Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
ralualexandrei spune:
Neatza la toate lumile!!!
Apropo de dreptate in Tara Romaneasca sa va spun si eu una:
unchiul meu a murit la 49 de ani inecat cu o bucata de cremwursti,in casa era mama si Radu ,in sufragerie,unchiul la bucatarie,l-au descoperit la cateva minute insa a fost prea tarziu cei de pe ambulanta nu l-au putut resuscita,a venit politia i.m.l-ul l-am inmormantat,si la un an de la deces vine neinceperea urmaririi penale pt ucidere din culpa, pe numele mamei!!!!
Deci un accident nefericit pt care nimeni nu a fost responsabil necesita un tap ispasitor si cine daca nu o batrana de 72 de ani
Noi habar n-am avut de dosar sau asa ceva,am inghetat cand ne-a sosit plicul acasa,mama saraca s-a umflat de plans numai la gandul ca cineva ar fi putut-o banui de ceva necurat.
Asa ca Diana si Tzuna cam asa-i la noi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
pisikuta spune:
neata!
tzuna si diana, e incredibil, imi pare rau, suferinta se prelungeste cu o macinare nervoasa inutila.
diana, cred ca e o formalitate legala automata, legata de protectia minorului in familie, sint sigura ca incriminarea asta e formala, ma rog sa fii puternica si sa treci peste asta usor, sa se incheie cat mai curand cu bine. important ca alexicu e ok!
tzuna, oricum ai un echilibru sanatos si, cu siguranta, experienta cu copiii te ajuta sa inchei repede o stare neplacuta. vezi, nu poti sa darami un mit!
rozi: da chiar, poate nu i antibioticul ala care trebuia. stii, inainte de a pleca n vacanta, nana a luat augmentin 5 zile. apoi i aschimbat pe zinat inca 7. si antibiograma nu dureaza atat de mult, la inscrierea la gardi am primit rezultatul in 2 zile si, cred, se poate cere la urgenta, sa l ai intr o zi. va pup, sa va faceti bine!
kit, pupici! activitati noi, ceva de toamna, ptr aer rece? (ca doar n oi darama muntii si acu', pe frig si ceata !)
unde e adelle/gaia? ce fac copiii?
fete, ziceti de cartile alea de la teora, va rog. ca vine frigul si stam in casa si e nevoie de activitati vesele si interesante ptr copiii nostri, vrem si noi.
a! ca noi si asa n am frecventat gradintita pana acu', am mers din 2 in 2 si nu am prins inca regulile. cum e cu lucrarile copiilor zilnice, alea afisate pe panou, le iei acasa?
pup stup!
ralualexandrei spune:
Lucrarile la noi la gradi se pun la mapa si la finalul anului scolar le luam acasa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
Pisica http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=1014&category=06 uite cred ca despre asta e vorba!
Diana.tzuna asa e in romania....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisikuta rozi: da chiar, poate nu i antibioticul ala care trebuia. stii, inainte de a pleca n vacanta, nana a luat augmentin 5 zile. apoi i aschimbat pe zinat inca 7. si antibiograma nu dureaza atat de mult, la inscrierea la gardi am primit rezultatul in 2 zile si, cred, se poate cere la urgenta, sa l ai intr o zi. va pup, sa va faceti bine! mama de papusha si cateodata balaur, Nana varsta nana norah Everyday is the right day |
pisimatza, dureaza mai mult exudatul si antibiograma daca ii pozitiv rezultatul. tre sa creasca carcalacii aia si mai devreme de 5 zile nu e gata. daca e negativ exudatul, atunci da, ai rezultatul repejor.
Siuta spune:
citat din mesajul lui rein Siuta, m-am vazut cu tanti, mi-a placut la prima vedere, am stabilit sa vina de luni. Iti multumesc mult de tot, esti tare sufletista si chiar m-ai ajutat. rein |
Ma bucur .Sper sa va fie ok si sa va intelegeti.
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
Siuta spune:
citat din mesajul lui menuet Voi macar raciti la gradi , da io ce sa mai zic de Veve ca i s-a prelungit antibioticul inca 3 zile(10 zile in total) gatul inca nu e "reparat"..si NU merge la gradi si avem 3 luni cu 3 raceli consecutive. Dar cand o sa mearga..Doamne nici nu vreau sa ma gandesc! Pupici cu sclipici tuturor Varsta Veveritza |
of, pupam veve...ne auzim saptamana viitoare la un telefon
pisikuta spune:
rox: ahaaa..n am stiut, credeam ca i oarecum standard. rozi, scuze!
andra, mady, multu'!
Siuta spune:
6530 Seria Puisorul nazdravan - Micul artist
1200 Coloreaza si rezolva - 100 teste, jocuri, intrebar ------------0810 Jocuri amuzante si educative pentru prescolari
1095 Activitati practice cu autocolante
6601 Lumea Zanelor - joc
1014 Ma joc si invat - Activitati practice pentru 3 -
0810 Jocuri amuzante si educative pentru prescolari
6625 Seria Puisorul nazdravan - Casuta gandaceilor
Uite Pisik mai sus ce am comandat de pe site-ul teora.ro. Au multe carticele dragute pt copii.
Spor la treaba
menuet spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Siuta
of, pupam veve...ne auzim saptamana viitoare la un telefon Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |