Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata si noi !

nu's cum se face ca deschid forumul numai la subiecte fierbinti, gen CALCATUL RUFELOR ! chinuitoare treaba !
si sum sunt , va spun ca eu le calc si acum, inclusiv lenjeria intima a copilului, dar nu are nici o legatura cu dezinfectatul sau cu alte chestii de genul asta...pur si simplu asa pot sa le pun in dulap la dunga
si de spalat le spal inca separat de ale noastre...chiar ma gandeam daca rufele bebelinei o sa le spal cu ale Mirunei, sau si astea separat. nu m-am hotarat inca

in rest suntem ok, am avut tupeu si m-am urcat pe cantar (alt subiect fierbinte ) si am fost placut surprinsa (doar 9 kg), dorm mai bine noaptea si de vineri NU MAI VIN LA SERVICI !!!

bun venit noilor burtici !
Celesta, JoAnn, stati cumintele!
Mosulik, felicitari !

va pupacesc!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
Gravidele au prioritate la medicul de familie si nu au nevoie de programare!Asa mi-a spus dr mea si la Policlinica Titan am vazut ca este regula generala. Mie mi-a spus sa ma duc pt trimiterea la Filantropia cu o zi inainte, fara programare, pt ca sunt gravida si am prioritate.

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Se pare ca numai eu am ghinion, nici la policlinica unde este doctora mea nu pot intra fara programare (facuta acum o saptamana aproape) si mi-a si zis tipa de la programari sa vin mai devreme, ca sa nu plece D-na doctor. Pai daca aia are un program unde ma-sa pleaca? Ca eu vin de la serviciu, si traficul intre Otopeni si P-ta Victoriei il stie cucu!!! Imi vine sa le omor pe astea care cred ca toti trebuiie sa stam la cheremul lor, desi tot noi ii platim . Trebuie sa ma relaxez, ca azi e marti (inca) si nu stiu ce ma asteapta...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca, felicitari!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

ursoaice am pus pozele de la intalnire

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Bunaaa!

Azi raportez o noapte foarte frumoasa, plina de somn, cu balenizat in tooot patucinu. M-am sculat la cisi de doar trei ori. Cat de tare?!

ukume24 saracuta de tine, bolnavioara asa!Las ca o sa treaca mai te chinui putin si trece.

Asta cu calcatu de haine am auzit si eu-ca cica omoara din microbi mai bine.

Aneud bine ai venit printre noi!

Mai citesc si mai va scriu ca vad ca aveti un spoor!

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am pus si niste poze in albumul meu cu cei 3 baieti, ca cele de la viena nu le-a vazut nimeni si nu m-a comentat

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

'neata, fetelor!!!
Eu sunt la serviciu si am o ramada de lucru pt ca e ultima saptamana (URA!!!A) si toata lumea vrea ceva de la mine, are ceva sa ma intrebe etc.
Dimineata am alergat sa gonesc niste caini de la gard in pijamale care vroiau sa intre in curte si sa imi muste "copilul meu blanos", adica bichonul. Sunt toti in calduri si au devenit f agresivi.Noroc ca am vazut ca se impingeau in poarta si catelul meu lana poarta. Va dati seama imaginea si circul pt vecini: eu in camasa de noapte, cu ditamai burta gonind cainii de strada cu o mana si cu blanosul in brate
In rest, noaptea dorm mai bine ca inainte. Cred ca m-am invatat sa mananc putin tare seara, sa nu mi se umple stomacul si e mult mai bine asa.
Ukume - incearca si lapte cu miere.Mie imi trece asa.
Ratusca - felicitari si multi ani inainte. Si noi vom sarbatori pe 19 octombrie 2 ani de la nunta

27+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 felicitari pentru doi ani de casnicie! La mai multi fericiti si sanatosi impreuna cu bebelina !

misticgirl si eu am medica de familie tot la Policlinica Titan, ca e aproape de mine!

amelia_ilie saracuta de tine nu e tocma ok cu dr ta de familie..Ar trebui sa ai prioritate fata de toti moshii si babele care nu au treaba pacasa si vin sa isi ia reteta...Noi ca gravidute ne simtim si rau, nu putem sta sa asteptam pe holuri. Trist e ca tot la medicu de familie vom trage sa lom prenatalu.

La a mea pe usa scrie mare ca gravidele au prioritate; azi de ex se duce sotu sa imi ridice prenatalul, il stie si asistenta si il serveste imediat.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

super pozele, dar nu prea se vad burticile...
se pare ca rinita mea a revenit..am stranutat de vreo 15 ori pana acum....
Azi nu am nimic de facut..cred ca toata ziua ma voi baleniza...
Au inceput sa apara si la mine contractii asa ca voi baga repede un no-spa...

pupici la toateeee

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Deci Doamna Paul.... va rog sa schimbati cuvantul "balena" din legenda pozei!
Si doi la mana, multumim pentru poze!

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 24 de zile(sper eu)

Mergi la inceput