Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

ii scriam unei prietene pe mail ca ne intereseaza cu precadere germana. pe noi, parintii. ei merg la grupa romano-germana. conversatie de dimineata

mamarutzul: "mami, cum tebuie sa zic cand azundzem la gadi?"
eu: "guten morgen"
el: da, mutzumesc ca mi-ai amintit...

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica la multi ani pentru papusa ta frumoasa! sa fie sanatoasa si la fel de calda ca mama ei...
te vezi bine? te uiti bine de tot la tine, la ceea ce esti si ai reusit sa faci? eu zic sa te mai uiti inca o data, si mai bine... felicitari

Mergi la inceput

lavinia, in pozele mele din curte sunt copiii a 2 fete dragi de pe DC, de la mine din catun (cum imi place mie sa zic). avem putine fetite in familiile prietene si baieti garla :)
cu aceleasi fete dragi (in nr total de 3, dar una era in misiune si nu e in poze) am fost si la curatenia nationala...

iar marea gri... drept sa-ti spun asa au iesit pozele cu marea, ori ca nu stiu eu sa folosesc prea bine aparatul (si nu e profi sau ceva...) ori chiar asa gri era dimineata la 7-8...

a nu se intelege ca mamarutza vorbeste in germana :) abia de 2 sapt a auzit ca exista alta limba decat romana, de cand l-am mutat la alta grupa. mutarea a fost pe motiv de educatoare f dragi mie care au lucrat si cu cel mare si stiu cat de calde si iubitoare sunt... si din comoditate... sa fie la acelasi etaj cu frati'su ca era un "issue" cotidian sa se desparta la parter :)))

oricum, in vocabularul romanesc progresele sunt extraordinare, desi mai avem de imvatat grupuri de sunete multe si nu se face inteles cum ar vrea, la gradi. dar e infinit mai bine.

si - spuse ea cioara... - ei bine, ma iubeste cam de douazeci de ori pe zi. cat imi zice sotul "te iubesc" intr-o luna, imi zice el inzecit intr-o zi... nu faceti matematica, da? :)
si atatea mangaieri si alintari si imbratisari jur ca n-am crezut ca voi primi de la botzul asta mic si sensibil. (am mai zis asta in ultima perioada?! noh, mai zic inca o data!)
este ceva fantastic pt mine, ma iubeste cu fiecare por al lui si o spune si o arata fara sa rateze macar o zi. nimic din toate astea nu existau anul trecut. nimic palpabil, nimic evident, desi stiam ca simte totul intens, in sine. si acum recupereaza

Mergi la inceput

vad ca lacramioara a lipsit azi la cafea, eu am servit deja doua cani, dar mai e in filtru
dani e acasa, mucos si cu tuse . tare as vrea sa il vad sanatos tun, asa ca va pierde ceva gradi pana se va insanatosi ca sa putem face prevenarul.
noutati n-am, dar va pup pe toate.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Laura, multa sanatate lui Dani!Referitor la bebe, nu te stresa, vorba Aelitei, va veni de ziua lui. Succes!
Lizzy, sunteti o familie incredibil de frumoasa! Baietii arata grozav, sunt voinici, voiosi, frumosi. Imi place cum povestesti tu ca te iubeste M.
Roxanica, la multi ani Mariei! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Felicitari pentru primii pasi! Imi pare rau ca David a fost racit in concediu. Bafta la gradi!
Lavinia, sanatate multa si lui Mihaita! Noi nu am facut Prednisonul.
Aelita, sanatate lui Andres! Ce tare e Sofia cu gradinita! Crede ca ii faceti un favor, a?
Acs, multi pupici pentru bursucii frumosi!

Alexia are iar mucisori, am tinut-o acasa vineri si luni, dar de ieri am dus-o la gradi. Ma bucur ca nu face febra si nu tuseste. Maia a ramas cu mucisorii de data trecuta. Piticuta o urmareste cu privirea pe Alexia si cand ii aude vocea prin casa incepe imediat sa se agite, o cauta cu ochisorii ei mici. Alexia e innebunita dupa ea, imi spune ca ii va fi dor de Maia cat va fi la gradi. De-abia astept sa le vad peste vreun an.
In ultimul timp Alexia are o chestie cu maritatul. Mai intai ma zapacise ca nu vrea sa se marite cu Teo, un baietel din parc. Acum i-a casunat ca se marita cu Cosmin, un coleg de la gradinita, pentru ca baiatul nu e cuminte deloc, dar ei i-a dat plastelina.

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanica,
stii reclama aia la taxi elicopter?il si vad pe Claudiu decoland zilnic spre catunul vostru(tare frumos suna,Diana!) si aducand la locul nostru de joaca doi pui tare dragi mie
Diana,
v-am admirat.si copiii tai sant de revista!ai doi baieti tare expresivi,tare frumosi!o groaza de poze frumoase din viata vostra!si iar am admirat curtea si scarile si foisorul(il aveai?) si gradina si,si...curtea este visul nostru si de aici se leaga si restul.
Lavinia,
da,este varianta daycare-ului din alte tari civilizate care la noi nu exista din ce stiu eu!este varianta ideala de a sta cu copiii mei acasa,de a le aduce gradinita acasa.de atestate si restul nu m-am interesat pt ca asta presupune visul acela de care vb acum cateva zile(o gradinita in toata regula).pt asta trebuie mai intai sa ne mutam si sa avem o curte ca la Mures
pt tuse uscata,pot sa-ti dau remedii homeopate,te intereseaza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Roxanica,
stii reclama aia la taxi elicopter?il si vad pe Claudiu decoland zilnic spre catunul vostru(tare frumos suna,Diana!) si aducand la locul nostru de joaca doi pui tare dragi mie
Diana,
v-am admirat.si copiii tai sant de revista!ai doi baieti tare expresivi,tare frumosi!o groaza de poze frumoase din viata vostra!si iar am admirat curtea si scarile si foisorul(il aveai?) si gradina si,si...curtea este visul nostru si de aici se leaga si restul.
Lavinia,
da,este varianta daycare-ului din alte tari civilizate care la noi nu exista din ce stiu eu!este varianta ideala de a sta cu copiii mei acasa,de a le aduce gradinita acasa.de atestate si restul nu m-am interesat pt ca asta presupune visul acela de care vb acum cateva zile(o gradinita in toata regula).pt asta trebuie mai intai sa ne mutam si sa avem o curte ca la Mures
pt tuse uscata,pot sa-ti dau remedii homeopate,te intereseaza?

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

saca nu o intereseaza pe lavinia, ma intereseaza pe mine please. si pentru raceli multe, repetate ... de fapt o raceala continua care nu se mai termina
tocmai ce am vorbit acasa, e cu mucii pana la genunchi, nu mai trebuie apa de mare ... ies singuri ca la balamuc
am inceput de aseara echinaceea cu propolis, poate l-om pune pe picioare.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

daca secretiile nazale sunt apoase,transparente - alium cepa 30ch
daca sunt groase, galben-verzui (cu alte cuvinte semn de infectie locala) - pyrogenium 30ch + kalium bicromicum 9ch (alternativ)

pt noi uneori functioneaza, uneori nu. este remediu oarecum universal, nu este pe tipologie umana ca alte remedii. cam asta stiu de la medic.

pt tuse spastica, iritativa, dispnee (alea de le facea piciul la fiecare muc) : ipeca 9ch la greu.

la tuse seaca simpla, fara probleme de respiratie nu stiu :) dandusaaaaaa.....

Mergi la inceput

dandusa, noi suntem atat de obisnuiti sa stam la curte incat vedem si minusurile :) curtea costa bani si mult timp - asta e vestea proasta :)
duminica de ex. eram afara cu copiii si trebuia sa curat de frunze prin iarba. mi-a luat o ora in care ei s-au rugat de mine sa ii dau in leagan. i-am cooptat sa ma ajute, a fost interesant pana au scuturat frunzele galbene din piersic, apoi au zis ca se plictiseeeessscccc :)))
dup-aia tre sa smulg plantele uscate din ronduri, ca e toamna... ei iar nu vor sa fie activitate comuna ca nu au chef :) si se roaga de mine sa termin. restul adultilor fac altele :))
am cules strugurii juma de zi, intr-o sambata. ce-i drept pt ca sunt office girl si port manusi... deh, manichiura :))) eu adunam, el ii zdrobea, ei ne strigau sa terminam odata ca e ora ciiiineeeeii :)))

sa continui? :) e frumos in poze, stiu, dar asa cum o traiesc ai mei si cum "trebuie" sa traim si noi... chiar suntem "la tara" in clipa in care iesim din casa :) cu toate indatoririle de rigoare. si trebuie sa respect si sa accept asta pt ca nu le mai pot schimba "viziunea" :)

nu am foisor, sunt doar pompa de apa si fantana mascate de ceva ce seamana cu un foisor. sa sti insa ca mi-ar place un foisor :) maaare, rotund, si multi copii imprejur, la masa, desenand de zor :)

tu pe bune faci day-care? hai cu detalii!

ps: nu ma intrebati de ce scriu asa mult la ora asta, nu vreau sa spun :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

daca secretiile nazale sunt apoase,transparente - alium cepa 30ch
daca sunt groase, galben-verzui (cu alte cuvinte semn de infectie locala) - pyrogenium 30ch + kalium bicromicum 9ch (alternativ)

pt noi uneori functioneaza, uneori nu. este remediu oarecum universal, nu este pe tipologie umana ca alte remedii. cam asta stiu de la medic.

pt tuse spastica, iritativa, dispnee (alea de le facea piciul la fiecare muc) : ipeca 9ch la greu.

la tuse seaca simpla, fara probleme de respiratie nu stiu :) dandusaaaaaa.....

saru'mana.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput