaza. Analizele au iesit bine, iar eu ma lupt cu mancarimile in continuare, talpile si palmele fiind cele mai afectate (se si umfla foarte tare).

E mai greu cu dormitul, ca nu pot sa leg 3 ore de somn, ma trezesc foarte des din cauza lor si ma tin vreo 30 de minute treaza ... dar asta este. Bebelina sa fie bine.

37+

Mergi la inceput