Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roxanica, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita! LA MULTI ANI Maria!

Lizzy, multumesc de cafea! Muschetarii fac germana intensiv la gradi? Le-am inscris pe fete la Clubul copiilor din sector, la ore de engleza. Maria a fost la primul curs, iar Ioana va merge astazi. Victoras cica e prea mic, asa ca face la gradinita, cate 1/2h de 2 ori pe saptamana.

Laura, multa sanatate lui Dani!
Si lui Victor i s-a recomandat bronhovaxom. Am si inceput tratamentul.
Doctorul care l-a operat pe Victor a insistat sa-i curatam nasul zilnic, cu apa de mare (cel putin seara, dar mai bine de 2-3 ori pe zi). Asa ca-i pulverizam in nas o cantitate mare de apa (1-3 secunde, ca timp, in fiecare nara), iar dupa cateva minute isi sufla nasul. Daca e nevoie si de alte picaturi de nas, se pun numai dupa ce nasul a fost foarte bine curatit.
Am facut asa si cu fetele, imediat ce am observat ca li se infunda nasurile si functioneaza. Poate l-ar ajuta si pe Dani.

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita! Aveti grija cu otitele, sa le tratati cum trebuie. La Victor asta a fost problema si ajunsese sa nu mai auda bine (si eram convinsa ca am facut totul ca la carte).

Aelita, imi aduci aminte de perioada in care Victoras era in carucior. Mergeam cu el la gradi, sa iau fetele, si, de cele mai multe ori, ajungeam sa-l legene portarul gradinitei :). Il cunoaste tot personalul acum, e de-al casei :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

aici e, binisor spre bine catre zenit, cu 2 ore in plus zilnic la gradi, basca nani (tot nu..) si mancare (o zi da, o zi ba), cu mormane de frunze in fata si in mijlocul casei, cu vanatoare de arici si lupte pe a mai mare castana..

aici sunt, putin debusolata de trecerea asta ingrozitor de rapida a timpului, cu Maria roxanicai de un an (!!!!!!!!!)- sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, sensibila si blanda ca mama - si cu un nou nobel pentru literatura....pai stai asa...usurel...a trecut un an deja de la ultimul????????da n-am citit inca nika de Hertha!!!!!(ca m-am impotmolit ieri cu juma' de ciocolata in gura, mai sa ma sufoc de atata mirare!), cu musafiri acasa si hartoage tona la lucru.

de poze n-am timp, dar mai spune de muschetari lizzy ca spui frumos si mi's dragi tare!

dandusa aici pentru day-care se fac cursuri...la romanica cum e? crina e precis incantata, dar raducu nu-i gelos?

danutule da' de unde vii tu de era soare pe acolo?..ca la noi din vara trecuta nu mai e....

laura i'm with you. sanatate micului.

lavinia planuti sa-i scoateti amigdalele lui mihaita?

aelita mai poci,maica, mai poci??? cu asa frumosi, cum sa nu mai poci...

that's all, folks!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamicile si fulguletii

Nu prea am scris il ultimul timp dar de citit v-am citit...sapt asta am avut-o acasa pe Antonia a racit la gradinita si ii curgeau mucii intr-o veselie..am un stres sa nu ia si David..vad ca deocamdata a rezistat..Antonia vine mereu sa-l pupe nu intelege ca se imbolnaveste si el nu stiu cum sa-i mai explic face totul pe dos sa atraga atentia..vede ca sunt mai mult cu David

David e cumintel..cu colicii nu prea avem probleme..a ramas la fel cu o trezire pe noapte pe la 2-3 apoi dim la 7-8
Dermatita o tinem in frau cu Trixera bubitele au disparut..sper sa nu mai apara

a inceput sa gangureascazambeste la tavan la carusel..imi e asa drag imi vine sa-l pap tot

adoarme singurel in patutii pun vibratiile de la patut si muzica de la carusel si imediat adoarme

Antonia cu gradinita merge f bine...ii place f mult..sapt asta cat a stat acasa numai de D-na a vb si de prietenele ei

A invatat doua poezii noi..a inceput sa deseneze..copaci,flori,soare,casute

multa sanatate bolnaviorilor

a facut ochi fug...va

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

LIZZY-unul e ventolin,si al doilea e Pulmictan cu compozitia BUDESONIDA.
Dar nu mi-a dat special pt alergie,sunt aceleasi pt raceala.
ca nu stia sigur daca e alergie sau raceala...
deci nu stiu de ce sa il feresc..

ventolinul este bronhodilatator iar budesonida este corticosteroid - din amintirile mele. similar lua m. la fiecare criza astmatiforma.
incearca sa-l feresti de alergeni. m. facea crizele si la schimbarea aerului cald-rece, de asta nu iesea afara cu saptamanile...
ventolinul nu se scoate brusc, ci treptat se reduce nr de pufuri facute pana la eliminare. la fel si orice corticosteroid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

veridic pneumonie.
am facut radiografie care a confirmat verdictul.
klacid, deocamdata, dat dupa radiografie.
intre timp au venit si rezultatele de la analizele de sange, care reconfirma diagnosticul si care sunt proaste. nu la fel de proaste ca anul trecu, dar destul de proaste cat sa ne mai cheme si maine dimineata pt a studia varianta introducerii si cedaxului.
un puf de ventolin in cabinet ca se parea ca nu mai are aer.
acasa prednison, sabutamol, klacid, zyrtec, nurofen si inca ceva, da mi-e lene sa caut.
deocamdata cu febra (azi - ca aseara am facut 39.5 si tuse pana la voma), azi parca a mai rupt un pic tusea.
prima intalnire cu spitalul particular arcadia, unde am lasat 400 lei, dar zic eu ca a meritat.
va tin la curent. sper sa fie bine la noate, ca daca nu mergem sa punem branula si sa ii facem hemisuccinat.
pup gasca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - multa sanatate puiului mic ... eu abia ce am venit din spital cu ambele ... SARA otita 6 zile de Cefort injectabil si 5 de Cedax - mai avem 2 zile si am scapat si Tony cu rosu in gat 4 zile pencilina injectabil si 7 Klacid - cu ea am terminat. Acu incepem cu d-astea de imunitate si peste 3 sapt Prevenar Saritei daca totul e ok ... si dr a recomandat scos polipii - hotaram data viitoare.
Imi vine sa-mi iau lumea in cap ... sa urlu ... sper sa trecem cu bine peste toate.
Sanatate multa la toata lumea!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Laura,Saryta-offf...multa sanatate la puiuti si voua multa putere si rabdare

e greu cand sunt bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dani, multa sanatate. Sper sa fii baiat serios si sa treaca repede, repede.

La fel pentru domnisoarele Sara&Toni si flacaul Mihaita.

Lavinia, Saryta, Laura.

Chinico, acum suntem de-un leat.. si pe-acilea.. frigalau si ploi.

Dandusa, din pacate Lizzy are dreptate.. casa la curte si mai ales curte marsica.. presupune muuuuulta munca si timp. Parca la bloc nu se strica frate tot timpul cate ceva.. aici cand termini ceva, incepi cu altceva.. Basca tuns iarba, udat, buruieni, frunze, curatenie la catel&purcel, lalala si lalala..

Danutz si Roxanica sa nu ne uitati cu pozele!

Aelita tb nominalizata la premiul de indemanare in ale pruncilor, iar Alexia deja cu ganduri de maritis.. ntz, ntz.

Bambo, pruncul nr2 o joaca de copii? Sa-i treaca repede mucisorii Antoniei.

Lizzy, da de ce scriai in acea seara la acea ora?

Donia, doo vorbe?

..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Of, dragelor Laura, Saryta, imi pare tare, tare rau...Multa sanatate copiilor ! tare mare imi pare pretul asta platit in schimbul socializarii de la gradinita, atatea boli...

Va multumesc tuturor pentru urarile facute Mariei , sunteti fete faine de tot. Chinico, esti totala, iar tu, Lizzy, chiar m-ai facut sa ma uit in oglinda cu admiratie, si sa vad dincolo de sunculite si cearcane. pai, fato, sa stii ca ai mare dreptate, am realizat ceva! te pup si pe tine si pe frumosii nazdravani!
Aelita, o, draga de tine, cata rabdare si cata putere iti trebuie acum cu trei pui, ma gandesc des la tine, sa stii, mai ales atunci cand imi vine sa-mi iau lumea-n cap ..
Dandusa, pai, stai asa, daca vine Claudiu cu elicopterul nu-i mai trimit pe copii, ma duc io pan' la Constanta si-napoi, si inca o data pana la Constanta
Lavinia, cat esti de dragutza, ti-ai adus aminte de problemele cu medicamentele alea, acyclovir luasem pentru un herpes, voiam sa fiu frumoasa...si nu stiam ca deja eram...ho, ho, frumoasa tare, mai ales pe dinauntru. Imi pare rau de otita si de tuse. Sa stii ca si David tuseste, groaznic tuseste, noua ne-a prescris aici aerosoli cu Ventolin si Flixotide, dar sincer iti spun ca am refuzat sa-i fac, mi-e teama de cortizon. Ma simt insa cu musca pe caciula ca am lasat mereu copilul sa se chinuie cu tusea aia seaca, atat de suparatoare, asa ca m-am decis, la urmatorul episod il iau in spinare si ma duc la Cj, la prof. Nanulescu unde am fost noi pentru cistografie. Si daca-mi zice sa urmez schema asta, asa fac, fac orice numa' sa nu-l mai aud tusind, La orice rahat de racela totul se termina cu o tuse groaznica, ce nu cedeaza la nici un sirop, nimic.
Ruxandra, voi cum stati cu gradinita??? Si pe unde v-ati mai plimbat, parca-ti faceai planuri...Si multumesc pentru ca ne-ai trecut in lista, esti muuuuuuult prea simtita pentru o buccuresteanca
Monicab, Dragos cum mai e cu gradinita, intr-o vreme asa frumos ne tineai la curent ..
Si voi , danutz, unde-ati fost?? N-am pus poze inca, e treaba grea, tre' sa le descarc , sa le pun pe picassa, imi trebuie un concediu pentru asta

Va multumesc si pentru raspunsurile cu Prevenarul, nu m-am hotarat inca ce sa fac, otite n-a facut David, nici pneumonii, dar acum fiind in colectivitate, cine stie??
ma gandesc la toti fulguletzii bolnaviori si la mamicile incercate. ne paste si pe noi o raceala, ca David deja are ceva muci, dupa numai 4 zile de gradi, si o tot linge, efectiv o linge, pe Maria
va pup, noapte buna !

Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Ruxandra-da e mult mai usor la bb2...dar e mai greu cu bb1 e geloasa...il iubeste pe David il alinta..il mangaie..dar cred ca ii este teama sa nu-i ia locul

Lavinia-multa sanatate lui Mihaita

Roxanica-pt printesa frumoasa

fug la somn..n buna

Mergi la inceput