Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 9

giorgia23 spune:
giorgia23 spune:
 Neata mamici...azi dim am fost si noi la vaccin...si ca de obicei cand mergem la doctor pitica doarme si nu vrea sa se trezeasca ...ne/am chinuit cu asistenta vreo 5 min s/o trezim...ba gadilata,ba cu spirt pe la nas
...ne/am chinuit cu asistenta vreo 5 min s/o trezim...ba gadilata,ba cu spirt pe la nas ...a plans putin cand i l/a facut si dupa gata...acum doarme...sotul zicea ca ar tb sa luam un deodorant de camera cu miros de spital poate doarme si acasa
...a plans putin cand i l/a facut si dupa gata...acum doarme...sotul zicea ca ar tb sa luam un deodorant de camera cu miros de spital poate doarme si acasa ...are 5500kg...e o manechina ca maica-sa
...are 5500kg...e o manechina ca maica-sa
Crispo m/am ingrozit...e normal ca ai fost agitata
GEO, mami de gogosica  ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia

crissy77 spune:
crissy77 spune:
 eladea, mie Eric mi se pare ca arata bine. Filip e grasunel, exact cum ii sta bine unui bebelac de varsta lui. Dar nu puteam sa-ti zic sa-l pui la cura de slabire pe Filip  asa ca mi-a venit bine sa-ti zic sa-l ingrasi pe Eric
 asa ca mi-a venit bine sa-ti zic sa-l ingrasi pe Eric . Ai inteles ceva
. Ai inteles ceva ? Eu m-am lecuit si nu-mi mai fac probleme de cat mananca. La Elise, cu cat insistam mai mult cu atat manca mai putin.
? Eu m-am lecuit si nu-mi mai fac probleme de cat mananca. La Elise, cu cat insistam mai mult cu atat manca mai putin.

Otiliav spune:
Otiliav spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui eladea2005 otilia, ref. la NEXT... n-am platit nimic in plus..doar 5 euro shipping charges...si am comadat un sac, pt ambii pui...haine groase, de iarna, cizme, caciuli, etc.  mi-au ajuns cam intr-o sapt... cica e mai ieftin prin Ana...n-am facut calcule, parca racusor a facut... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... | 
Mersi de raspuns.
Eu ma astepta la ceva extra ca norvegienii sunt calici. Am auzit ca in functie de valoarea coletului mai taxeaza ei o tura.
Dar cum poate iesi mai ieftin Ana. Ea nu plateste transportul?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

ilinca79 spune:
ilinca79 spune:
 paula_m, crissy  , multumesc de explicatii, m-am mai lamurit si eu. Deci voi folosi de acum incolo doar termometrul clasic.
, multumesc de explicatii, m-am mai lamurit si eu. Deci voi folosi de acum incolo doar termometrul clasic.
senty_mary, nu se mai gasesc acum termometre cu mercur pentru ca au fost interzise de UE, dar gasesti sigur termometre identice pe baza de alcool, care functioneaza la fel. 
crispro si arissa, eu zic sa nu va mai faceti griji legat de marimea sanilor, eu am citit peste tot ca nu influenteaza cantitatea de lapte. Din cate stiu eu laptele e produs printr-un proces continuu cand copilul e la san, nu se stocheaza neaparat acolo (e ca un rau, nu ca un lac  )
)
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

rodyka spune:
rodyka spune:
 buna dimineata, fetelor! de la atatia  de la voi, ar trebui sa-mi treaca toate supararile... as zice ca e mai bine, adica genunchiul nu mi-l pot indoi bine dar calc pe picior, iar palma stanga o folosesc mai putin, deocamdata...
 de la voi, ar trebui sa-mi treaca toate supararile... as zice ca e mai bine, adica genunchiul nu mi-l pot indoi bine dar calc pe picior, iar palma stanga o folosesc mai putin, deocamdata... 
crissy, eladea, pai eu am invatat-o pe isa cu plimbarile lungi inca din burtica  , mie-mi place tare mult s-o iau din loc si-i remorchez si pe ceilalti, chiar daca n-au chef. iar apoi ne simtim cu totii minunat! putinul timp cat il avem liber impreuna parca as prefera sa-l petrec altfel decat in varful patului sau la televizor, mai ales ca avem ocazia de a vedea atatea...
, mie-mi place tare mult s-o iau din loc si-i remorchez si pe ceilalti, chiar daca n-au chef. iar apoi ne simtim cu totii minunat! putinul timp cat il avem liber impreuna parca as prefera sa-l petrec altfel decat in varful patului sau la televizor, mai ales ca avem ocazia de a vedea atatea...
crispro, ma infior cand aud ce povestesti... si eu chiar vroiam sa-ti spun ca poti iesi si singura (fara sot) in timpul saptamanii sa te plimbi pe langa casa, unde nu ai nevoie de atatea pregatiri si bagaje, eventual in sling sau port-bebe, dar acuma nu mai stiu ce sa zic, mi-ar fi frica si sa ies pe poarta casei!!! tu, ca ai fost acolo si ai vazut, imi imaginez prin ce treci, ca eu doar prin telefon am aflat in primavara ca l-a omorat pe un unchi de-al meu o masina chiar pe trecere de pietoni, in drum spre munca, dimineata...
isabela mi-a adormit tare devreme ieri, ma asteptam sa se trezeasca pe la vreo 5, dar s-a trezit la 3 si la 7. si acuma de o jumate de ora a adormit iar, o sa fug sa pap ceva si sa vad cum mai e prin bucatarie, ca inca nu am intrat azi si-mi imaginez cam cum arata dupa plecarea sotului la munca  .
.
_ delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010)
 delfinasul  Hannah Isabela (19.06.2010) printesita  Anca-Maria (26.06.2001)
    printesita  Anca-Maria (26.06.2001)

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Neata!
Rody 
Arissa 
Eladeea, da iubi, berea e nasoala rau pt fiere, eu am baut intr-o seara 2 beri si a doua zi nu am putut tine nici apa in mine .
.
Baby, si eu m-am chinuit cu ea la inceput, imi julea sanii, da si tu la un nivel mai mic si baga aer des, eu acum m-am obisnuit, si sunt numai pe maxim , oricum pompa e blanda pe langa feciorasul meu.
, oricum pompa e blanda pe langa feciorasul meu.
Termometre avem electronice, dar avem veo 3, si verific pe mine cu toate 3, nu am gasit cu mercur asa ca supravietuim cu astea.
Mai fetelor, aseara pustiu' m-a exasperat in sfarsit, era terminat de oboseala, abia i-am facut baie, abia a papat, dupa care, cand l-am pus in pat, evident, oichii cat 2 cpe, dupa care numai maraieli, urlete, am ajuns sa stau cu el in brate si sa ma uit cum plange, cu lacrimi, suspine, isterie, de toate pe rand. Nu il alina mangaierile mele, nici ale lui tati, nu se chirceste, nu il impresionaeaza ca ii schimb pozitiile decat cateva secunde. Ce Doamne iarta-ma sa fac?! Ca o tine asa de 3 saptamani. Nu cred ca-l doare nimic, satul era, febra nu avea, curat era bineinteles. Ne chinuim sa-l tinem treaz pana la masa de seara, ori il lasam sa doarma, tot aia 
Alina  Mamica fericita de
 Mamica fericita de  Victor Andrei - 23.07.2010
 Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro Anca, nu te stresa... Andrei a lui Racusor are aproape 4 luni, iar Filip de Eladea e mare si el, si s-a nascut cu o greutate foarte buna... Iar Maria ta e mai mica, s-a nascut cu mai putine kile, e mai finuta, mai cu silueta de domnisoara...  Cristina , mami fericita de bebe Vlad  (17.07.2010) Poze | 
asa zci si eu...stai inistita... in primul rand e fetita, in al doilea rand a fost mai mitittica...asa ca nu-ti fa pb...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mycya spune:
Mycya spune:
  si de la noi
 si de la noi
noi cam tragem chiulul pe aici,dar cum avem timp citim tot sa nu ramanem in urma
Rody sa treaca buba
sa treaca buba
si noi am fost la munte in Brasov,am facut o mica excursie de 3 zile si am urcat cu telegondola pe munte,a fost asa frumos dar rece,bine ca pe bebelina am infofolit-o in patura si a dormit scumpica mai bine ca oricand
si cat am stat acolo nu am avut asa probleme cu dormitul chiar era mai linistita.am avut timp sa vizitez iar castelul Peles tur extins adica 2 ore in care gargarita mea a dormit de nu imi venea a crede ca nu zicea nimic,sa trezit abia dupa 4 ore sa manance si dupa iar somn
Crispro  apai cred si eu ca nu ai putut dormi, e ceva ingrozitor.eu nu stiu daca as mai fi in stare de ceva sa vad asa ceva
 apai cred si eu ca nu ai putut dormi, e ceva ingrozitor.eu nu stiu daca as mai fi in stare de ceva sa vad asa ceva
Crissy  nu m-am mai obosit cu treaba prin casa chiar deloc si nici cu mancarea, dar oboseala e acumulata si nu ajung niciodata sa ma odihnesc cum trebuie ca imediat se trezeste si incepe iar sa se agite si o iau de la capat.
 nu m-am mai obosit cu treaba prin casa chiar deloc si nici cu mancarea, dar oboseala e acumulata si nu ajung niciodata sa ma odihnesc cum trebuie ca imediat se trezeste si incepe iar sa se agite si o iau de la capat.
ieri de ex a papat pe la ora 14:30, la 15 am iesit la plimbare ca tot asa nu avea stare si am zis sa nu o las sa se oboseasca tare sa imi faca figuri seara,dar a dormit numai de la 15:30 la 17 si dupa a facut niste ochi cat cepele si a trebuit sa ma intorc acasa.am sperat sa doarma dupa masa de la 18 jumate dar nu si m-a chinuit pana la 22 jumate,faceam cu tura cu sotul sa o plimbam in casa si sa o tinem in fata oglinzii ca asa ii mai place de tace malc.la 22 jumate i-am dar iar papa si am pus-o in patut dar abia dupa o juma de ora si aia stat cu o mana pe capusorul ei si cu una tinut suzeta ca plangea si o arunca,a adormit in cele din urma dar nu pt mult timp
si m-a chinuit pana la 22 jumate,faceam cu tura cu sotul sa o plimbam in casa si sa o tinem in fata oglinzii ca asa ii mai place de tace malc.la 22 jumate i-am dar iar papa si am pus-o in patut dar abia dupa o juma de ora si aia stat cu o mana pe capusorul ei si cu una tinut suzeta ca plangea si o arunca,a adormit in cele din urma dar nu pt mult timp la 1 si 10 incepuse iar,i-am datpe la 2 sa pappe si ma tinut pana la 3 in urlete ca nu voiam sa o mai iau in brate
la 1 si 10 incepuse iar,i-am datpe la 2 sa pappe si ma tinut pana la 3 in urlete ca nu voiam sa o mai iau in brate .a luato sotul ca nu mai suporta plansul si a adormito tot plimbando prin casa
.a luato sotul ca nu mai suporta plansul si a adormito tot plimbando prin casa si a dormit pana la 6 dupa care inca o ora in bratele mele de ma trezism la 7 cu dureri de spate ca am adormit cu gatul stramb de atata oboseala....ma intreb daca o sa o mai pot dezobisnui sa adoarma plimbata si in brate
si a dormit pana la 6 dupa care inca o ora in bratele mele de ma trezism la 7 cu dureri de spate ca am adormit cu gatul stramb de atata oboseala....ma intreb daca o sa o mai pot dezobisnui sa adoarma plimbata si in brate ziua ca ziua nu e asa greu,dar noaptea sa te plimbi cate o ora o ei campii
 ziua ca ziua nu e asa greu,dar noaptea sa te plimbi cate o ora o ei campii

acum iar doarme in bratele mele si asta dupa ce am deschis geamul in larg si am infofolito in paturica ca sa aiba impresia ca e afara
si asta dupa ce am deschis geamul in larg si am infofolito in paturica ca sa aiba impresia ca e afara
azi noapte stateam de vb cu sotul cu niste ochi impaienjeniti de somn si ne intrebam daca mai toti bebeii fac asa si cum de noi nu am auzit nimic de asa ceva.noi aveam impresia ca un bebe papa si doarme.mai plange de foamee ori ca vrea schimbat,dar nu ne-am imaginat ca va fi asa tot speram de la o seara la alta sa fie mai bine dar....
tot speram de la o seara la alta sa fie mai bine dar....
si cum eu sunt mereu in urma La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi

Mami de
 Mami de Andra Maria 02.08.2010
 Andra Maria 02.08.2010 

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Otiliav 
 Mersi de raspuns. Eu ma astepta la ceva extra ca norvegienii sunt calici. Am auzit ca in functie de valoarea coletului mai taxeaza ei o tura. Dar cum poate iesi mai ieftin Ana. Ea nu plateste transportul? Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) | 
pai daca te uiti pe site-ul lor si compari preturile, o sa vezi ca pretul pt Anglia, in lire, e mult mai bun decat cel in euro, pt Romania de ex. (tu trebuie sa cauti pt Norvegia). asa incat cu tot cu comisionul Anei si transp s-ar putea sa iesi mai bine decat daca comanzi direct de pe Next.
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crissy77 eladea, mie Eric mi se pare ca arata bine. Filip e grasunel, exact cum ii sta bine unui bebelac de varsta lui. Dar nu puteam sa-ti zic sa-l pui la cura de slabire pe Filip  asa ca mi-a venit bine sa-ti zic sa-l ingrasi pe Eric  . Ai inteles ceva  ? Eu m-am lecuit si nu-mi mai fac probleme de cat mananca. La Elise, cu cat insistam mai mult cu atat manca mai putin. Cristina cu  Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) | 
cristina, o arata bine, da e la limita inferioara...are 12 kile si ceva, doar...
 si nu asta ar fi pb, ci faptul ca are fff putine feluri de mancare pe care le accepta, din care mananca si ff putin...catva linguri/furculite dintr-un fel..in plus, isi face f usor greata si da afara, e f sensibil la gusturi/mirosuri(aci cred ca ne mosteneste)....
 si nu asta ar fi pb, ci faptul ca are fff putine feluri de mancare pe care le accepta, din care mananca si ff putin...catva linguri/furculite dintr-un fel..in plus, isi face f usor greata si da afara, e f sensibil la gusturi/mirosuri(aci cred ca ne mosteneste).... vreau doar sa ma asigur ca e totul ok, si ca nu trebuie sa-mi fac griji degeaba...
 vreau doar sa ma asigur ca e totul ok, si ca nu trebuie sa-mi fac griji degeaba...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...