Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
carla_2008 spune:
hello mamicilor!
eu iar intru pe sarite,de abia am gasit raspunsurile voastre,ca tot asa reusesc sa scriu o data la sapt!
in sarcina era lux,perdut vremea toata ziua,somnul somn cat de cat...
dar acum e mai frumos,mult mai frumos cu toate ca nu-i usor.si sunt foarte placut surprinsa sa vad ca suntem impreuna de 1 an si se pare ca vom fi in continuare chiar daca nu atat de des.Tin minte cum terminm un capitol in 1 max 2 zile,era sa batem record.As fi vrut sa citesc mes de predare al stafetei,nu l-am gasit.cine l-a scris?puteti da un link careva pls?
eu tocmai dau tzitzi lui Mateo,de-abia scriu :)
eu nu stu ce sa ma mai fac cu baietelul meu super fomist.avem 2luni si 3 sapt si papam 180ml si avem 5800gr!!!!suntem grasi,vedeti poze.am incercat cu ceai intre mese,nu merge,se stramba,urla,el vrea lapte si punct.
sa va cer o parere,nu stiu daca v-am mai spus.Alor mei li s-au facut 2 vaccinuri TBC,DIN GRESEALA,la 3 zile distanta!!!! long story. Cat de grav ar putea fi pe viitor???
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
eu habar nu am cat laptic papa fata meanu am cantar pt ea si nici nu stiu exact ce greutate are,numai cand ma duc la pediatru afludar pana sa va citesc pe voi nu m-am stresat cu asta dar acum cand vad ca voi stiti toate ma gandesc ca is prea nepasatoare
Mami de Andra Maria 02.08.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Nu imi mai ajunger laptele... Ii dau din ambii sani, si inca nu s-a reglat productia conform cererii... Aseara nu prea era nimic... A reusit din ambii sani sa scoata 120ml. Am vrut sa ii dau completare, sa fie satul si sa doarma bine, dar apoi m-am razgandit, l-am adormit asa, si s-a trezit mai repede in timpul noptii pt papa, dar numai bine, ca se mai refacuse un pic... Iar pana dimineata, cum noaptea mananca putin, si doar dintr-un san, am avut celalalt san pietroi, asa ca am scos cu mana 50 ml. Vreau sa imi iau o pompa manuala ieftina, ca cred ca iese destul de usor lapticul, si sa incerc sa mai stimulez si asa, sa scot si dupa ce papa bebe, daca o mai fi ce scoate... Numai ca in orasul asta "minunat" nu gasesc nicaieri o pompa manuala de la primii pasi, de care vreau... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Eu am comandat de pe wonderbaby. ro si in 2 zile am avut pompa la usa...Asa ca daca te hotarasti sa iei comanda fara grija ca sunt f seriosi si ii pot lauda si pentru promptitudine
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
of bumblebee...deci asa cu berea..si eu care am baut vreo 2 sapt zilnic... na, asta e...ce sa-i faci...cine nu stie, trage ponoasele... nici acum, dup o sapt si ceva nu pot sa ma declar ok..inca simt dureri si disconfort in zona fierii/ficatului...tre sa ma programez la o eco..sa vedem cum stam...
imi pare rau de delfinasul mic...o fi avand dureri de burtica? sau?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
ghiciti care-i unul si care-i celalalt?
http://picasaweb.google.com/eric.rusu/18Saptamani?locked=true#5190574580405608754
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Septembrie2010#5521259468120836418
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
mirela2 spune:
buna
am vazut poze noi cu delfinasii
eladea ref la hainutele de la next, comandate de pe site se platesc cu card sau la livrare la posta?
si.......cine e Ana si cum se procedeaza prin ea?
pupici la mamici si delfinasi
+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya azi noapte stateam de vb cu sotul cu niste ochi impaienjeniti de somn si ne intrebam daca mai toti bebeii fac asa si cum de noi nu am auzit nimic de asa ceva.noi aveam impresia ca un bebe papa si doarme.mai plange de foamee ori ca vrea schimbat,dar nu ne-am imaginat ca va fi asatot speram de la o seara la alta sa fie mai bine dar.... |
mycya, draga de tine! dac-am sti intotdeauna de ce plang bbi ce simplu ar fi... dar Andra plange chiar si afara daca e la plimbare? isabela daca se trezeste e ca vrea papa si atunci incepe agitatia, uneori o mai pacalesc cu suzeta si adoarme iar...
eu habar nu am cat laptic papa fata meanu am cantar pt ea si nici nu stiu exact ce greutate are,numai cand ma duc la pediatru afludar pana sa va citesc pe voi nu m-am stresat cu asta dar acum cand vad ca voi stiti toate ma gandesc ca is prea nepasatoare |
stai linistita, nici eu nu stiu cat papa isa... am incercat si eu chestia cu cantaritul pampersilor din curiozitate, nici eu nu am cantar ptr bb doar ca merg saptamanal la farmacie si o cantaresc, sa-mi fac o idee...
piticuta mea a papat la 12 iar aproape o jumate de ora, ma dor sanii de cat a tras de ei , a dormit doar 15 minute si de-atunci sta in fisher si se uita la... perete!!! nu stiu ce i se pare interesant, in directia aia e doar intrerupatorul , dar daca ea se simte bine, asta e...
multumesc inca o data de pupici, am pus cateva poze de la sierra nevada, si cu juliturile mele...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui mirela2 buna am vazut poze noi cu delfinasii eladea ref la hainutele de la next, comandate de pe site se platesc cu card sau la livrare la posta? si.......cine e Ana si cum se procedeaza prin ea? pupici la mamici si delfinasi +23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) |
se platesc cu card, altfel nu poti comanda..
ana e o mamica din Anglia, prin intermediul careia poti cumpara ce doresti de la magazinele de acolo..
ID mess: anacristea14
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 ghiciti care-i unul si care-i celalalt? http://picasaweb.google.com/eric.rusu/18Saptamani?locked=true#5190574580405608754 http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Septembrie2010#5521259468120836418 |
asa e si la noi, doar ca ma pot pune si eu intre ele, cu poze alb-negru , desigur...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
denisa, sorry, nu stiu nmic...dar cum s-a intamplat asa ceva? a cui a fost vina? eu zic sa intrebi un neonatolog...paote gasesti prin zona pe acolo...daca nu iti dau nr unui neonato de la noi, f bun si profi...
sa-ti traiasca grasuneii...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...