Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pentru ca eu am azi motiv de sarbatoare(3 ani de casnciie), va invit si pe voi la o felie de tort 100% natural, sampanie si bucate traditionale.
pup boboceii si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza..bbrrrr...ce frig si urat este afara, cum va descurcati cu copii in casa??

nusha ce scump este bb Stefanel, ce bine ca David la acceptat atat de rapid in familia voastra, insemna ca o sa fie un frate de nadejde

nerantulaooooffff...mai, da' ce se intampla??....tocmai acum cand ar trebui sa stai mai linistita, trebuie sa te stresezi....saracutzu Gruia...sanatate muulta ...nu stiu nimic despre aparatele de aerosoli, dar ti-au raspuns fetele care stiau

angy stiu cum este cu calc. stricat, in vara asta am schimbat vre-o trei...bineinteles toate la mana a-2-a, si care fiecare avea cate o hiba si mai bagam ceva bani in el....sa vad asta cat ma mai tine ....lasa c ao sa ti-l facva diseara si o sa fie bine

delphi cu ce este tortul??...vreau si eu o feliiiieeeee maaaareeeee LA MUULTI, MUUULTI ANI!! SA FITI SANATOSI SI SA VA IUBITI MUUUULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Neatza,

Lumi multam de cafea, mai dau eu una

Cum mai sunt hunisorii?

bine, multam fain de intrebare. febra nu, muci care au trecut aproape de tot, tuse nu, tonus excelent. Edi a avut 2 zile de greva foamei, azi inteleg ca e mai cooperant. dar una peste alta, bine.
aseara cand am ajuns acasa, m-am mirat tare de ce am gasit: 2 adulti bolnavi si 2 huni sanatosi. parca astia mici aveau grija de cei mari. acum sunt cu totii bine.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

As vrea sa va intreb si eu, daca copii vostri va asculta cand vb. cu ei...deci eu am o mare problema, copilul meu daca ii repet de o 100 de ori sa nu faca un lucru, sau daca o cert, sau cand vreau pur si simplu sa ii explic ceva, ori incepe si schimba subiectul (imi arata diferite lucruri, ca sa imi distraga atentia de la ce vroiam sa ii spun) ori face altceva,.....si asta ma umple de toate spumele, are ea vreo problema?? sau nu ar trebui sa insist cu altfel de chestii.....de ex: ma uit cateodata la ea ca are atata energie, de nu stiu unde incape atata intr-un omulet atat de mic....si ma mai apuca si pe mine sa o invat cate o poezie sau o pun sa zica ceva...si atat de muult se enerveaza ca ori vine si imi da cate-o palme sa o las in pace, ori tzipa, ori se prosteste si ma las pagubas ...cand o vad ca nu pot nici cum sa-i distrag atentia

Este cazul cumva sa ma gandesc de acum la acel ADHD???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

delphi cu ce este tortul??...vreau si eu o feliiiieeeee maaaareeeee LA MUULTI, MUUULTI ANI!! SA FITI SANATOSI SI SA VA IUBITI MUUUULT

fericita de Amaia cea rasfatata!!

Tortul e cu blat cu lamaie si portocala, cu mouse de ciocolata si iaurt+capsuni si frisca multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

As vrea sa va intreb si eu, daca copii vostri va asculta cand vb. cu ei...deci eu am o mare problema, copilul meu daca ii repet de o 100 de ori sa nu faca un lucru, sau daca o cert, sau cand vreau pur si simplu sa ii explic ceva, ori incepe si schimba subiectul (imi arata diferite lucruri, ca sa imi distraga atentia de la ce vroiam sa ii spun) ori face altceva,.....si asta ma umple de toate spumele, are ea vreo problema?? sau nu ar trebui sa insist cu altfel de chestii.....de ex: ma uit cateodata la ea ca are atata energie, de nu stiu unde incape atata intr-un omulet atat de mic....si ma mai apuca si pe mine sa o invat cate o poezie sau o pun sa zica ceva...si atat de muult se enerveaza ca ori vine si imi da cate-o palme sa o las in pace, ori tzipa, ori se prosteste si ma las pagubas ...cand o vad ca nu pot nici cum sa-i distrag atentia

Este cazul cumva sa ma gandesc de acum la acel ADHD???

fericita de Amaia cea rasfatata!!

Parerea mea e ca nu e nicidecum cazul sa te gindesti la ADHD!

Iti recomand cu multa caldura sa gasesti cartea "ANII MAGICI"
de ex www.librariabucuresti.com/Carti-Anii_magici_Cum_sa_intelegem_si_sa_rezolvam_problemele_copiilor-6691.htm" target="_blank">de aici.

S-a mai scris despre ea ..si ma alatur si eu celor care am citit-o si am gasit-o foarte utila si practica.

Cred ca este o carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca multor parinti, bunici, bone sau orice alta persoana care are in ingrijire un copil.

Este o carte care te ajuta sa privesti relatia ta cu un copil din cu totul alta perspectiva, o carte care incearca si reuseste foarte bine sa iti explice diferenta de viziune intre asteptarile unui adult de la un copil si puterea lui de perceptie la diferite virste.

Asta ar fi in citeva cuvinte parerea mea despre carte..pentru mine este in topul cartilor de psihologie aplicata, mai ales in ce priveste psihologia copilului.

si spor la citit

Mergi la inceput

lidia multumesc mult cu siguranta am s-o cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

kllemi, ADHD??? fii serioasa, nici pomeneala.
te asigur ca te aude f bine, insa i se pare muult mai important ce face ea atunci, decat ce incerci tu sa-i spui. si hunii fac la fel. eu spun o data sau de doua ori si daca nu merge, astept pana cand nu mai fac ei activitatea respectiva, pana cand cred ca ar putea fi mai receptivi la ce le spun eu. uneori merge, alteori nu.
stii, e ca si cand ai vorbi singura, dar eu sunt sigura ca nu e deloc asa si la un moment dat se vor vedea si roadele explicatiilor noastre.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

kllemi, ADHD??? fii serioasa, nici pomeneala.
te asigur ca te aude f bine, insa i se pare muult mai important ce face ea atunci, decat ce incerci tu sa-i spui. si hunii fac la fel. eu spun o data sau de doua ori si daca nu merge, astept pana cand nu mai fac ei activitatea respectiva, pana cand cred ca ar putea fi mai receptivi la ce le spun eu. uneori merge, alteori nu.
stii, e ca si cand ai vorbi singura, dar eu sunt sigura ca nu e deloc asa si la un moment dat se vor vedea si roadele explicatiilor noastre.

multumesc ptr. raspuns....astept si eu cu sufletul la gura roadele explicatiilor noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Azi mi-am facut curaj si am sunat-o pe Babytza sa vad ce-i cu ea, imi era teama sincer sa o sun si sa aud cine stie ce vesti cu tatal ei.
De o saptamana sunt in Suedia, era cam suparata ca socrosenia a facut un REPLAY la ziua lu David, iarasi a umbrit sarbatoarea din pacate.
Nu are internet deocamdata, lucrurile se misca mai lent acolo insa va pupa pe toate si va multumeste la fiecare in parte pentru gandurile calde si frumoase...si de abia asteapta sa poata comunica din nou cu noi.

cu K2 in 35s si mamica de K1

Mergi la inceput