Fulguleti de nov-dec 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura13 spune:
din pacate am intrat in radn cu dani. curge nasul ca la balamuc si tusesc si stranut in continuu.
dani e ceva mai bine, in seara asta a facut ultima doze de hemisuccinat, de maine doar prednison. probabil va mai face cefort inca 3 zile, dupa care vom ramane pe antibiotice orale.
felicitari pentru prima propozitie in germana
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
diamat spune:
am intrat un pic sa va las niste sanatate. vad ca sunteti varza pe capete
pupam si venim cu bautura la petrecerea de fulguiala, cand toti, obligat-fortat, tre' sa fie sanatosi
dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Laura, multa sanatate la amandoi.
diamat, multumim, chiar e nevoie...
lory32 spune:
Dragele mele, intram si noi in clubul bolnaviorilor, de cand am inceput gradinita asta este prima raceala mai puternica, cu rosu in gat si cu nas infundat, fonfaituri in continuu, nu am dormit de doua nopti ca nu poate sa respire, siropuri, homeopate, sa speram ca maine va fi mai bine, ca tot week-endul am tinut-o numai in casa, azi am ratat gradinita, asta este. Ii place la gradinita, s-a acomodat destul de usor, o iubeste pe doamna educatoare, am avut si prima sedinta cu parintii, le-a facut si o evaluare a cunostintelor, stam destul de bine, sunt destul de multumita deocamdata, sa vedem ce va mai fi in continuare. va pup cu drag si sanatate multa fulguletilor!
danutz spune:
asa de dulce a fost azi dimineata!!!
Era o fetita care plangea, s-a dus, a luat-o de mana, a pupat-o si a luat-o sus in clasa cu el. E tare empatic piticul meu si asta ma bucura.
In rest nu zic decat: sanatate multa multa la bolnaviori!
Donia, tu cum mai esti?
ruxandra_sb spune:
Si io cu urarile de sanatate .
Danutz, curat dulce
Si le-am mai luat odata la rand cu sotu'.. pozele. Super explicatiile.. vroiam la un moment dat sa intreb de trandafirul desertului.. da cateva randuri mai jos dezlegai si misterul. Tot asa habar nu aveam cu baietii si fetitele palmieri. Fain de tot ca mai aflai cate ceva despre Cartagina si fenicieni si ..
Vreau sa mai intreb: fu solicitant? Obositor rau? Aveati zile de pauza/leneveala sau a fost de alergat non-stop? Cum ati suportat caldura?
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
Cand povesteam ca G, la gradinita, poate sa-si aleaga ce doreste sa faca.. daca nu are musai chef sa participe la activitatea colectiva.. mai tre sa mai zic ca si organizarea salii le permite. Asa au o zona de lectura.. cu un soi de canapelute/saltele moi unde se pot cuibari c-o carte. Apoi mai e si zona de construit/cuburi, bucataria, zona cu puzzle si alte jocuri, etc.
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
Laura13 spune:
azi a fost cea mai tare zi ever.
a venit asistenta dimineata sa ii faca antibioticul. copilul a spus de ieri ca el se plictiseste, ca il face prea incet si trebuie sa stea locnului prea mult timp. (il face incet pt ca ustura fffff rau).
so, azi dimineata a pregatit antibioticul, i-a fixat seringa in branula, dupa care dani a vrut sa si-l faca singur. si si-a impins singur antibioticul (f atent supravegheat de asistenta si il m ai tempera ea). a plecat femeia socata de la noi, e primul copil care nu plange la cefort (cica de obicei urla copiii), iar ea a spus ca nu a mai patit vreodata sa ii spuna cineva sa ii impinga serul mai repede. de' ... el se plictiseste.
nu pot decat sa concluzionez ca se simte mai bine, nu mai face febra, nu prea mai tuseste (doar daca se agita - ca el nu are voie sa faca efort, da' vezi sa asculte) si ieri a plans ca nu il lasam afara. deci, suntem pe drumul cel bun.
astazi vine doctorita sa il controleze, sa il asculte si sa vedem daca continuam cu injectabil sau doar oral. si, sper eu, sa ne dea voia cate 15 min de plimbare, ca am capiat cu totii doar in casa. mai ales acum ca a inceput sa se mai incalzeasca si la iasi.
pup gasca.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutz asa de dulce a fost azi dimineata!!! Era o fetita care plangea, s-a dus, a luat-o de mana, a pupat-o si a luat-o sus in clasa cu el. E tare empatic piticul meu si asta ma bucura. In rest nu zic decat: sanatate multa multa la bolnaviori! Donia, tu cum mai esti? Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006) www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti |
ce frumos ... ce mi-a drag cand fac asa copilasii si au grija unii de altii
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi