Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Brave si mie mi s-a parut mireasa Roxana asa cu nasu pe sus, aroganta..zicea numai de rau de celelalte! Cre ca tocma daia nu i-au dat premiul!

misticgirl nu stiu dc dr Haiduc e mai altfel..dar cam 100lei in plic eu zic ca merge la orce dr.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello.. u all

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alexa, acum am vazut ca la echo ti-a spus dr ca bebe nu ar inghiti bine si intrebai de chirurg la Budimex. Nu stiu niciun chirurg acolo, insa vreau sa-ti spun ca este un spital cu medici excelenti, de nota o mie. Sper din tot sufletul sa nu ai nevoie de ei!!!Pupici si tie si bebelinei din burtica!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Miruna, te inteleg perfect. e foarte neplacut sa incerci sa lucrezi cu (,) copilul si sa se bage altcineva crezand ca are o metoda mai buna, sau sa te critice. la mine aceste lucruri se intampla chiar de fata cu copilul...iti dai seama cat de constructiv este pt copil
mai nou m-am umplut de draci pe sot pt ca am pus problema sa inscriem copilul la un curs de engleza. pt ca la gradi noua nu se mai face engleza cum se facea la gradi veche. si ce credeti ca zice: "de ce sa dam banii pe lectii de engleza cand poti sa faci tu cu ea in fiecare zi. doar o sa stai acasa 2 ani". asta dupa ce zilele trecute se ofuscase tot ca sunt prea exigenta si aspra cu Clara cand nu este atenta la activitati si planse. am crezut ca iau foc cand mi-a zis asa ceva. pt mine a sunat ceva de genul "si asa o s-o freci pe acasa vreo 2 ani, macar s-o inveti engleza pe Clara"

28+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor,

vin si eu la intalnire
ne vedem acolo la 18

la toate fetele si sa aveti o zi si o saptamana frumoasa si plina cu vesti bune

Lore 28 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

vin si eu azi la intalnire daca se tine. s-ar putea sa intarzi un pic avand in vedere ca la 16 abia plec de la servici si tb sa trec pe acasa sa iau si mandra.
eu voi fi singura care isi aduce si copilul din dotare? as avea cu cine sa o las dar, chiar imi face placere sa ies cu ea in oras
joy, ai facut rezervare? sau urmeaza sa faci?

28+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

gata am mancat...si mult...zici ca vine foametea...nu ma mai opream...acum stau cumintica in pat cu burta in sus...2 ore nu ma misc...Astept sa vina domnul sot de la birou sa vedem ce ne aduce..azi imlinim 2 ani de cand ne-am casatorit legal..ca asa in total avem vreo 6 ani....

corina,ana voi grase, unde sunt kilogramele mama ca nu le vad..nu m-at vazut pe mine..sunteti niste mamici fffffffff frumoaseeee...

beatrice sa treaca contractiile....stiu cum este...am inceput experimentez si eu cate o contractie dureroasa asa cand si cand..

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mistic, legat de plic...dai cat iti permiti. Si eu vreau programul garzilor, insa nu stiu cd reusesc sa-l aflu. eu am un stres, ca dc e de garda, nu poate veni la Euroclinic, si va trebui sa nasc la Filantropia.
Restaurantul respectiv e frumos, mancarea e super buna, si preturile nu sunt mai mari decat in alte parti. Stiu ca pt lunile de iarna si duminici aveau oferte bune.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 34+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Claudia ai PM

27+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor mai vreau si eu,va rog, site-uri romanesti de unde pot comanda pt bebe paturele, hainute si altele...am dat si eu comanda de prosopele puf...

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput