Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia, doo vorbe?

Doo vorbe, trei prostii ... sunt bolnava, simpatizez tare cu bolnaviorii
O fi vreo gripa, am febra, zac si ma dor toate, ametesc, asa rau nu m-am simtit de mult. Si am fost si la servici zilele astea, azi am crezut ca pic din picioare. Si am avut o zi atat de grea
Ma tot gandesc cat de greu le e celor mici cand sunt bolnaviori, ca acum ma tot foiesc in pat, exact cum facea Cristi acum cateva zile. Acum stiu cum se simtea

Laura, saryta, Lavinia, bambo, multa sanatate copiilor, sa le fie bine cat mai repede!
Si muschetarului accidentat!

Si o imbratisare si pentru domnisoara Maria si a ei vrednica mamica!

Gata, la bolit cu mine!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

icepand cu seara asta trecem pe cedax, injectabil. ascultatia e nasoala la plamani si analizele de sange proaste, am priceput si eu ca are infectie bacteriana, markerul infectiei e de 4 ori mai mare decat valorile normale.
am descoporit cu ocazia asta si o lipsa de fier si calciu.
din nou, sfatul doctoritei este sa uitam de colectivitate, probabil iar pana in primavara. de data asta eu nu sunt de acord, probabil pentru ca inca nu e montata branula ... dar asta o sa o dezbatem mai peste vreo 2 sapt.
deocamdata nu mai face febra.
roxanica de la dc vin, unde m-am plans de tusea seaca de peste noapte. si mi-a spus ca in episoade dintr-astea sa ii fac un puf de ventolin si aerosoli cu 2.5ml ser fiziologic si 0.5ml dexametazona. aceasta e doctorita care mi-a salvat, fara ghilimele, copilul anul trecut. asa ca eu o cam ascult
saryta imi pare tare rau, te inteleg perfect cand spui ca vine sa iti iei lumea-n cap ... si mie, si eu nu am decat unul . sanatate multa, multa feteleor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Donia, doo vorbe?

O fi vreo gripa, am febra, zac si ma dor toate, ametesc, asa rau nu m-am simtit de mult. Si am fost si la servici zilele astea, azi am crezut ca pic din picioare. Si am avut o zi atat de grea
Ma tot gandesc cat de greu le e celor mici cand sunt bolnaviori, ca acum ma tot foiesc in pat, exact cum facea Cristi acum cateva zile. Acum stiu cum se simtea

Laura, saryta, Lavinia, bambo, multa sanatate copiilor, sa le fie bine cat mai repede!
Si muschetarului accidentat!

Si o imbratisare si pentru domnisoara Maria si a ei vrednica mamica!

Gata, la bolit cu mine!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

si tu brutus????? sanatate multa, stai departe de copiii sa te faci bine si sa spui mai mult de 2 vorbe

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Dupa cum vedeti de cateva zile n-am mai scris. SI la noi se simte frigul si efectele lui. Stefy tuseste.... de ieri plin.... si azi trebuia sa mearga la o petrecere, dar zicem pas.... Ca nu vreau sa mai dea si la altii. Febra nu are deocamdata... dar tusea e urata rau. Are gatul putin iritat, dar tusea e urata. IOar dorm cu borcanul de miere la cap... ca am sa-i dau cand tuseste urat noaptea..

Multa sanatate la bolnaviori.... Poate mai intru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Va ofer o

Dupa cum vedeti de cateva zile n-am mai scris. SI la noi se simte frigul si efectele lui. Stefy tuseste.... de ieri plin.... si azi trebuia sa mearga la o petrecere, dar zicem pas.... Ca nu vreau sa mai dea si la altii. Febra nu are deocamdata... dar tusea e urata rau. Are gatul putin iritat, dar tusea e urata. IOar dorm cu borcanul de miere la cap... ca am sa-i dau cand tuseste urat noaptea..

Multa sanatate la bolnaviori.... Poate mai intru...

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

vorbeam cu doctorita lui dani ca spitalul e plin de copiii cu pneumonii si bronsite. sa va duceti din timp la doctor ... nici la dani nu arata f rau pana joi si uite, azi suntem deja pe antibiotic.
dani are deja branula, a fost curajos foc, n a plans deloc, a stat cuminte si a putu sa-i puna branula din prima. macar atat.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

valeleu cati fulguleti bolnaviori!!!
sanatate multa multa la toti.
Deocamdata la noi e ok, poate fiindca Rares a stat acasa in ultimele 10 zile, cat noi furam plecati. Vedem saptamana viitoare cand merge iar la gradi.
Si ca sa va mai scot din grijile si problemele cotidiene va pun poze
ca sa calatoriti si voi prin Tunisia
Explicatii de rigoare sunt atasate pozelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz

valeleu cati fulguleti bolnaviori!!!
sanatate multa multa la toti.
Deocamdata la noi e ok, poate fiindca Rares a stat acasa in ultimele 10 zile, cat noi furam plecati. Vedem saptamana viitoare cand merge iar la gradi.
Si ca sa va mai scot din grijile si problemele cotidiene va pun poze
ca sa calatoriti si voi prin Tunisia
Explicatii de rigoare sunt atasate pozelor.

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

super pozele am avut ce vedea

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,am si momente cand imipierd calmul,dar asta se intampla cand nu dorm suficient.sunt nervoasa,irascibila,nu suport tipetele...
asa ca fac cum fac sa dorm suficient(nu ca zilele astea in care am fost in cap de oboseala)...si daca sunt odihnita,imi sunt atat de dragi,ma amuz din orice tampenie de-a lor si in toate prostiile eu vad imaginatie bogata
ei,nu inseamna ca ii las sa imi darame casa! desi o mai darama din cand in cand...dar ii cert si o facem la loc,am grija sa nu mai repete..
secretul e ODIHNA !
am impresia ,cand ii cert,ca se scurge asa repede timpul asta cand ei sunt asa mici si scumpi,ca nu ne vom mai intalni niciodata cu asa ceva...si imi trece supararea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxanica, iaca G face binisor cu gradinita. Merge cu placere, doar trezitul dimineata e mai somnoros.. da recupereaza cand la pranz doarme uneori si 4 ore. Fost si la sedinta.. place conceptul lor libertate&disciplina (copiii au libertatea sa-si aleaga la ce activitate vor sa participe (adica nu sunt obligati a sta toti la masa unde sa coloreze de ex.) Dar o activitate odata aleasa tb dusa la capat si mai ales (si cel mai greu la varsta lor) puse diversele la loc. Si ca pt fiecare copil vine un moment cand doreste sa se aseze alaturi de ceilalti la masa sa participe la .. ) Ah, si copiii au varste diferite, ceea ce mi se pare fain.

Azi mi-a zis ..normal, din proprie initiativa , prima propozitie in germana.. sa pic pe spate. Ultimul cuvant fost mai neinteligibil.. da dedusei din context. In rest corect gramatical.

Cu plimbarea.. mai stam cumintei.. putinel.

Cum i se pare acum lui David la gradinita?

Si nu place la tine bucurestencele, ai??

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Off, off.. multa sanatate la bolnavioara.
Da di she tre sa muncesti cand esti asa rau??

Sanatate Lacramioara& Stefy .

Danutz, uau ce de poze faine. Multumim! Mai mai ales pt descrieri. Placut si ceaiul de menta cu migdale prajita, si casele albe cu albastru si lumina aceea orbitoare, puii albi de camila, extragerea de apa din mare, plimbarile cu camilele si trasurica, locuintele troglodite, rasaritul acela.. totul culminad cu plimbarea cu catamaranul. Invatat azi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, va multumim ca va ganditi la noi. Tuseste si atat. Sper sa nu fie mai mult. Are momente cand tuseste mai rau sau mai putin....

Laura, felicitari curajosului.

Ruxandra, multumim.

Mergi la inceput