Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

L-am citit, Lore! Ti-am raspuns si eu. Multumesc mult!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Anymona,

Ce sot neintelegator ai...barbatii astia!! Zi-i domnului sot a guvernantii s-ar putea sa decida sa scurteze CIC la un an...asta ca sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. Si intreaba-l daca nu prefera sa stea el in CIC sa aiba grija si de bebe mic si de fetita pe care s-o invete si engleza... Cred ca e gelos pe tine ca "stai acasa" ceea ce pentru el suna ca " o mica mare vacanta".

Hai, lasa, ca il determini tu intr-un fel sa inteleaga ca a invata engleza in mediu organizat e muult mai benefic decat cu mami care acasa are o groaza de chestii pe cap, nu?

PS: Ma bucur mult pentru fetele care au nascut...deja ne cresc si noua emotiile

O zi buna tuturor fetelor cu burtici !!

pup,
july

july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor mai vreau si eu,va rog, site-uri romanesti de unde pot comanda pt bebe paturele, hainute si altele...am dat si eu comanda de prosopele puf...

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

bebelusultau.ro, bebeconfort.ro, hopababy.com - testate de mine sau de cunostinte
mai sunt muuuulte, dar nu le-am testat asa ca nu ma bag sa recomand.
spor la cumparaturi

28+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc. Sunt foarte increzatoare ca nu este nimic, dar oricum voi merge sa vorbesc cu un chirurg pentru linistea mea, mai ales ca eu locuiesc foarte aproape de Budimex.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Alexa, acum am vazut ca la echo ti-a spus dr ca bebe nu ar inghiti bine si intrebai de chirurg la Budimex. Nu stiu niciun chirurg acolo, insa vreau sa-ti spun ca este un spital cu medici excelenti, de nota o mie. Sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de ei!!!Pupici si tie si bebelinei din burtica!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza dragele mele,

Noi dam azi de baut ce vreti voi-cafelutza, cioco cald, ceiuc sau un suculetz natural. Am schimbat si noi perfixul si ma simt foarte fericita. Ma tot uitam cu drag la semnaturile voastre si ma gandeam -offf cat mai e pana ajungem si noi la 30. Na c-am ajuns-bolnaviori, raciti si cu dureri de spate dar in rest bine si nerabdatori.

Si eu am pus cateva poze noi

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!!
Schimbare de semnatura Dam de baut ORICE POFTITI!!
Fetelor, sa faceti poze diseara , sa va vedem burticile frumoase
la toate burticile

Ana, 34+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Beatrice am visat azi noapte ca dupa Mosulik ai nascut tu, un baietel saten cu ochii albstrii, grasan, arata ca de 3 luni . Eram intr-o sala de nasteri cu 4 paturi , numai fete din Odisee . Dupa tine, la scurt timp am nascut si eu

E clar, sa va tineti acum ce o sa tot visez nasteri... pana acum visam ecografii.

Anymona, nu a sunat frumos remarca sotului dar probabil s-a gandit ca e mai bine sa tii tu lucrurile sub control. Si pe mine ma inebuneste faptul ca nu este atent. De inteles intelege, daca se concentreaza dar cand ii vezi ca numai la fise nu se gandesc si tu vorbesti, si vorbesti...

Cat despre discutiile de fata cu copilul sunt total neproductive este una din cele mai mari greseli, nici al meu nu intelege mereu. La mine buba e ca bona si tatal, cand il cert de fata cu ei, incep sa ii tina partea cu scuze de genul: e obosit, abia s-a trezit, se rasfata etc. Orice ora are scuza ei. Si uite asa mamele trec drept nebune, cicalitoare, dictatoare etc. si ceilalti sunt prieteni .

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

gata am mancat...si mult...zici ca vine foametea...nu ma mai opream...acum stau cumintica in pat cu burta in sus...2 ore nu ma misc...Astept sa vina domnul sot de la birou sa vedem ce ne aduce..azi imlinim 2 ani de cand ne-am casatorit legal..ca asa in total avem vreo 6 ani....

corina,ana voi grase, unde sunt kilogramele mama ca nu le vad..nu m-at vazut pe mine..sunteti niste mamici fffffffff frumoaseeee...

beatrice sa treaca contractiile....stiu cum este...am inceput experimentez si eu cate o contractie dureroasa asa cand si cand..

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Ufff, chair nu vreau sa a jung la spital, dr mi-a zis ca ma pot plimba, etc, dar stiti cate pastile am bagat pana ala aceasta ora?Nu pot sa merg nici in ritmul asta o luna.....uscosin, dupahston, 2 nospa....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, la cat de rau mi-a fost zilele astea si starile nasoale pe care le am si de la duphastonul acela...maine abia astept sa merg la dr. Tu vii la intalnire?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

fetelor, cand am vazut titlul m-a bufnit plansul si zau ca n-am avut probleme din astea emotionale toata sarcina.

Moshulik, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua, sa creasca Maria Alexandra mare si frumoasa!

Mi-ar fi placut si mie sa vin diseara, insa am sedinta cu parintii de la 16:30 si cred ca nu termin in timp util...oricum, o sa le sun pe Ana_o sau Sashenka si daca nu sunteti pe sfarsite vin si eu.

Va pup, ma duc sa ma spal pe fata ca in curand intru intr-un interviu si se vede ca am plans.

Andreea, mami de baiat si 33+ cu

AMR 5 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput