Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

geniusamb ce ma bucur ca s-a rezolvat cu constipatia ta! Asa e cum mananci cum imediat te ia cu crampe. Explicatia e ca ele digerandu-se asa repede imping restul si pac se elimina.

beatrice75 si io am aparatori dinalea da nu mi-a trecut pin cap sa le spal..Acu bebe nu sta la inceput pe ele, sau langa ele, nu cre ca e asa mare bai. Eventual pe la 4luni cand incep sa se intoarca sa le spalam. Nu stu ce sa zic. Alcineva ce parere aveti?

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
misticgirl si eu am medica de familie tot la Policlinica Titan, ca e aproape de mine!
La a mea pe usa scrie mare ca gravidele au prioritate; azi de ex se duce sotu sa imi ridice prenatalul, il stie si asistenta si il serveste imediat.

La ce medic esti? Si la a mea pe usa scrie ca gravidele au prioritate, asistenta e si ea f draguta si mi-a spus ca daca am nev de vreo "hartie" gen medical, trimitere, prenatal, mi le poate ridica oricine (mama, sotul,fratele care sunt si ei la aceeasi dr). Dr mea este Liliana Dumitru Popovici.
By the way, parca mi-ai mai spus o data, dar repet intrebarea pt ca am uitat: unde locuiesti? Stiu ca aproape de IOR

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Dr mea o cheama Anghel, e la etaju unu. Stau pe la Diham , deci la cam o statie de parcu IOR. Suntem cam vecine hehe! Puate o sa iesim cu bebelusii la parc impreuna!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

mistic, pai normal ca te-a luat oboseala, ameteala si contractiile dupa cat te-ai agitat ieri (curatenie, spalat, ingrijit copil si sot bolnavior etc). ia-ti o pauza totala azi si odihneste-te. eventual trimite bunica dupa copil la gradi

in legatura cu aparaturile nu stiu ce sa zic. ca nu am si nici nu am avut vreodata. eu sunt fan patuturi gen tarc, fara gratii, aparatori etc. mi se par mai comode si mai confortabile.

si eu am dr de fam tot la policlinica titan

28+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

In ce sapt din trim 3 se face analiza de streptococ B?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Sugubina,si a mea are cab tot la etajul 1. Sigur ca vom iesi impreuna in parc, alaturi de anymona, sunset, ioana_mami(parca) si cred ca mai sunt fete care locuiesc in zona parcului IOR. Vom fi un grup mare, mai ales ca la parc intalnim si alte mamici de bebei. Cand era Nicholas bb, eram un grup de vreo 10 mamici cu carucioare.
anymona,ai dreptate! Nu prea am stat cuminte ieri, dar de copil si sot nu am mai apucat sa ma ingrijesc, ca am avut contractii. Drept urmare, i-am trimis aseara la farmacie dupa no-spa si magne b6 si sotul a pregatit si masa. Azi l-a dus sotul pe Nico la gradi si il ia bunica, insa il aduce la mine pt ca a apucat sa-i promita ca nu il culca astazi la pranz si la ea s-ar plictisi.
Am vazut pozele de la intalnire si pe cele ale Andreei. Suntem un grup de burtici minunate!!!
Ma intind din nou, tot cam dizzy sunt!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Claudia, daca avem in sange "smotrul", nu prea reusim sa fim cuminti. Asa ca te inteleg. Si eu am ajuns la intalnire si mi se intarise burtica grav, au vazut si fetele. No Spa imdediat, dar tot nu mi-a trecut. E clar, odihna cat mai multa, altfel...
Poate reusim sa lasam treburile casnice deoparte, mai ales acum, ca nu mai avem mult.
De exemplu, azi a venit iar tanti la curatenie, sa termine tot. De data asta n-am mai ridicat un deget. Sper sa ma "tina".

Andreea, doamna Paul, vazut si admirat pozele. Pup!

Lore n-a aparut?

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

produc capitol nou o sa dureze putin

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput