Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

otilia, ref. la NEXT... n-am platit nimic in plus..doar 5 euro shipping charges...si am comadat un sac, pt ambii pui...haine groase, de iarna, cizme, caciuli, etc. mi-au ajuns cam intr-o sapt...

cica e mai ieftin prin Ana...n-am facut calcule, parca racusor a facut...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

de pe ce site comandati hainute de la next!
please!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

eu am luat direct de pe site-ul lor, http://www.next.co.uk/, dar trebuie sa-ti faci cont si musai sa mentionezi tara de unde esti, de fapt tara de destinatie...

iasa totusi mai ieftin prin ana cristea, cred...

diferenta de pret e semnificativa..e mai ieftin daca le cumperi in lire decat in euro ...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Arissa, . Nu ma supar deloc. Dimpotriva, ma bucur de fiecare sfat si experienta impartasita. Bine a dormit Iulia aseara... Iar tu daca cu mana ai reusit 100ml, wow!!! Foarte bine! Io ma stresez ca am sanii mici si am impresia ca nu e loc de atata laptic... Imi imaginez o doza de cola de 200ml...nu are loc la mine in san...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andreea ce baieti frumosi ai

am recunoscut hainute de la ASDA si NEXT

dar am o intrebare, ce hainute poarta FIlip 0-3 luni sau 3-6 luni? sa nu spui si tu ca Larisa ca poarta 0-3 luni,ca nu mai inteleg nimic

Andrei e deja la hainute de 3-6 luni, si alea de la mothercare i-au ramas mici (astea de 0-3 luni sunt mai mari, pana la 6.5 kg)

l-am cantarit aseara si avea 6630 de grame, nu stiu lungimea...

mi-au venit si mie hainutele, sunt frumoase foc doar ca data viitoare tre sa iau mai putintele...mai ales ca de luna viitoare sunt la mana statului

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

draga mea, multam de complimente... ca sa te incurc si mai tare, avem hainute si de 0-3 luni care sunt fixe, si de 3-6 luni care sunt fixe...depinde de firma.... de ex, salopetica aia de la Next e de 3-6 luni si ii e fixa... cu Eric aveam mereu o pb, ca hainutele de la Next pt varsta lui ii erau mereu mari...la Filip vad ca nu, dimpotriva...

si Filip are tot 6600...a luat doar 700 gr in ultima luna...o fi bine???

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Arissa, . Nu ma supar deloc. Dimpotriva, ma bucur de fiecare sfat si experienta impartasita. Bine a dormit Iulia aseara... Iar tu daca cu mana ai reusit 100ml, wow!!! Foarte bine! Io ma stresez ca am sanii mici si am impresia ca nu e loc de atata laptic... Imi imaginez o doza de cola de 200ml...nu are loc la mine in san...

Poze

Cris, nu stiu cum se aseaza laptele acolo in san, dar sigur nu depinde productia de marimea lor. Sora-mea are sanii mici, dar mici de tot si a alaptat pe ambii bebei exclusiv, au luat frumos in greutate amandoi. Cel mic face 1 an in octombrie si e un grasan de-a dreptul. Iar ei si acum cand alapteaza dintr-un san, ii curge din celalalt. Dar ea nu s-a stresat nici macar o secunda ca nu are lapte, nici macar la primul copil. Si pe mine ma cearta cand aude ca mai iau stimulente de lactatie, dar eu sunt o idee mai stresata decat ea, chiar daca sunt la al doilea. Poate pentru ca la Maya am facut atatea eforturi sa vina laptele si sa se mentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Se pare ca ieri a fost o zi ghinionista pt majoritatea si cu copii mishcorici

rodyka, sa treaca buba. Cat am stat in Iasi si mi se intamplau diverse (febra sub antibiotice, muscatura caine, scadere productie lapte) ma bucuram ca mi se intamplau mie iar copilul era ok. Te admir ca ai putere/curj sa te plimbi, ai o familie de nota 10+.

crispro, e groaznic ce povestesti...

eladea, 2 flacai frumosi. Daca il tunzi pe Eric si-l mai ingrasi un pic zici ca ai gemeni.

racusor, pt cresterea in greutate (a lui A.). Deci e de bine si cu soacra....

ilinca, eu folosesc termometru "traditional", din ala cu mercur. Chiar daca dureaza mai mult pana afiseaza temperatura pt mine e ok. La Elise am avut si unul electronic, dar nu am fost multumita de el. Temperatura luata in fundic e cu 0.3 mai mare decat temperatura normala. Intre 37 si 37.9 se considera stare subfebrila. Pe la 38.5 deja se aplica tratament cu antitermice usoare (gen paracetamol supozitor de 125 mg), peste 39.5 se da antitermic puternic (doar la recomandarea medicului, novocalmin - in prospect scrie ca e contraindicat sub 3 ani). Pe la 39.8, 39.9 deja impachetari in prosop inmuiat in apa calaie (nu rece ca poate face soc), sosete inmuiate in otet diluat (o parte otet, 2 parti apa). Cand pui termometru in fundic il tii de picioruse (cu o mana apuci ambele picioare, le ridici un pic in sus apoi impingi sa se cracaneze putin

Mergi la inceput

Arissa, sper sa fiu si eu norocoasa ca sora ta...

Poze

Mergi la inceput

rodi, uau ce patanie nefericita...bine ca esti ok acum...dar , per total, macar a meritat excursia, nu?

crispro, mersi de complimente... nasol rau evenimentul...doamne fereste.... cred ca nici eu n-as fi fost in stare de nimic dupa o astfel de scena...

crissy,... ref. la Eric, maine il duc la medic sa vedem de ce mananca asa prost si putin...ca ma capiaza de-a dreptul...cred ca va trebui sa facem oaresce investigatii, dar asta e...mi-e groaza, insa musai...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna dimineata delfinariu,

bumblebee si senty mary, multumesc pentru raspunsuri E mai bine puiul meu, aseara si azi noapte si-a reluat obiceiurile bune de papa, asa ca probabil a fost doar o reactie mai intarziata la vaccin, sau cine stie...oricum, ca sa fiu linistita am sunat aseara medicul de familie care a zis ca vine azi sa-l vada daca nu-si revine.

rodyka, cand am inceput sa citesc despre excursia voastra chiar ma minunam ce frumos trebuie sa fi fost, iar apoi am vazut ca ati avut peripetii sa treaca ranile, bine ca n-a fost mai rau.

crispro, e groaznic ce ai povestit tu. Chestiile astea te marcheaza rau, nu ma mir ca ai avut o noapte nelinistita. Victima era pieton? Cat despre lasatul copilului cu taticul, sa stii ca nu mi-a fost usor nici mie, dar ma gandesc ca si el trebuie sa invete sa se descurce, ca altfel daca sunt eu acasa, si plange copilul sau trebuie schimbat sau cine stie ce, tot eu ma ocup ca am experienta mai mare

Am o intrebare: voi ce termometru folositi pentru bebei? Mie mi-a recomandata medicul de familie termometru electronic simplu, de bagat in fundic, nu cel de ureche. Chiar aveam unul deja, de la chicco, i-am pus baterii noi, dar se pare ca nu masoara bine. El masura 36.9 iar mie imi parea prea cald copilul, asa ca i-am pus un termometru clasic si avea 37.7 Oare e defect termometrul meu electronic sau asa sunt astea in general? Si de la ce temperatura in sus se considera ca bb are febra, ca ei stiu ca au temeperatura mai mare in general decat adultii?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

buna dimineata delfinariu!!!
si eu tot termometru electronic simplu am dar si mie mi se pare ca nu masoara corect temperatura copilului, drept urmare azi imi voi achizitiona unul cu mercur ca e sfant.
temperatura normala a corpului la copiii sub 3 luni este pana in 37.7. ce e peste se considera ca este stare subfebrila, iar daca a ajuns la 38 este stare febrila si tb anuntat medicul.
asa ne-a zis noua pediatra.
legat de vaccin mie mi-e frica sa i-l fac miercuri cum suntem programati pt ca momentat piciul meu este pe antibiotic si o sa-i zic sa amanam 1 saptamana.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eladea multumesc mult de informatii dar cum ajung la tipa aceasta, daca poti sa imi dai mai multe informatii!

dragele mele lasati-o mai usor cu asa greutatea la bb-ii in ritmul cum creste Maria eu intru in depresie si cand va aud pe voi imi fac programare la psiholog!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Anca, nu te stresa... Andrei a lui Racusor are aproape 4 luni, iar Filip de Eladea e mare si el, si s-a nascut cu o greutate foarte buna... Iar Maria ta e mai mica, s-a nascut cu mai putine kile, e mai finuta, mai cu silueta de domnisoara...

Poze

Mergi la inceput