Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Nerantula, mult succes la doctor. Sa-ti dea ceva sa-ti treaca greata/voma si sa nu fi afectat nici cum starea bebelinei!

Zoze, Klarisse

Olivia si la noi in familie se tot reconizeaza diferite date pentru venirea Sabrinei. Mama a avut pe 25 (deci, a ratat), sotul azi (nu cred ca mai prinde nici el) si eu, ca si tine, am acelasi feeling (dar cred ca titusi ma insel amarnic) ca va fi maine, pe 28. Sa vedem cine are dreptate. Ne mai ocupam si noi timpul cu din astea, sa-mi mai abat gandul de la toate grijile legate de nastere.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Flori,ai grija,te rog!!

M,am gasit povestea-sunt socata!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

suna mama dr sau du-te undeva la o camera de garda

nerantula sanatate!

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna si de la noi dupa 2 zile fara net
Noi deocamdata suntem bine, azi avem contractii nedureroase dar destul de dese....sper ca bebelina sa mai stea pana miercuri cand mergem la spital
Vorbeati de emotii......eu nu am de nici unele in schimb toti din jurul meu tremura de emotii sotul e in fruntea tuturor.....asa ca eu ma amuz si ii las pe ei sa tremure ca eu trebuie sa ma pastrez pt nastere.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fetele care se interesau de perna pentru alaptat, am vazut acum intr-un pliant Real gasit in cutia postala, perna din asta cu 35 lei, eu cred ca-mi voi lua ca la banii astia nu ma supar daca nu va fi asa performanta. Oferta e valabila de pe 30.09 pana pe 13.10 (parca). Sper sa av ajute ce v-am scris.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichi - stai cumintica, sa vina Toma joi, cum vreti voi
Am mancat niste struguri si acum am arsuri

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele va pup pe azi, sa aveti o seara linistita, fara contractii.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

pup fetele, multumesc din suflet pt sfaturi / incurajari / recomandari pentru alaptat. raportez ca am papat un mare mix - ceai chimion + fenicul + anason, galactogil, galafor, bere fara alcool, multa apa plata... am "ratat" sucul de morcovi, parca n-am avut curaj sa-l beau, cineva spunea ca e bun. dupa toate astea (in exces ) ieri ne-am chinuit la pompa cu mililitri, azi in schimb am produs 3 bibe - deci bebe a mancat azi exclusiv san

andreea, mami de andrei (15.09.2010)

Summertime-pompa manuala de la Avent e foarte buna,dar din pacate cedeaza foarte repede garnitura alba si nu mai face vid...Eu te sfatuiesc sa mergi la sediul lor,undeva pe la Piata Victoriei sau asteti urmatorul Baby expo si poti cumpara de la stanul lor garnitura pt pompa electrica Avent,care e mult mai rezistenta si acum 3 ani era in jur de 3 lei...Eu asa am procedat la Andra si am alaptatul timp de 9 luni,numai cu pompa Avent..si a fost ok.

yuhuuuu...in curand o sa ai prea mult lapte, ai sa vezi :)

voi ce pompe de sani folositi? eu am avent manuala si nu ma inteleg deloc cu ea. ba nu face vid, ba nu curge laptele din pompa in biberon, ba cade garnitura alba, nu o mai suport. ieri de nervi am scapat si biberonul cu lapte pe jos si am risipit resursele :)

-------------------------------------------------
proaspata mamica

alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Buna seara
ALINA-FEIER nu te supara ca te intreb dar tie de ce iti provoaca nasterea pe29.09? de ce nu lasi sa vina de la sine,cand vrea bb,te intreb pt.ca si eu am DPN pe 4.09.2010 ca si tine
CAMELIA39+cu si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Summertime-pompa manuala de la Avent e foarte buna,dar din pacate cedeaza foarte repede garnitura alba si nu mai face vid...Eu te sfatuiesc sa mergi la sediul lor,undeva pe la Piata Victoriei sau asteti urmatorul Baby expo si poti cumpara de la stanul lor garnitura pt pompa electrica Avent,care e mult mai rezistenta si acum 3 ani era in jur de 3 lei...Eu asa am procedat la Andra si am alaptatul timp de 9 luni,numai cu pompa Avent..si a fost ok.

alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Ce ti-e si cu colurile astea Bravo,chchi-inseamna ca ceza o sa fie facuta f.aproape de momentul in care ar vrea sa vina si BB!Minunat! Numa' sa stai cuminte pana Joi,ca ai vazut ce naravase sunt..

Se pare ca aerul din Targ,a doborat-o si pe maitreyi,nu numai picimea

Olivia,impingem,impingem,ca de tras..mai greu..

Eu ma declar sfarsita-ma mananca tot corpul,nu mai potMie mi se pare in neregula sa am asemenea mancarimi,analize modificate zdravan si sa ma lase asa..Asa am avut si la Mihai,am aflat ulterior ca nu-i de joaca cu colestaza asta,ca-l poate afecta serios pe bebe..La naiba!!
CHICHI??!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Daaa sunt niste fitsoase colurile astea, nici nu stii daca sa te bazezi sau nu pe ele! S-a scurtat si s-a centrat, incepe sa se deschida si p-aci ti-e drumul! Si eu ma bucur ca ceza va fi f aproape de momentul ales de el!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput