Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

wow. va ofer eu cafeaua de dimineata frisca, miere, careva?

multumim pentru aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

neatza. sau mai bine zis buna ziua
declar oficial ca m-am saturat de uci, raceala, febra, tuse si toate cele atasate acestor simptome. vreu sa il vad sanatos. tun. si vioi si vesel si sa ma "termine" cu energia lui.
noapte grea, infundat, tuse groaznica - ma mir ca nu s-a terminat cu voma -, mucisori la greu, iar de dimineata febra.
stiu ca e doar o raceala, ca vor mai fi multe, ca important e ca nu e nimic f grav, dar zau ca m-am saturat sa il vad asa. da-i cu siropuri si medicamente fel de fel (catina, plantusin, echinaceea, branhovaxom, nurofen/panadol pentru febra, miere cu lamaie pentru tuse, ceai de ceapa, etc, etc, etc). mi-e asa mila de el . cum incepe sezonul rece incepe si el si o tine lungaaaaaaaa pana in mai
sorry, stiu ca altele-s mai grave, dar nu aveam cui sa-i zic.
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,ai pm de aseara!
culc copiii si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,

Imi pare rau..mai pune si Isoprinosine,poate se duc mai repede.
Homeopatele..cred eu,ar trebui incepute inainte sau macar odata cu primele simptome.Nu cred ca in mijlocul evoultiei ajuta prea mult..

Ne luam de o manuta..bifam si noi a nspea otita...de vina cica amigdalele..pe care trebuie sa le scoatem .Dina cauza hipertrofiei lor,timpanul e in permanenta tensionat si la o simpla viroza se inflameaza.

lizzy-cum e fara amigdale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

beton lavinia, zau. iar vorbesc strict de cazul nostru.
inainte era asa: muci galbeni, apoi rosu in gat si fie urca spre urechi, respectiv finaliza cu otita, fie cobora si finaliza cu bronsita/pneumonie. sau ambele directii uneori...
inainte e op a avut 4 otite cu 4 antib in mai putin de 2 luni...
acum e asa: nu a mai avut nici o otita sau rosu in gat/amigdalita de 1 an si jumatate, a mai avut multe raceli cu muci si tuse groaznica, fie productiva fie iritativa cu obstructie bronsica, insa n-am mai fost la spital deloc. a luat antibiotic de vreo 2 ori iarna trecuta si o data anul asta in august la mare. ma declar mai mult decat multumita fata de cum era.
mamarutza a fost operata de polipi+amigdale anul trecut pe 16 iunie la bucuresti. de atunci suntem alti oameni. repet, cazul nostru.
focarul lui de infectie erau amigdalele si polipii, de acolo mergea spre complicatii... ultimul rosu in gat al lui fusese cu amigdalele atat de mult marite incat vedeam cu ochiul liber ca aerul nu mai avea loc sa treaca decat printr-un orificiu infim. brrrr, vreau sa uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Shoshika, cand exact in august s-a nascut sora lui Tudor?

Idem rog pe Aka!

Care sunt bb care inca nu-s in lista:

David de Bambo (18 august)

Maria de Roxanica (2 octombrie)

Maia Carina de Teutz (19 august)

Miguel de Aelita (16 august)

Cine mi-a mai scapat???

[/size=1]

am trecut-o pe Bambo.

Mergi la inceput

LIZZY-unul e ventolin,si al doilea e Pulmictan cu compozitia BUDESONIDA.
Dar nu mi-a dat special pt alergie,sunt aceleasi pt raceala.
ca nu stia sigur daca e alergie sau raceala...
deci nu stiu de ce sa il feresc..

super ca invata germana !!!iubaretul

LAURA,multa sanatate !! e chinuitor sa il vezi bolnavior

DANDUSA

Mergi la inceput

dimineata,eu cu toti 3 asteptand autocarul de gradinita,Sofia cica face kk!!!
unde????????asta ne lipsea !!
eu cu Miguel in brate.(nu am mai scos carutul din masina,ca statia e aproape si mai mult intarzii sa montez carutul )
ma las eu pe vine,il pun pe Miguel pe genunchii mei,dormea,si o aranjez pe ea langa un copac.o las acolo,ii spun lui Andres sa stea cu ea,si eu traversez cu Miguel in brate la un magazin de chinezi si ii cer un servetel,nici bani nu aveam la mine.
imi da chinezul,ma intorc,execut, fac curatenia cu servetelele,ca dupa catei ca doar nu lasam acolo
la final a venit si mama altui copil,si mi l-a tinut pe saracul Miguel ,ca sa pot sa o imbrac la loc bine.

dupa ce urca Sofia in autocar,Andres suparat,ca el nu vrea acasa,vrea "la tole".m-a dus la masina si imi cerea cheile,zicea ca vrea pe scaunul lui,sa il duc la "tole".ne-am mai plimbat un pic sa ii treaca.

Cand sa o luam pe Sofia de la autocar,la 17,Andres si Miguel dormeau,i-am imbracat in somn,iar pe Andres a trebuit sa il trezesc,ca nu puteam cu amandoi in brate.avea saracul niste ochi !!! dar nu zice nimic cand aude ca mergem sa o luam pe Sofia.el tot spera ca il las si pe el cu ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza si haideti la !

Unde ati ascuns soarele fratilor?!!! Ca am congelat instant cand m-am dat jos din avion aseara...E tareeee rau sa treci brusc de la 32 grade la 6 Vreau inapoi

Pana una alta, azi trebuie sa ma dezmeticesc si sa si muncesc cu spor, dar sper ca printre randuri sa apuc sa citesc din urma...
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Offf Aelito...eu pe o parte ma distrez cand citesc postarile tale, pe de alta parte ma gandesc cat de greu tre sa-ti fie cu toti 3. Dar cred ca e si tare frumos, nu-i asa?
Dandusa, eu cred ca ai avut o idee minunata cu day care-ul. Asa mi-asi fi dorit si eu sa gasesc asa ceva in Buc pt Rares in anii trecuti...
Roxanici, io nu pot intra pe mail-ul comun. Poti te rog sa dai link-ul cu poze pe PM?
Si felicitari pt primii pasi ai Mariei si La Multi ani! pentru primul anisor implinit! Doamne ce a trecut timpul...
Vad ca discutati de raceli ...offf, a venit toamna rece (ca mie-mi place toamna calda) prea devreme...
sanatate la toti fulguletii bolnaviori!
Si vad ca discutati despre curte...offf asta e si visul meu, decat ca eu vreau sa fiu si in oras! Si , o sa scriu asta marunt, sper ca in curand sa mi se indeplineasca!
tre sa fug la munca...

Mergi la inceput