Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
madybulancea spune:
Buna dimi poftiti la calda si bunaaa!!!!!
Dar de ce asa liniste pe aici......eu sunt un pic suparata caci razvan sapt asta a stat in mare parte cu tasu,iar acum are numai crize de nervi cum nu faci cum vrea el...urla non stop,din motive aberante,daca il pedepsesc urla si mai tare.....data vii toare cand va trebui sa stea acasa o sa imi iau concediu sa stau eu cu el ca asa nu se poate....e opt jumate si deja a reusit sa planga, sa il trimit in cealalta camera...of!!!mai e vreo criza pe la trei ani jumate?????
o duminica relaxanta va doresc!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
gabi78 spune:
Buna dimineata!
Criza sau ne-criza nu stiu ce o fi, dar Tudor se crizeaza la maxim de ne innebuneste.
Exemple de urlete: plecat cu taicasu ieri in oras, carat in brate peste tot ca nu a vrut sa mearga pe jos. Cand s-au intors si au oprit masina in fata blocului a inceput sa planga isteric ca el vrea sa cobor eu sa il iau in brate de jos ....
Masa de pranz: aduc farfuriile pe masa si ii spun "uite incepi tu sa manaci si iei tu odata mami iti da odata ca sa pot sa ii dau si Biancai" "nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" si plans isteric ....
Si mai am o mie de exemple .... pe alese.
Sa aveti o duminica placuta!
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi78 Buna dimineata! Criza sau ne-criza nu stiu ce o fi, dar Tudor se crizeaza la maxim de ne innebuneste. Exemple de urlete: plecat cu taicasu ieri in oras, carat in brate peste tot ca nu a vrut sa mearga pe jos. Cand s-au intors si au oprit masina in fata blocului a inceput sa planga isteric ca el vrea sa cobor eu sa il iau in brate de jos .... Masa de pranz: aduc farfuriile pe masa si ii spun "uite incepi tu sa manaci si iei tu odata mami iti da odata ca sa pot sa ii dau si Biancai" "nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" si plans isteric .... Si mai am o mie de exemple .... pe alese. Sa aveti o duminica placuta! Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
gabi SARAH e idem dar sa stii ca cu cine-i merge
eu sunt mai dura ,nu ma prefera,dar daca suntem doar noi nu-mi comenteaza face fiz cum ii spun
daca ar vedea-o tat-su nu i-ar veni sa creada
cu el,cu bunii face ce vrea
exact ca al tau
credeam ca numai a noastra face asa
sau cel putin asa ne spune lumea ca ei au copiii cuminti,exemplari care se joaca singuri -nu ca sarah care creeaza jocuri in care sa te includa ca sa nu-ti poti face treaba
BiancaM spune:
CAm la fel e si la noi in gospodarie. Amalia daca e super obosita e si 'criza' mai puternica.
Sa va las un site de unde ma mai inspir pentru activitati in casa.
http://www.dltk-kids.com/
gasesti o gramada de chestii.
si inca unul http://www.enchantedlearning.com/themes/
Kitty spune:
Oana Stefana
O cafea tare ca de luni dimineata..
Crize ..si noi. Adica mai ales la inceputul gradinitei, acolo era cumintica (desi foarte incapatanata - spunea educatoarea) iar dupamasa era extrem de agitata si smiorcaita. Acum s-a mai linistit, dar am observat si cand a inceput dansurile - acolo era tot foarte cooperanta si apoi era vai si amar acasa, inca de pe drum era crizata. Cred ca oboseala si schimbarile ii agita.
La noi problema principala e ca Raul are mult de invatat si ea e tot peste el, cum n-am prea putut sa o scot afara a fost destul de dificil sa o tin departe de el.
Pisik v-ati intors?
O saptamana frumoasa va doresc!
carmenefr spune:
Buna dimineata si de la noi!
Teodora e cat de cat ok, inca n-a dat nici o raceala peste noi,desi ieri de dimi tusea un pic, i-am dat siropel de echinaeea si si-a revenit. Sa vedem cat ne-o tine.
Sanatate multa celor care sunt bolnaviori!
Si Teodora dupa-amiaza e mai agitata, dar poate o fi de la oboseala, se termina energia...io stiu?
diana_jors spune:
Hello,
despre crizele de acasa v-am mai spus parerea mea. Ganditi-va ca la gradi TREBUIE sa se comporte intr-un anume fel timp de multe ore, si apoi se descatuseaza... trece cam dupa 3-4 luni de gradi.
Una peste alta, sambata am organizat editia a 2-a a crosurilor www.maraton.info.ro/campionii-sanatatii-editia-2-a-video.html" target="_blank">Campionii Sanatatii. Trecand peste vreo 3 tiganeli tipic romanesti de genul "copilul meu trebuia sa fie primul, de ce a ajuns celalalt primul??" sau "vrem si noi medalie, nu numai primii", majoritatea au inteles rolul unei astfel de activitati si a iesit bine. Unii copii si-au tarat bunicii pe acolo doar ca sa alerge, sau chiar o colega de-a mea s-a oferit sa alerge cu un pusti care vroia neaparat sa participe si nu avea cu cine. Putin s-au precipitat lucrurile din cauza unei ploi scurte si a trebuit sa grabim starturile, dar per ansamblu a fost ok. Ne pregatim pentru editia 3 in primavata
Ieri am "voluntariat" pentru Maratonul Bucuresti, am impachetat impreuna cu alti cativa voluntari vreo 2 mii de pungi care se vor da participantilor. Ras si voie buna, cea mai amuzanta parte a fost la sfarsit, cand dupa ce s-au pus in 2 randuri de pungi si in cutii si s-a sigilat tot am ramas cu una bucata sampon pe-afara. Acu', gaseste nefericitul posesor AMR 6 zile pana la eveniment
Alex e bine, o sa mai pun niste poze cu el catarandu-se prin parc, il putem considera refacut complet. Ne-a spus clar ca el nu mai vine la bloc, vine doar la casa, direct cu 3 caini, 2 pisici, bunicii si cealalta nepotica. Asa ca sa pregatim loc...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata!
A inceput si George gradinita si de bine ce a inceput s-a si imbolnavit deja de 2 ori.De maine cred ca il vom duce din nou ca e spre bine. La optionale am avut de ales intre germana, engleza, karate si dans.Am ales germana si dans.A prins doar cate o lectie din fiecare, dar nu prea coopereaza.E cel mai mare din grupa si cred ca de asta nici nu se joaca cu ceilalti copii.Intotdeauna l-au atras copiii mai mari decat el, in special fetitele. Probabil se joaca mai frumos sau mai pe placul lui, iar in grupa lui sunt copii care nici 3 ani nu au. Educatoarea zice ca e prea retras, nu vrea sa asculte povestile si poeziile ei si nu mananca nimic. Totusi acasa ne spune o poveste de la gradi pe care a invatat-o, face gimnastica si spune in acelasi timp exact cum fac ei la gradi...deci totusi e receptiv desi aparent nu este atent. Cu mancarea nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Vine mort de foame pentru ca acolo nu accepta sa pape decat painea sau suplimentul (ceva dulce).A incercat sa-i dea cate ceva in gura educatoarea dar nu accepta. Probabil asa isi manifesta el protestul pentru ca il ducem la gradi impotriva vointei lui.
Cineva mi-a zis sa-l dau la grupa mijlocie pentru ca e marisor pentru grupa mica si nu prinde grupa pregatitoare...va merge direct la scoala.Stie cineva daca la varsta lui as putea sa-l mut la mijlocie? Nu stiu daca nu ar sari cumva peste o etapa esentiala.
Sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu luung, dar intru mai des pe la bazar si m-am gandit sa mai scriu si aici doua cuvinte
O zi faina!
madybulancea spune:
Hellooo...si razvi s-a dus azi la gradi dupa o sapt de stat acasa,abia astept sa ma duc sa il iau....credeam ca numai razvi e crizat...de ex azi dimi a plans isteric si a tipat de ce a iesit cabina de la un camion si nu sta cum trebuie....frate cand il aud cu de-asteaaaaa....mai face si de-alea cand nu reuseste sa deseneze cum vrea el,sau cand nu poate sa se imbrace singur...mare ofticat mai este!!!!
eu nu mai stiu cum sa reactionez....de ex sambata am facut mancare si eram numai eu cu el..s-a jucat singur asa frumos,nici nu stiam ca e pe acolo,dar cand a aparut tasu a inceput....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
pisikuta spune:
hello!
nu ca nu mi e dor de voi, clar ca mi e al naibii! dar dupa vacanta am avut multa treaba. mai ales ca, ptr a ajuta o pe nana sa depaseasca mai usor etapa reintoarcerea la gradi, mi am facut program pana la 12 jumate.
asadar, o iau dupa masa de pranz acasa.
nu va imaginati ca nu mai plange. plaaangeee...si la educatoare n brate o gasesc de fiecare data.
mai rau e ca, dupa 3 zile de gradi, iar a facut o viroza si de vineri tuseste din nou. azi am lasat o la bunici, sa nu i innebunim si noi pe ceilalti copii.
va pupam cu drag, promit sa citesc din urma.