Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nusha, felicitari! Multa sanatate va doresc

Lumi eu nu pot s ail aspir pe Mihnea pentru ca isi face greata si vomita Insa homeopatul meu a recomandat ca pe post de picaturi de nas sa ii pun solutie 50/50 ser fiziologic si lamaie. Ii torn putin in cate fiecare nasa (nu la fel de mult ca serul, dar nici doar 2-3 picaturi) si garantat stranuta si scoate muci. In cantitati impresionante. E neplacut la gust, insa lamaia e un antibiotic natural si la noi are efect de fiecare data aceasta combinatie. Ultima data cred ca doar asta ne-a salvat de la otita, ca avea timpmanele inflamate destul de rau.

Nerantula, poate ca Gruia simte ca nu o sa mai fiti doar voi 2 de acum inainte si are nevoie sa isi incarce bateriile

si ca tot am picat la sondaj, sa raspund si eu:
olita: da, daca il pui. Sta ziua fara pampers, face cand il pui, nu se scapa pe el, insa foarte rar cere! Pe wc se sperie

masele 4. Celelalte 4 nu se vad, poate doar la nivel de nervi

vorbit pe limba lui, foarte mult, poceste cuvintele si are o problema sa repete cuvintele cu multe consoane. In schimb ieri i-a spus doamnei de la locul de joaca de la piscina "cupii noata apa peste" ...(sdica copii inoata in apa ca pestii ) Cred ca asteapta sa inceapa sa vorbeasca atunci cand va putea face compuneri

o seara usoara va doresc!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nusha tare dulce bebe Stefan , ma bucur mult ca David il place

Referitor la vorbit: sunt de acord cu ce spune ClaudiaH, este relativ si in functie de copilas...de ex Crina spune nu veau, dar altfel de propozitii de 2 cuvinte rar le spune desi le stie...vorbeste stalcit, trebuie sa stai cu urechea bine atintita catre ea ca sa o poti intelege. Vreau sa o invat sa spuna la multi ani, zice "a muti". Numara : unu, doi, tei, patu: astea le stie foarte bine, ii spun eu cinci ea zice sase si tot asa. Culorile: ii place mult culoarea rosie si a invatat-o repede, galben-bangen, albastru-abatu, roz-oz, verde-bede si tot asa.

calculatorul meu s-a stricat , acum il flosesc pe cel vechi a lui sor'mea care merge ffff prost

multumesc tuturor pentru raspunsuri, ma gandesc cu gropaza cum va fi la urmatoarele masele caci s-a chinuit luni intregi la canini, de aici si ingrijorarea mea...

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci noi continuam sa o dam dintr-una in alta , ne-am trezit cu muci si tuse .

De unde pot lua un aparat cu aerosoli Laica ieftin si rapid, va rog? Multumesc!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nerantula nu stiu de unde poti lua un aparat Laica dar la acelasi pret poti lua Omron care este la fel de bun si este la oferta in Sensiblu. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

nerantula nu stiu de unde poti lua un aparat Laica dar la acelasi pret poti lua Omron care este la fel de bun si este la oferta in Sensiblu. Multa sanatate!

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

tot cu ultrasunete?

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

tot cu ultrasunete?

AMR 2 saptamani !!

nu cred ca e pe ultrasunete...dar eu l-am luat de 2 zile si pot sa iti spun ca nu face zgomot aproape deloc...doar asa ca un bazait ca de albina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.
?

paula, merci mult!

ange, si la noi a functionat bine la tuse Bronchicum.

nerantula, eu am cautat fff mult pana am gasit Laica, cu ultrasunete. parca l-am luat de la nush ce editie a Baby Expo. Omron de care zice andy_g nu-i cu ultrasunete, dar nici zgomot f mare nu face. daca nu vrei sa-l folosesti cand Gruia doarme, e ok. sanatate multa!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

Lumi multam de cafea, mai dau eu una

Cum mai sunt hunisorii?

ufff, ce zi urata si friguroasa

Nerantula eu am luat din farmacie, insa poti cauta si aici pe forum la mica publicitate, am mai vazut anunturi cu aparate de aerosoli si sanatate

am gasit pe cine sa imi repare calc, insa abia la noapte poate... oricum e bine si asa...moa ce nasol e sa nu poti face ce si cum vrei, mai ales ca depind de net mult

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

fetelor vreau si eu va rog, parola de la bobocei de pe webshots..

multumesc mult !!!

Mergi la inceput