Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Siuta, m-am vazut cu tanti, mi-a placut la prima vedere, am stabilit sa vina de luni.
Iti multumesc mult de tot, esti tare sufletista si chiar m-ai ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

iete ca am luat o fericita azi de la gradi! si afirma ca i a placut si mai vrea si maine. atat, doar maine! doamne fere' sa i zic ca si poimaine, ca poate se razgandeste.

ela, astept sa ne scrii cum fu cu salina. avem si noi aici una si pare a fi o solutie. pana la ea, am inceput sa i dau bronchovaxom de o spatamana, cam tarzior, dar nu mi pierd increderea inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Voi macar raciti la gradi , da io ce sa mai zic de Veve ca i s-a prelungit antibioticul inca 3 zile(10 zile in total) gatul inca nu e "reparat"..si NU merge la gradi si avem 3 luni cu 3 raceli consecutive.
Dar cand o sa mearga..Doamne nici nu vreau sa ma gandesc!

Pupici cu sclipici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Voi macar raciti la gradi , da io ce sa mai zic de Veve ca i s-a prelungit antibioticul inca 3 zile(10 zile in total) gatul inca nu e "reparat"..si NU merge la gradi si avem 3 luni cu 3 raceli consecutive.

Varsta Veveritza

Rozi, sanatate multa! Sa reuseasca Veve sa se refaca mai repede! Poate e o solutie vaccinul ala pentru raceli repetate. Desi parca era pentru probleme respiratorii mai mult decat pentru gat. Poate ca n-au fost tocmai antibioticele potrivite pentru ce avea ea in gatut. D-aia zic eu ca ar fi mai corect sa facem exudat inainte, dar cum la noi dureaza cam mult sa afli rezultatul ramane asa, doar o dorinta pentru ceva mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PISIKUTA- esti o draguta sa stii dar nu sunt asa de laudat. in categoria asta intra Diana. Eu uneori nu mai am rabdare. Maria e un copil minunat si da am trecut si noi prin crize cu dat cu fundul de pamant, cu trezit noaptea plangand pt pisu (avea cam 1 an si 7 luni si regretam ca am invatat-o la olita), cu diferite neascultari. Tocmai ce am certat-o ca am luat-o la 13.30 de la gradi si in drum spre casa (ca tot facem 1 ora pe drum) a vazut un parc. Ok. Ii spun ca stam 5 minute si apoi somnic si oricum iesim seara. Dar dupa ce s-a jucat f frumos s-a apucat sa scormoneasca cu mainile goale in nisip (stie ca nu o las fara lopatica- se poate taia sau mai stiu eu ce la cat sunt oamenii de educati la noi), i-am spus ca nu are voie si ea s-a suparat. M-am suparat si eu am luat-o de mana si am plecat f repede spre casa. Iar acum am certat-o ca vb in pat si nu se culca desi e franta. Deci da, si eu o cert, si eu ma enervez.... Nu ar tb si incerc tot timpul sa ma abtin dar nu-mi iese intotdeauna mai ales cand e vb de reguli pe care le stie f bine. dar in rest in principiu o compar cu copiii de la gradi , stiu dinainte ce ma asteapta si facem fata cu brio provocarilor.

MENUET- imi pare rau ca veve e tot bolnava. Si Maria data asta a fost destul de rau in sensul ca nici dupa 4 zile de antibiotic nu-i trecuse puroiul din gat de eram convinsa ca va ramane cu el. Nici chiar asa dar pe aproape. E adevarat ca am si lasat-o multe zile pana sa-i dau antibiotic tot in speranta ca restul tratamentelor date tot de medic isi vor face efectul. Se pare ca puroiul dupa ce a facut si febra mare nu i-ar fi trecut nicicum fara antibiotic. Dupa a 5-a zi insa i- a trecut brusc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Citat:
citat din mesajul lui elpower

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Rozi, sanatate multa! Sa reuseasca Veve sa se refaca mai repede! Poate e o solutie vaccinul ala pentru raceli repetate. Desi parca era pentru probleme respiratorii mai mult decat pentru gat. Poate ca n-au fost tocmai antibioticele potrivite pentru ce avea ea in gatut. D-aia zic eu ca ar fi mai corect sa facem exudat inainte, dar cum la noi dureaza cam mult sa afli rezultatul ramane asa, doar o dorinta pentru ceva mai bun.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

De vaccin nu m-am interesat si mi-e cam frica de ele.Cat despre exudat eu il fac dar in 3 zile e deja cu febra mare si mucozitati in gat...e primul an in care raceste asa des.Dr ne-a zis ca trebuie ferita de rece(alimente, lichide dar nu e cazul ca nu i ledau reci doamne iarta-ma, si curenti de aer rece)
O sa fim infofolite la gura din luna noiembrie si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am editat. am o stare mult prea proasta ca sa mai pot suporta alte exemple negative

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA- no comment dar pentru ca traim in Ramania era posibil si asa ceva. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!
fierbinte pentru toata lumea!

Diana nu-mi gasesc cuvintele, cum adica esti acuzata ca n-ai avut grija de copil? Sper din suflet ca lucrurile sa se lamureasca, sa nu ramana asa.
Ce gust amar trebuie sa-ti lase..si in cazul asta si in cazul Tzunei, pe langa toata sperietura si suferinta...

Rozi imi pare rau ca Veve e mai sensibila, in timp o sa-i creasca imunitatea, pana atunci ia partea buna si bucura-te ca ai cu cine sa o lasi si nu e nevoie sa o duci inca la gradinita. De exemplu in grupa Giuliei - unde sunt 30 de copii - de la inceputului anului scolar tot dau de la unul la altul o conjunctivita.
De exudat eu cred ar fi bine sa-l faci sa vezi daca nu cumva are vreun streptococ, stafilococ care sa duca la imbolnavirile astea frecvente.

Pisik bine ai revenit. Pup Nana gradinitoasa .

O zi frumoasa va doresc!!

Mergi la inceput