Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Tzuna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Tzuna, am fost, am intrebat, au numai pantofi de dans de la mar. 26 in sus, costa 55 lei. Imi pare rau.

Gabi, ai pus un link cu o masinuta, as vrea tare mult sa i-o iau si eu lui Petrisor. Tu ai comandat-o pe un site on-line sau ai cumparat-o dintr-un magazin?

Eu sunt tare suparata ca nu am cu cine sa il las pe Calin 2 ore pe zi cat ma duc sa il iau pe Petru de la gradi. In bloc sunt numai cupluri active la 40-50 de ani, cu copii mari, fara bunici. Practic nimeni in afara de mine in cursul zilei. Nu imi vine sa abordez nici pe strada si nici in parc. Nu stiu cum sa fac, azi m-am dus pe ploaie, cu o amarata de umbrela pe care nu puteam sa o tin si ne-am udat toti.
Asa ca maine nu merge la gradi ca ploua.

rein

In ce zona stai? Poate te pot ajuta cumva cu bona mea.

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Tzuna .Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire . Si Maria sa se faca repede bine .
Mai Roxana, cand am citit eu ce de activitati faci cu Rares si m-am mai uitat si pe poze m-a apucat jalea. Noi suntem la capitolul puzzle, scris de cifre( 1-5) , citit carti de povesti pe limba ei, imbracat/ dezbracat papusi si jucat cu ele ,adica nimic sofisticat sau inteligent .
Ma duc sa caut cartile cu pricina de la Teora si ma pun pe treaba. Sper sa vrea si ea ...
stupul

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Tzuna!!!

Multa sanatate celor bolnaviori!

Am ramas in urma rau de tot cu toate cele

Despre noi... suntem binisor... baietii sunt mucosi, Andrei a facut otita, abia am terminat tratamentul, dar tot mai e un pic mucos... a inceput si Mihai cu mucii de ieri... sper sa nu dea in altele... vad ca elimina f. mult pe nas ... nu tusesc, nu febra... Ieri si azi n-au mers la gradi... dar de maine cred ca-i duc... azi par mai bine decat ieri, sper ca maine sa fie si mai bine.
Pentru imunitate le dau propolis cu vitamina C.

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Tzuna!

Siuta, in tei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Cu scuzele de rogoare,

La multi ani Tzuna !
Sa fi sanatoasa si voioasa, sa ii poti ajuta si pe ceilalti, cum e fetita cu autism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

http://www.freekidscrafts.com/handprint_fly-e834.html aici activitati pe alese. e un calendar in stanga, pt fiecare zi e cate o activitate, alegeti ziua si vedeti ce e

Siuta nu e de speriat ce fac cu rares, mie imi place sa bricolez, plus ca ce facem e o joaca, nu il pun la lectii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI TZUNA!!!Multa multa sanatate si tie si Mariei si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Va multumesc pentru urari tuturor!

Sunt suparata. Maria doar parea sa fie mai bine ca tuseste la fel de rau si in seara asta nu a mancat, mi-a spus ca o doare gatul si ca-i e somn. Avea febra 38. Gatul arata la fel de rau si sincer nu inteleg de ce nu-i trece ca saraca a luat toate siropurile posibile, unele de-a dreptul oribile (ceaiul de ceapa cu nuci), febra nu a facut deloc pana azi, manca,era vesela.... Acum ce sa spun... Cu parere de rau in seara asta am fost si i-am luat reteta de antibiotic (azitromicina) si am inceput sa-i dau. Se da la 24 de ore. Dr mi-a spus 5 ml/zi dar pe prospect doza de 5 ml e pt copii de 25 kg si cum ea are 12,7 nu i-am data atat. Doza pt greutatea ei era de 3 ml, am facut si eu o medie si-i dau 4 ml/zi. Sper sa procedez corect.

Mi-e asa ciuda ca nu a scapat de antibiotic mai ales ca parea mai bine.

In rest ce sa spun..... Sunt in urma cu toate la serviciu ca saptamana asta nu am dus-o pe maria la gradi si aproape in fiecare zi am venit acasa putin mai repede asa ca s-au adunat multe de facut. Saptamana viitoare vine o delegatie din Turcia in scoala si vin si la laboratorul meu de info fix la grupa cu cei mai nazdravani copii. Ei sunt minunati, inteligenti, veseli si cam galagiosi. Acum nu stiu directoarea si cei din delegatie ce astepari au ca in principiu ar tb sa fie totul bine. Din pacate fetita cu care tb sa lucrez a luat si ea o viroza si astazi nu am vazut-o la gradi. Mi-e frica sa nu-si piarda curajul pana saptamana viitoare cand ne intalnim.M-as fi dus sa o vizitez ca sigur sta pe langa scoala mea dar nu vreau sa fortez nota ca nu am apucat sa discut toate detaliile cu mamica ei. prima intalnire mai de durata urma sa fie vineri acum. Intr-un fel pentru mine e bine ca se amana pe saptamana viitoare ca Maria e bolnava, am de pregatit lectia speciala dar mi-e sa nu regreseze.

Activitati:

SIUTA- dc luati cartile de la Teora poate punem 1/2 - 1/2 si le tinem cu randul ca tot stati f aproape de noi.

Ieri am facut cu Maria lectia de engleza care au facut-o colegii ei la gradi, am pictat si ne-am jucat cu bebelusii. In seara asta am facut o lectie despre animale si dupa ce le-am cautat prin carti am lasat-o sa se joace in joculetul cu Ferma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!

Noi suntem acasa cu conjunctivita, care bantuie in grupa de la gradi de 2 saptamani. Ieri se vedea pe ea, avea ochii umflati si lipiti dimineata, azi nu se mai vede nimic, dar mi s-a spus sa o tin acasa 3 zile. Mda...nu-mi lipsea, dar ce sa fac?

Asa ca incerc sa intru in recuperari pe aici.

Mergi la inceput