Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)
Raspunsuri - Pagina 7
dyanira spune:
Andy_g stiu aparatul insa Deiu nu sta la aerosoli decat in somn si asta il trezea de aia eu am optat pt unu cu ultrasunete as fi vrut Omron cu ultrasunete dar era mult prea scump.
Multa sanatate nepoticii e trist cand aud de copii mici bolnaviori.Cu ea fiind bolnava nu sta mama ei?
Sa stii ca nici eu nu am pe nimeni disponibil adica nici un bunic nu e prin zona dar iti spun sincer ca si daca erau eu preferam din start varianta pe care am ales-o acum adica bona.Si o sa iti spun si de ce sa nu se inteleaga altceva.Pt ca unei bone pot sa ii spun exact ce sa faca si ce sa nu faca cu copilu si sunt linistita ca va respecta ce i-am spus pe cand in cazul bunicilor nu.Prefer sa nu se implice in educatia copilului dar normal ca imi doresc sa fie prezenti in viata lui insa sa stea zi de zi cu el NU!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Lumi eu ii dau asa crinei: sniffles 'n sneezes + Cplus (din acesta nu mai am
) alternand cu nurofen/calpol, 5pic/2*zi zyrte pt muci, i-am facut si un galbenus de ou cu laptic caldut si putin zahar, foarte bun pt gat; cate o lingurita de septilin dimineata/seara plus ceai de musetel.
tocmai ca asta ma ingrijora ca nu am nimic in casa pt tuse, nemaifiind racita de mult timp
inca ceva: eu i le dau in combinatia asta pt ca stiu cat ma poate tine cu o raceala, ultima oara ne-a tinut 1luna 
Andy_, Nerantula multa sanatate 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Ange merg bine pt tuse aerosoli cu ser+ACC.Si sirop Bronhicum.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Corrina
, sa fii sanatoasa alaturi de comorile tale si sotul tau. O zi cat mai frumoasa
de
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Ange merg bine pt tuse aerosoli cu ser+ACC.Si sirop Bronhicum. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR Ms mult Dya, acc si ser am in casa, sirop trebuie sa cumpar....pana acu' cateva luni aveam farmacie, acu mai nimic ![]() |
de
ClaudiaH spune:
Nerantula, e normal sa fie atasat in mod special de tine doar cu tine sta cel mai mult. El simte schimbarea ce va sa vina si e normal sa fie putin anxios insa daca tu te arati plina de incredere si cat se poate de pozitiva si il incurajezi sa treaca peste moment, el o sa inteleaga ca n-are de ce sa-si faca griji. Daca nu vrea sa iasa cu mama ta, poate sta mama ta la tine si sa incerce sa-l atraga in diverse alte activitati. Inteleg cum e cu tv-ul si la noi se lasa cu jale mare cand se inchide tv-ul; de fapt Lucia protesteaza caci Stefan e mare si intelege cum e cu ratia. Insa scap de plansete daca o chem in bucatarie sa-i dau ceva bun dupa care pana nu observa ea inchid tv-ul si apoi ne prefacem mirati ca nu mai merge. La noi ratia e stricta: un episod cu Dora, unul cu Micky si inca unul cu Micii Einsteins. In week-end ceva mai mult. Incearca sa faci cumva sa te simti tu mai bine si lucrurile vor merge mai bine; vad ca starea ta de spirit nu-i prea grozava si e normal ca Gruia sa preia o parte din presiune. Asa se intampla si la noi.
DINTI: nu mai stiu cine intreba de dinti. Noua pediatrul la 2 ani ne-a spus ca normal e sa aiba cate o masea pe fiecare parte deci 4 in total. Celelalte 4 masele au timp sa iasapana la 3 ani.
VORBIT: O sa raspund la sondaj insa vreau sa subliniez si eu ca nu e relevant, fiecare copil avand ritmul lui de dezvoltare. Lucia formeaza propozitii de 2, 3 sau 4 cuvinte in ambele limbi insa mai zapaceste uneori ordinea cuvintelor din cauza diferentei de topica din cele doua limbi (ex. zice "vreau nu" in loc de "nu vreau"). De asemenea mai are probleme cu diftongii din romana, cu #259;, î, â si cu r-ul romanesc. Cu siguranta are multe probleme si in germana dar sincer nu prea ma intereseaza caci stiu ca pe aia o sa o invete oricum foarte bine, deocamdata ne focusam pe romana. Pentru 2 ani si 2 luni insa eu sunt multumita. Fata de frate-su e super bine.
nushulica spune:
salutare mamici de bobocei!
multumesc tuturor pt urari si cuvintele frumoase,multumim ca ati fost alaturi de noi!!

marturisesc ca nu am citit decat ce am apucat in spital de cand suntem acasa,adik de ieri nu a mai fost chip sa citesc ceva
david l-a primit fff bine pe little brother stefanel
tocmai se trezise din somnul de pranz cand am ajuns noi si era cam marait dar cand l-a vazut pe bb a uitat de toate si sarea in sus de bucurie...vrea sa-l iubeasca,sa-l tina in brate ii face mai mai si capac la toate vrea sa-l tin si pe el in brate cand alaptez ca sa vada cum papa bb
dar incerc sa-i fac pe plac sa nu se simta dat deoparte si sa sufere
a invatat repede si sa se suie in patut isi pune un scaunel si se catara asta ma ingrijoreaza f tare ca de sapt viitoare cand tati se va intoarce la munca 
am pus si ceva p[oze cu bb mic aici http://entertainment.webshots.com/photo/2157258700101756654lzJwyL
sper ca boboceii sunt bine,al meu e super ok ...ne gandim sa-l dam la gradi ...nush ce sa facem cu el...ca eu cu amandoi nu ma descurc sigur toata ziua singura pana vine sotul de la serviciu
nu stiu inca ne mai gandim...
va pupam
de
David si
38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Delphinas spune:
nusha e un dulce Stefan
. sa va traiasca si sa fie sanatos si necolicios. ma bucur ca David l-a primit bine pe fratiorul lui
nikolici spune:
Nusha Felicitari din tot sufletul, sa fie intr-un ceas bun venirea lui pe lume, sa fie sanatos, norocos.Sa va traiasca ambii flacai!

Tu cum te simti?
cu K2 in 34s si mamica de K1
nikolici spune:
La multi ani tuturor boboceilor care au sarbatorit zilele astea!!! Tot ce este mai bun le doresc pe lume!!!

cu K2 in 35s si mamica de K1