Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza la toate lumile!!!

Apropo de dreptate in Tara Romaneasca sa va spun si eu una:
unchiul meu a murit la 49 de ani inecat cu o bucata de cremwursti,in casa era mama si Radu ,in sufragerie,unchiul la bucatarie,l-au descoperit la cateva minute insa a fost prea tarziu cei de pe ambulanta nu l-au putut resuscita,a venit politia i.m.l-ul l-am inmormantat,si la un an de la deces vine neinceperea urmaririi penale pt ucidere din culpa, pe numele mamei!!!!
Deci un accident nefericit pt care nimeni nu a fost responsabil necesita un tap ispasitor si cine daca nu o batrana de 72 de ani
Noi habar n-am avut de dosar sau asa ceva,am inghetat cand ne-a sosit plicul acasa,mama saraca s-a umflat de plans numai la gandul ca cineva ar fi putut-o banui de ceva necurat.
Asa ca Diana si Tzuna cam asa-i la noi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

neata!
tzuna si diana, e incredibil, imi pare rau, suferinta se prelungeste cu o macinare nervoasa inutila.
diana, cred ca e o formalitate legala automata, legata de protectia minorului in familie, sint sigura ca incriminarea asta e formala, ma rog sa fii puternica si sa treci peste asta usor, sa se incheie cat mai curand cu bine. important ca alexicu e ok!

tzuna, oricum ai un echilibru sanatos si, cu siguranta, experienta cu copiii te ajuta sa inchei repede o stare neplacuta. vezi, nu poti sa darami un mit!

rozi: da chiar, poate nu i antibioticul ala care trebuia. stii, inainte de a pleca n vacanta, nana a luat augmentin 5 zile. apoi i aschimbat pe zinat inca 7. si antibiograma nu dureaza atat de mult, la inscrierea la gardi am primit rezultatul in 2 zile si, cred, se poate cere la urgenta, sa l ai intr o zi. va pup, sa va faceti bine!

kit, pupici! activitati noi, ceva de toamna, ptr aer rece? (ca doar n oi darama muntii si acu', pe frig si ceata !)

unde e adelle/gaia? ce fac copiii?

fete, ziceti de cartile alea de la teora, va rog. ca vine frigul si stam in casa si e nevoie de activitati vesele si interesante ptr copiii nostri, vrem si noi.

a! ca noi si asa n am frecventat gradintita pana acu', am mers din 2 in 2 si nu am prins inca regulile. cum e cu lucrarile copiilor zilnice, alea afisate pe panou, le iei acasa?

pup stup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Lucrarile la noi la gradi se pun la mapa si la finalul anului scolar le luam acasa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Pisica http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=1014&category=06 uite cred ca despre asta e vorba!

Diana.tzuna asa e in romania....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

rozi: da chiar, poate nu i antibioticul ala care trebuia. stii, inainte de a pleca n vacanta, nana a luat augmentin 5 zile. apoi i aschimbat pe zinat inca 7. si antibiograma nu dureaza atat de mult, la inscrierea la gardi am primit rezultatul in 2 zile si, cred, se poate cere la urgenta, sa l ai intr o zi. va pup, sa va faceti bine!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
varsta nana

norah

Everyday is the right day

pisimatza, dureaza mai mult exudatul si antibiograma daca ii pozitiv rezultatul. tre sa creasca carcalacii aia si mai devreme de 5 zile nu e gata. daca e negativ exudatul, atunci da, ai rezultatul repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Siuta, m-am vazut cu tanti, mi-a placut la prima vedere, am stabilit sa vina de luni.
Iti multumesc mult de tot, esti tare sufletista si chiar m-ai ajutat.

rein

Ma bucur .Sper sa va fie ok si sa va intelegeti.

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Voi macar raciti la gradi , da io ce sa mai zic de Veve ca i s-a prelungit antibioticul inca 3 zile(10 zile in total) gatul inca nu e "reparat"..si NU merge la gradi si avem 3 luni cu 3 raceli consecutive.
Dar cand o sa mearga..Doamne nici nu vreau sa ma gandesc!

Pupici cu sclipici tuturor

Varsta Veveritza

of, pupam veve...ne auzim saptamana viitoare la un telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

rox: ahaaa..n am stiut, credeam ca i oarecum standard. rozi, scuze!

andra, mady, multu'!

Mergi la inceput

6530 Seria Puisorul nazdravan - Micul artist
1200 Coloreaza si rezolva - 100 teste, jocuri, intrebar ------------0810 Jocuri amuzante si educative pentru prescolari
1095 Activitati practice cu autocolante
6601 Lumea Zanelor - joc
1014 Ma joc si invat - Activitati practice pentru 3 -
0810 Jocuri amuzante si educative pentru prescolari
6625 Seria Puisorul nazdravan - Casuta gandaceilor

Uite Pisik mai sus ce am comandat de pe site-ul teora.ro. Au multe carticele dragute pt copii.
Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Voi macar raciti la gradi , da io ce sa mai zic de Veve ca i s-a prelungit antibioticul inca 3 zile(10 zile in total) gatul inca nu e "reparat"..si NU merge la gradi si avem 3 luni cu 3 raceli consecutive.
Dar cand o sa mearga..Doamne nici nu vreau sa ma gandesc!

Pupici cu sclipici tuturor

of, pupam veve...ne auzim saptamana viitoare la un telefon

Mergi la inceput