Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
beatrice te cred..si eu iau utrogestan 3/zi, no-spa 2/zi, gynipral la nevoie, dar iau zilnic aproape cand mi se intareste burtica..si eu stau cu frica in san..mie dr meu mi-a dat sa fac dexametzona pt maturarea plamanilor..nu le-am facut pana acum, dar am zis sa le fac ca e mai bine..
pupici
felicitari fetelor care au schimbat semnatura
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
misticgirl spune:
Beatrice, de ce nu te duci astazi la doctor?Eu nu sunt de acord cu atatea pastile intr-un timp scurt, stiu ca nu ai de ales, dar parca sunt combinate prea multe.
Fetelor, eu fac treaba si ma gandesc la tot felul de lucruri in timp ce aspir, sterg praful etc. Astazi este ziua intrebarilor din partea mea: miercuri incepe sigur un nou modul de cursuri la Filantropia?M-as duce si eu cand pot.Mai merge cineva?
Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
beatrice75 spune:
Mistic, aceasta e tratamentul pe care trebuie sa-l iau zilnic, asa cum face si Ratusca. Bine, mi-a zis ca uscosin si gynipral, doar la nevoie in cazul meu.
33+
andreeacc spune:
Dam si noi de baut.
Am intrat in saptamana 35...azi am luat kit-ul de recoltare celule stem.
Inca sunt emotionata toata, au incepu sa vina ursuletii, nu-mi vine sa cred, parca ieri deschidea Bravegirl primul capitol.
Andreea, mami de baiat si 34+ cu
AMR 4 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Beatrice, de ce nu te duci astazi la doctor?Eu nu sunt de acord cu atatea pastile intr-un timp scurt, stiu ca nu ai de ales, dar parca sunt combinate prea multe. Fetelor, eu fac treaba si ma gandesc la tot felul de lucruri in timp ce aspir, sterg praful etc. Astazi este ziua intrebarilor din partea mea: miercuri incepe sigur un nou modul de cursuri la Filantropia?M-as duce si eu cand pot.Mai merge cineva? Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Daca incepe miercuri modulul incer si eu sa vin. Sper sa pot veni in fiecare miercuri. Ti-am trimis alt PM.
27+ viitoare mami de
anymona spune:
Claudia, l-a penultimul curs din modulul care s-a incheiat sapt trecuta asa au anuntat. ca miercuri, 29 sept incepe un nou modul. eu vreau sa merg la cursul din 6 oct cand se va vorbi despre nastere
28+ + Clara Maria (01/02/2006)
ana_o spune:
Hello, again!
Bebelu, multumim pentru noul capitol! Foarte frumos titlul de pe prima pagina!
Felicitari tuturor burticilor care schimba semnatura si ii rog pe toti bebeii sa nu se grabeasca si sa stea toti la caldurica, pana la termen! Adica 38+, pentru toti!
Multumim pentru complimente... dar pozele alea sunt facute in iunie! Bine, nu m-am ingrasat f tare, am 62 de kg, dar atunci chiar eram cam slaba.
Raportez satisfactie maxima... stau la tv, va citesc pe voi, beau cafea si casa incepe sa se "lumineze".
O sa vin foarte relaxata la intalnire....
Va pup pe toate, si cred ca a mai intrat o burtica in odisee, ii urez bun venit si bebe la termen! Ca uite ce ne fac unii ursuleti, ne dau emotii si ne apuca plansul, ca sosesc mai devreme decat erau asteptati...
Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)
mirunam spune:
Beatrice, nu vin diseara. Am contractii toata ziua, multe sunt chiar dureroase. Daca mai iau si drumul Pipera - centru la ora aia... m-am aranjat . Ma consider scoasa din circuit pana la nastere. Nu ma deplasez decat in zone apropriate fara sofer. Am ajuns sa am contractii si daca urc pana la etaj. O sa ajung sa ma mut in sufragerie
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ratusca83 spune:
anasuperrrrrrrrr.....ma bucur ca in curand o sa termini cu smotruiala....
si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut ca a nascut mosulik.....ehe sa vezi de acum incolo nasteri pe banda....
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)