Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am reinceput gradinita!

A plecat bine .... un pic trist si cu "nu vreau" asaaa sters. L-a dus sotul si mi-a spus ca a fost ok, n-a plans dar nici vesel nu era.
Sper ca nu l-am dus prea devreme. El inca mai tuseste putin.
Problema mea este ca eu ii dau lui o gramada de siropuri si i le dau pe burta goala. Cel putin unul dintre ele trebuie dat dimineata mai devreme caci altfel as fi mers la asistente sa le rog sa i le dea dupa ce mananca. O sa vad cum reactioneaza. Are 10 zile pe luna asa ca nu mai avem mult ... din tura asta.

Tzuna .... nici macar dupa ce am citit ca esti bucuroasa ca o prietena a nascut de ziua ta, nu m-am dezmeticit sa ma uit in ce data suntem si nici pe prima pagina la aniversari nu m-am uitat ....
LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa, sa ai multe bucurii din partea tutror celor dragi si felicitari pentru multele lucuri frumoase pe care le faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

la multi ani tzuna! sa ramai la fel de buna si de voioasa si sa fii sanatoasa!

matei saptamana asta nu merge la gradi pt ca tuseste. am vb cu educatoarea care mi-a spus ca sunt 9 copii din 35 la grupa si ca sfatul ei este sa stam acasa.
acum eu ma zbat putin intre 2 decizii: sa-l las toata luna la mama, ca a venit ea luni si l-a luat sau sa-l aduc 2 saptamani in bucuresti si apoi sa-l duc alte 2 saptamani pt ca plec eu in delegatie si el ia vacanta.
greu ... dar parca nu l-as imbolnavi de bine ce se pune pe picioare!

sanatate tuturor bolnaviorilor!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ce facem noi pe vreme rea?

Eu clar nu sunt un exemplu de urmat, ca pe cat sunt de entuziasta de activitatile de afara, de socializare, pe atat sunt de fara imaginatie si rabdare la activitatile de acasa. Nu-mi place sa stam in casa, sau...daca tot sunt in casa, mai bine adun mai multi copii.

Totusi mai facem si noi cate ceva.
Giulia e in faza de scris si plastelina. Cu scrisul il copiaza pe Raul, toata ziua vrea si ea lectii (Raul NU VREA ), ne cere sa ii scriem cuvinte si incearca scrie si ea cate o litera.
O vreme a fost setata pe puzzle, facea toaaataa ziua la infinit, dupa ce s-a plictisit de cele pe care le avea, a inceput sa le faca pe dos...adica fara sa vada imaginea . Acum nu mai vrea puzzle deloc. La gradi fac destul de multe si cum dupamesele mele sunt prinse cu lectiile si baschetul lui Raul si dansul Giuliei, nu ma prea agit sa fac acasa, doar cand vad ce faceti voi ma apuca mustrarile de constiinta.

Jocuri de rol...da, din plin. Toata ziua hranim, pupam, certam, PUNEM LA LECTII jucariile. Si in cazul lor face cate o fixatie puternica, dar de scurta durata. Dupa cateva zile schimba obiectul fixatiei.

Ioana eu cred ca in locul tau l-as lasa toata luna, prea multe schimbari altfel, pe cand se obisnuieste cu o situatie, iarasi se schimba.

Gabi pentru cele care aveti doi copii apropiati ca varsta e si mai greu acum, pentru ca dau unul altuia tot ce aduc din colectivitate, in plus cred ca se adapteaza si mai greu cand vad ca cel mic ramane acasa si el trebuie sa plece. Sper sa depasiti repede perioada!

Rein ai mult de mers pana la gradi, vrea sa mearga pe jos? La noi e o mare problema mersul pe jos, alearga in parc cu orele, dar daca TREBUIE sa mergem pe strada se cere in brate ca o dor picioarele.
Sper sa gasesti o solutie sa nu trebuiasca sa-l scoti neaparat si pe Calin, ca vine vreme si mai rea si e greu.

Roxi imi place site-ul acela cu activitati pe zile, o sa-l trimit educatoarelor, sper sa nu patesc ca altadata (cand era Raul la gradi) si mi s-a spus ca stiu ele ce sa faca, nu trebuie sa le invat eu, in conditiile in care era foarte saraca gradinita si le-am dus niste foi imprimate sa coloreze copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Eu fug imediat la serviciu si las acasa o matza mica si plangacioasa. Cred ca diseara dam o fuga iar la medic. Tuseste rau, e lipsita de chef de joaca, mananca ffff prost. I-am dat aseara prima doza de antibiotic si in seara asta ii dau a doua doza. Si eu acum astept minuni.... De fapt vreau doar sa ma asigur ca nu va fi mai rau.

IOANA - cred ca-l poti lasa 1 luna dc-i place sa stea acolo. Eu nu as putea-o lasa pe maria nici 5 zile ca ea nu e obisnuita dar Matei nu cred ca mai are probleme de astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Eu fug imediat la serviciu si las acasa o matza mica si plangacioasa. Cred ca diseara dam o fuga iar la medic. Tuseste rau, e lipsita de chef de joaca, mananca ffff prost. I-am dat aseara prima doza de antibiotic si in seara asta ii dau a doua doza. Si eu acum astept minuni.... De fapt vreau doar sa ma asigur ca nu va fi mai rau.

IOANA - cred ca-l poti lasa 1 luna dc-i place sa stea acolo. Eu nu as putea-o lasa pe maria nici 5 zile ca ea nu e obisnuita dar Matei nu cred ca mai are probleme de astea.

Pupam Maria bolnavioara ! Si Anastasia a zacut vreo 3 zile cu rosu in gat si febra dar dupa antibiotic si-a revenit .
Cu cartile- asa facem! Le caut eu pe net acum si vorbim .

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kit, da, merge fara probleme voiniceste, sunt poate 2km. in zilele fara ploaie ne mai oprim si in parc si ne jucam. Ar merge si Calin distanta asta ca l-am incercat de manuta, dar n-am eu rabdare ca are pasi mici.
La noi mersul pe jos este sportul preferat al familiei .

Aseara Petru zicea ca-l doare o ureche si se miortaia, asa ca i-am dat un nurofen. Azi dupa gradi vreau sa-l duc la ORL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Cu totii traversam perioade grele.Multe dintre voi nu stiu cat de greu mi-a fost mie in ultima perioada fizic, psihic, financiar(nici nu am zis ce-i drept) insa dupa 3 luni consecutive cu raceli ale veveritei ultima in desfasurare chiar acum, cu un salariu sub 500 lei etc etc... am zis ca clachez.
Dar tu draga mamica ai avut grija sa nu se intample asta iar pentru acest lucru nu gasesc cuvinte de multumire vis-a vis de gestul pe care l-ai facut pentru Ana si implicit pentru familia mea.
Multumim!
Bunul Dumnezeu sa te aiba pe tine si pe familia ta sub aripa lui ocrotitoare iar noi va vom pomeni ori de cate ori avem ocazia in rugaciunile noastre!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Tzuna la noi "minunea"(in sensul ca si-a recapatat apetitul si nu a mai fc temperatura) a aparut dupa 5 doze de antibiotic(6 ml augumentin la 12 ore) insotite bineinteles de Erdomed, Fluimucil, antitermice si Coldrex Nite sirop-e un siropel mentolat ce pe noi ne-a ajutat cat de cat sa dormim insa efectul este de 3-max 4 ore dar se poate repeta doza.De tusit inca tuseste dar mai rar si odihneste mai bine.Luni la medic din nou.
Sanatate multa iar tie un calduros "la multi ani"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineata...???

Menuet

Si noi am stat toata saptamana acasa,am luat antibiotic si mai luam....inca tuseste,mai rar ce-i drept,iar diseara la doc sa vedem daca ne da voie deluni la gradi...sapt asta a fost un chin,caci nu prea a vut cu cine sa stea...

va pup si va doresc o zi frumoasa!

Tzuna LA MULTI ANI!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Fac referire la o anumita mamica.Stie ea !

Mergi la inceput