Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Rozi...

off,cati bolnaviori mai ales acuma cu vremea asta... Si noi am inghetat in dimineata asta in statia de maxi taxi...ii curgeau lacrimile de frig...dar ce sa-i fac...n-am carnet, nici masina...multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatoase si ne putem misca din casa, ba inca si la gradi, si, privind la binele pe care il avem, ne trece dorul de mai bine.

multumim pt cafea , Mady, ce buna si calda a fost!

TZUNA...da, asa e, dupa cateva doze bune de antibiotic isi mai revine, cel putin asa la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Menuet, daca te putem ajuta si noi cu ceva, cu mare drag o facem !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Siuta multumim pentru intentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna ziua si o

am asteptat degeaba mesterii(alpinistii ) azi e prea frig afara si nu vin

si mi-am luat si liber!!!!!!!!
ma odihnesc

merci mult de site-ul cu teora

am comandat deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Si eu am comandat. Tzuna, luni le primesc .
Rein, ai reusit sa rezolvi ceva ? Cum a fost la orl ?

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am ajuns acasa dupa o zi plina. Sunt asa cam terminata mai ales ca in drum spre casa (vorba vine in drum spre casa ca Bucurestiul asta e groaznic) am trecut si pe la spital pe la tatal bebelului ce l-am tinut acum 1 saptamana si ceva. Mai deplorabile mai sunt spitalele noastre. Sistemul sanitar se duce de rapa de tot.Nu ca ar interesa pe cineva de la putere....

Maria se prezinta mai bine. Bona zice ca a dormit bine la pranz si ca nu mai tuseste chiar asa rau. I-am plastifiat niste planse cu numere si acum si-a adunat plusurile la gradinita. Mi-e asa mila de ea..... Nu a mai iesit din casa de duminica seara. Nu ca ar fi fost vreme de plimbare si parc dar niciodata nu am tinut-o atat in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MENUET- ne bagam si noi la o mana de ajutor dc e nevoie. Si dc tu nu spui nimic concret poate MAMICA respectiva ne ajuta cu ceva idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Noi am fost la ORL, mi-a dat sa-i pun in urechea de care se vaita ca-l doare picaturi cu otocalm. Mi-a dat reteta de antibiotic daca se inroseste in spatele urechii si face febra. Mi-a zis sa-i fac exudat nazal,sa nu-l mai duc zilele astea la gradi si sa vin saptamana viitoare cu rezultatul.
Azi le-am facut la amandoi exudat ca au amandoi muci si tuse, plus ca stau nas in nas.
Intre timp lui Petrisor pare ca i-a trecut urechea desi mie nu prea imi vine sa-l cred.

Siuta sun saptamana viitoare dupa ce ma lamuresc ce e cu analizele, respectiv daca merge la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
O cafea cu lapte, miere si scortisoara azi.

Rein nu stiu ce sa zic despre urechea lui Petrisor, dar Giulia acum vreo saptamana s-a plans ca o doare urechea - prima data in viata ei - si a doua zi nu mai avea nimic fara nici un tratament. Otocalmul e doar pentru durere, probabil ca nu a facut infectie si de aceea i-a trecut asa repede. Asta e perioada cea mai dificila, frigul care s-a instalat asa repede combinat cu inceputul gradinitei.

Mady sanatate, sa va puteti intoarce la gradinita!

Tzuna e tare greu cu statul in casa, sa se faca bine repede sa puteti iesi!

Rozi frumos gestul mamicii care te-a ajutat! Sper sa treceti cu bine peste toate!

Giulia este bine, deja din a doua zi nu i-au mai fost umflati ochii si nu i s-au mai lipit. Am profitat de zilele aceastea de stat acasa si am facut mai multe activitati cu ea, am pictat paste si le-am insirat, am pictat ...curcubee - asta e fixatia ei acum, dar nu din 7 culori...ci din zeci. Imi spune toata ziua povesti, vorbeste de ma innebuneste toaaata ziua si ma intreaba si ma critica daca nu-i raspund cum vrea ea. Si repeta la infinit expresii din povesti "cucurigu boieri mari...." "oglinda oglinjoara...."

Astazi noi sarbatorim Oktoberfest la clubul unde face Raul baschet, ne imbracam tematic (in limita posibilitatilor) si mergem la mancat carnaciori, turta dulce, sunt tot felul de activitati sportive. Sper sa nu fie foarte rece.

Trebuie sa inchei ca Giulia ma intreaba imperativ "ma iubesti? DA SAU NU? spune-mi imediat!" Asa ca ma duc sa o smotocesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....avem voie la gradi,chiar daca inca mai tuseste!abia asteapta razvi....

un weekend placut!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput