Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (312)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Beiii, nu va faceti idei gresite ca noi tot facem casa aia de vreo 3 ani. Spargem sampania dar nu de pereti ca mor ca la cat m-am chuinuit...
La noi vacanta e iarna; asta e. Ca vara ajungem doar sa vedem marea pt copii. Mint ca in vara asta am fost si la munte.Dar macar acum avem ca pana sa avem copiii astia nu stiam ce-i aia.

Dya, ne mutam la tara. De la tara.E intr-un sat langa oras; teoretic. Pt ca practic e la 200 m de iesirea din oras.
Eu abia astept pt ca asta e o casa dupa sufletul meu si o visez dce mult. Am facut proiectul prein 2003, deci a durat ceva pana cand am putut sa incepem.

De vorbit Anna vorbeste dar nu leaga fraze. Sau poate da. Uneori. Dar ea oricum vorbeste limba bebelusa.Numai eu o inteleg.

S-a terminat pauza de masa.Scuzati, trebuie sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

HELLO!
nu am mai scris demult...ce sa va zic mai intai? andrei e racit si cu muci deja de 2 saptamani...a fost ceva mai bine cateva zile si am crezut ca i-a trecut dar dupa cateva zile a revenit in forta si cu o tuse ffff urata si seaca si abia putea respira saracul, doar asa scurt si repede si nici nu putea sa vorbeasca ca parca il dureau plamanii nu va zic ce sperietura am tras cand l-am vazut si am fugit cu el la spital( clinica particulara) unde am dat de o dr tanara dar fff ok care l-a consultat cu toate aparatele posibile(avantajul unui spital privat) si a vazut ca oxigenul la expirat nu era destul si ca intr-adevar ii sunt inflamati plamanii si ne-a trecut rapid pe aerosoli si diagnostic bronsiolita acum ne tratam cu antibiotic Cedax si aerosoli cu Ventolin, Flixotide si serfiziologic.
Am cumparat aparatul de aerosoli de la Omron si s-a imbunatatit simtitor starea lui Andrei...si ma intreb oare de ce nu l-am cumparat mai demult...mi se pare intr-adevar o investitie fff buna.

m-am lungit....scuze

Mergi la inceput

am ramas in urma si cu ceva urari;

nocom la multi ani fericiti alaturi de familie si la multi ani si Dariei, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!!
lumi la multi ani puilor tai !!! Sa fie sanatosi si nororcosi si la fel de cuminti ca si pana acum!!!
babytza la multi ani lui David!!! Multa sanatate si numai fericire!!! si acomodare cat mai usoara
Nushulica felicitari!!! asteptam poze cu noul membru al familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare si de la noi!

Eu sunt parca din ce in ce mai mult de pe alta planeta, ma misc ff greu, obosesc din orice, mi-au revenit starile de somn ..
Ieri am trecut printr-un moment destul de dificil, am facut o indigestie (cred, sper ca doar atat!), pe la 4 dupa-amiaza am inceput sa vomit, in 3 reprize mi-am golit stomacul, insa tot nu se oprea, asa ca am ajuns la urgenta pentru o perfuzie cu metoclopramid .. in timp ce stateam acolo sa iasa rezultatele la analize si sa se termine perfuzia, au inceput si niste dureri vagi foarte jos in abdomen, asa ca mi-am luat o portie in vena de no-spa cu scobutil, dupa control si eco m-au trimis acasa .. pe drum usoare dureri si contractii dese, dar neregulate, cred ca de la transport .. insa asa am stat in emotii pana pe la 2 noaptea .. dimineata era liniste ..
Ceea ce ma ingrijoreaza insa e un nivel semnificativ crescut al neutrofilelor in sange, la urgenta erau 2 rezidenti ciupalaci care au dat din umeri .. maine merg la doctorul meu si sper sa ma lamureasca/linisteasca ..

Cu Gruia alte ingrijorari, e destul de apatic, sta mai mult lipit de mine, de plimbam oriunde in casa de mana, nu ma scapa din ochi, de cate ori ma ridic din canapea incepe sa scanceasca 'mami, nu peca, nu peca!', ar sta toata ziua langa mine ori la tzitzi, ori cu ochii in tv la Mickey Mouse, se uita ff ff mult la MM, nu stiu ce sa ii fac, nici nu-s in stare sa-i propun multe alternative, dar daca inchid tv-ul e plans pe rupte , jucariile stau frumos ordonate, nu-l intereseaza, in parc nu mai vrea, pe mama o izgoneste cum o vede in usa
Face kk moale si f urat mirositor, azi dupa somn a vomat si el putinul pe care l-a mancat la pranz , s-a speriat tare, e a doua oara in viata lui cand vomita, eu simt ca pierd controlul, nu stiu ce sa ii fac, daca se imbolnaveste tocmai acum, nici nu stiu ce poate avea, e fara febra ...inutil sa spun ca nu mamanca mai deloc

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantula si voi? Imi pare tare rau..
Si Radu tot asa inceput..a vomitat de 2 ori si kaka moale si urat mirositor. Treceti pe regim. Mie nu mi s-a parut ca l-a ajutat Sumetrolimul . Debridat i-am dat doar o data..si sanzyme tot o data..le-am cumparat degeaba..dar daca asa a zis doctora.
Multa sanatate...vezi ce zice si pediatrul.

Mergi la inceput

nerantula in primul rand multa sanatate lui Gruia si tie putere ca mai este un pic. Apoi legat de starea lui sa stii ca ei pot voma si de la rosu in gat care poate fi doar intr-o faza incipienta dar pe ei sa-i deranjeze foarte tare...legat de atasamnetul lui fata de tine cred ca e normal mai ales in perioada in care e bolnav dar cred totusi ca ar trebui sa-l lasi un pic mai mult cu mama ta pentru ca o sa-i fie fff greu cand tu vei pleca la spital si nu vei mai fi langa el cateva zile....sa nu te superi pe mine, e un sfat care poate nu trebuia sa-l scriu si daca cumva te supara te rog sa-l ignori. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andy_garlo multa sanatate lui Andrei!A inceput sezonul racelilor si fiind la cresa e inevitabil.Eu de aia nu am vrut nici in ruptul capului sa il duc inainte de 3 ani am eu un pitic cu imunitatea sub varsta de 3 ani si prefer sa il protejez pana la 3-3,5 ani.Va tinem pumnii sa va faceti bine si sa nu mai pescuiti nici un virus de pe la cresa!!Ai luat aparatul clasic de la Omron?Nu se sperie de zgomot?
Nerantula eu stiam ca neutrofilele cresc in boli infectioase, reumatism dar si in stari de stres acut.Tinem pumnii sa fie ok si Gruia sa nu se imbolnaveasca chiar acum.Si Deiu e fan MM insa nu il las sa vada mai mult de 3-4 episoade de cate 20 de minute pe zi si asta doar in cazul in care am treaba cum a fost azi cand am venit de la scoala s-a uitat la 2 episoade.In rest se joaca frumos cu cuburile si se uita mai toata ziua pe carti cu animalute.Vreau sa ii cumpar piticul Duni sa asculte povesti nu l-am gasit inca in magazin cred ca il comand pe net.

Am terminat de pus gogosarii la borcan acum stau sa ma odihnesc putin si apoi trec la zacusca.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

nerantulaoofff...si voi cu boala, eu totusi cred ca atasamentul asta acut fata de tine,este probabil ca simte ca se apropie ceva, si ii este frica sa nu te piarda, poate nu este tocmai asa,.... scuze daca ma bag si eu in seama....dar vb. ta, tocmai acum se intampla toate..ooofff...muulta putere sa trece-ti peste toate

lala hai nu te mai da lovita, ca stim noi ca stam de vb. cu niste mici bill gates-isti

andy nci tu nu ai vesti bune??, ma bucur ca si-a facut efectul acel aparat de aerosoli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

alinutza, andy_g sar'na de urari!

kllemi, pai pur si simplu nu m-am dus, am anuntat din timp si asta e. n-am avut si n-au avut de ales.
nici hunii nu fac la olita, mai astept pana se obisnuiesc cu lipsa mea si incercam antrenamentul cu ajutorul celor de la cresa. adica ii las fara pampers direct. ei cu olita sunt prieteni, stau si fac, cand si cand, insa nu cer la olita si nu anunta nicicum cand fac...

didi

ange, sanatate multa Crinei! ce-i dai ptr tuse?
merci de vesti bune despre babytza!

delphinas, hunii au primit la mot haine si incaltari, bani si jucarii.

lidia, merci mult. deja hunii sunt ceva mai bine. dar sa vedem dupa tratament...

baby_boy, otita e de la muci. n-a avut cine sa-i aspire cat am fost eu sapt trecuta la serviciu. acum am intrat in toti si ii tin si acasa, mucii sunt aspirati cum trebuie, asa ca sper sa scapam. la cresa e mai greu cu aspiratul insa, cred ca o sa cumpar o pompita ceva, dar nu stiu in ce masura o sa se ocupe cineva si de nasucurile lor.

irina, merci mult. dap, mai nou le-am lasat scris si tot ne auzim la telefon f des, sper sa fie bine. mai greu, ca orice inceput...
sanatate multa va doresc!

dya, noi la fel de tacuti cum ne stii, nimic nou sub soare. vreo 5 cuvinte avem cu totul in vocabular. dar ma asculta si coopereaza din ce in ce mai bine, asa ca sunt linistita.

andy_g, sanatate multa lui Andrei!

nerantula, sanatate multa lui Gruia! si tie putere si rabdare, ca nu mai e mult. sunt alaturi de voi cu gandul, o sa fie bine!

lala, Anna e mortala!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

dya mersi da intr-adevar se vede ca a venit sezonul rece si au si inceput racelile dar din pacate nu am alta alternativa pentru ca soacra-mea acum are grija de o nepotica care este mai mica decat Andrei si care a fost operata la inima si care chiar nu poate fi lasata numai cu cineva din familie si pe mama mea din pacate nu ma pot bazadar asta e alta poveste

aparatul de aerosoli este acesta si vreau sa spun ca nu face zgomot mare deloc, adica este chiar ffff suportabil si nu se sperie copilul de el...eu chiar il recomand si nu este reclama.

Mergi la inceput