Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas v-am vazut pozele! sincer ma simt mai bine acuma, nu sunt singura atat de mare fratemeleu!! Suntem niste frumoase nah!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

neatza,
chiar dc sunt la servici, azi sunt bine dispusa datorita copiilor. in primul rand Clara a fost exemplara in dimineata asta: s-a imbracat singura (inclusiv dresurile ), a mancat, s-a spalat fara comentarii, s-a incaltat etc astfel incat am plecat la timp si fara nervi de acasa, iar bb s-a dovedit foarte zgubilitic (nu stiu ce face acolo, dar are niste miscari care ma gadila rau si rad singura in spatele monitorului)

intr-adevar, foarte placuta intalnirea de aseara. Dana, Lore, Andreea, Victoria, Ana sunteti foarte foarte frumoase si simpatice!!!. sotul Andreei este foarte amabil si un super tata. Sofia are niste trasaturi de zana, este delicata si cuminte, iar Iustin un copil vesel, energic si prietenos.

mai citesc si revin

28+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Deci Doamna Paul.... va rog sa schimbati cuvantul "balena" din legenda pozei!
Si doi la mana, multumim pentru poze!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

pai ce nu este adevarat??? nu am fost balena intalnirii??

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

multumim pt poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymona

neatza,
chiar dc sunt la servici, azi sunt bine dispusa datorita copiilor. in primul rand Clara a fost exemplara in dimineata asta: s-a imbracat singura (inclusiv dresurile ), a mancat, s-a spalat fara comentarii, s-a incaltat etc astfel incat am plecat la timp si fara nervi de acasa, iar bb s-a dovedit foarte zgubilitic (nu stiu ce face acolo, dar are niste miscari care ma gadila rau si rad singura in spatele monitorului)

intr-adevar, foarte placuta intalnirea de aseara. Dana, Lore, Andreea, Victoria, Ana sunteti foarte foarte frumoase si simpatice!!!. sotul Andreei este foarte amabil si un super tata. Sofia are niste trasaturi de zana, este delicata si cuminte, iar Iustin un copil vesel, energic si prietenos.

mai citesc si revin

ma faci sa ma rusinez
clara este o scumpa si s-a imprietenit ff repede cu iustin

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetili, intrebare intrebatoare: a sosit patutul cu toata recuzita adiacenta....spal si aparatorile, pilota?Sunt asa mumoase!Mi-e frica sa nu se strice!Sa le spal de mana?Desi ar fi cam greu in cazul meu

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata burtici!!

Vazut poze, MI NU NA TE!!! Intr adevar numai burtici frumoase la odiseea asta!!

Sugubina, cred ca tu ai spus remediu pt constipatie : fructe pe stomacul gol.. MII DE MULTUMIRI!!! Am incercat azi cu struguri si ai avut maaaaaare dreptate

Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebei sanatosi

Ieri m am simtit si eu privilegiata pt prima data in sarcina cand la medlife m-au luat inaintea celorlalti pentru recoltare de sange Acum sa speram ca anticorpii aia urati nu au aparut si totul e ok

Pupici

Ana, 34+ mami de Matei
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata am venit de la control totul este bine slava Domnului bebelina mea s-a intors cu capul in jos cu ventriculii am scapat de probleme acum suntem in parametri normali...pitica mea are 1733 g este mai mica cu vreo 5 zile, dar deja m-am obisnuit ca ea mereu este mai mica decat trebuie sunt fff fericita ca am scapat de toate problemele mi-a dat sa fac iar analizele uzuale + culturi din col si a zis ca ne vedem cand am toate rezultatele gata

raportez si eu noapte alba de la o super raceala care nu ma lasa in pace de cateva zile nu am putut respira bine ca aveam nasul infundat, am schimbat vreo 3 tricouri ca le-am udat fleasca de la atata transpirat dar scapam noi si de asta

dam de baut ca am schimbat semnatura si am intrat in luna a-8-a

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetili, intrebare intrebatoare: a sosit patutul cu toata recuzita adiacenta....spal si aparatorile, pilota?Sunt asa mumoase!Mi-e frica sa nu se strice!Sa le spal de mana?Desi ar fi cam greu in cazul meu

33+

eu le-am spalat pe toate, dar la mine erau din burete si cu huse deasupra care le-am spalat ca pe orice cearceaf.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui anymona

neatza,

mai citesc si revin

ma faci sa ma rusinez
clara este o scumpa si s-a imprietenit ff repede cu iustin

trebuie sa te mandresti, nu sa te rusinezi

Mergi la inceput