Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maine dimineata merg sa mai fac odata analizele,iar dupa-amiaza o sun pe dr.sa-i comunic rezultatele. Ideea e ca ea ar vrea sa merg la Bucuresti,sa ma interneze pt.a ne monitoriza si pt.a mai sta 2 in 1 si saptamana asta.Daca maine zice sa merg,o sa merg,pentru ca,v-am zis,am eu o neliniste in suflet,iar mancarimile astea mi-au cam pus capac.O fi si de la atat progesteron basculat..nu stiu si nici nu mai vreau sa stiu nimic.Vreau doar sa-mi tin copilul,sanatos,in brate!

Dar hai sa nu intristam topicul cu ale mele,ca sigur le aveti si voi pe-ale voastre si nu va mai vaitati atat

chichi,in conditiile date,se pare ca nu ne vom mai vedea Vineri La Giulesti se opereaza,in aripa A se fac internari,este cald,asa ca o sa raman acolo.kiti,ai citit?!

Eu am folosit mult si bine,pompa de la Chicco,aia cu pedala si n-am avut nicio problema-laptele curgea bine in bibe,nu aveam nicio garnitura la ea,inafara de o protectie de silicon care se punea pe palnia aia care se aseaza pe san..so-o recomand cu drag!

De la Nerantula nu avem nicio veste? Ii trimit un SMS..

Anamaria,la mine analizele sunt varza.Ca de-ar fi numai mancarimile cu analize ok,atunci chiar nu mi-as face probleme..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna fetele mele dragi!ma simt bine,incepe sa-mi vina lapticu.Maia e frumoasa si sanatoasa,momentan are icter si face fototerapie.poate ne da drumu acasa miercuri.pupici la toate. (sotul)!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Bravo Anuta! Numai bine vii tu plec eu! Felicitari si taticului pe aceasta cale si multumim pentru mesaj! Sa va creasca mare, sanatoasa si fericita! pupam

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam burticile si mamicile!
azi am ajuns si noi acasa! tare bine mai e!
papam la san si deja i-am facut mamei rani. parca as avea dintisori!(exact cum m-a desenat tati)
pentru aceasta seara, va pupam si va dorim o seara frumoasa! mami o sa incerce sa va citeasca din urma; sa speram ca o sa si reuseasca!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Maine dimineata merg sa mai fac odata analizele,iar dupa-amiaza o sun pe dr.sa-i comunic rezultatele. Ideea e ca ea ar vrea sa merg la Bucuresti,sa ma interneze pt.a ne monitoriza si pt.a mai sta 2 in 1 si saptamana asta.Daca maine zice sa merg,o sa merg,pentru ca,v-am zis,am eu o neliniste in suflet,iar mancarimile astea mi-au cam pus capac.O fi si de la atat progesteron basculat..nu stiu si nici nu mai vreau sa stiu nimic.Vreau doar sa-mi tin copilul,sanatos,in brate!

Dar hai sa nu intristam topicul cu ale mele,ca sigur le aveti si voi pe-ale voastre si nu va mai vaitati atat

chichi,in conditiile date,se pare ca nu ne vom mai vedea Vineri La Giulesti se opereaza,in aripa A se fac internari,este cald,asa ca o sa raman acolo.kiti,ai citit?!

Eu am folosit mult si bine,pompa de la Chicco,aia cu pedala si n-am avut nicio problema-laptele curgea bine in bibe,nu aveam nicio garnitura la ea,inafara de o protectie de silicon care se punea pe palnia aia care se aseaza pe san..so-o recomand cu drag!

De la Nerantula nu avem nicio veste? Ii trimit un SMS..

Anamaria,la mine analizele sunt varza.Ca de-ar fi numai mancarimile cu analize ok,atunci chiar nu mi-as face probleme..

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Zoze foarte bine faci! Faci din nou analizele, mergi la dr si poate e mai bine sa stai sub observatie pana vine bebe. O sa faca bine si la moral sa stii! Nu-ti face pb pt mine, tu si bebelina sa fiti sanatoase! C-om reusi noi sa ne vedem! Ai grija de tine si relax!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Zozela, bafta maine la analize

Ana-Maria 37+

Mergi la inceput

Simona bine ati ajuns acasa! Cam ascutiti dintisorii aia!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

M-am intors acasa .. mi-au pus o perfuzie cu metoclopramid, pe moment au trecut senzatiile de voma, care au revenit acum cand am ajuns acasa
In timp ce asteptam rezultatele de la analize au trecut vreo 2-3 valuri de durere vaga jos de tot, mi-a facut control pe cal, am nimerit cel mai novice rezident , am intrebat daca e inchis, cica 'permite indexul, dar nu e de nascut'. In drum spre casa, pe masina, insa mi s-a intarit foarte des burta si cu usoare dureri .. poate de la transport.
De o ora de cand am ajuns acasa o singura data s-a mai intarit cu durere ...
Nu stiu ce sa zic, stau in stand-by ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Simona bine ati ajuns acasa! Cam ascutiti dintisorii aia!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

mda... pe cuvant ca imi vine sa il iau la bataie pe al meu! parca ar fi cobit...

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Nani bun mamici si bebici!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Fetele fetele!
ALARMA, ALARMAAA!!!!

Mesaj de la Ayda_m: "Se pare ca in seara asta nasc. am contractiide azi dimineata. va tin la curent. pup"

A-I-DA! A-I-DA!!!!

Va tin la curent cu evenimentele. Pupi!!!

Ghiocela 38+ cu Irina Maria

Mergi la inceput