Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, ce baiat mare ai!!!! 6600, bravo!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

bumblebee si senty mary, multumesc pentru raspunsuri E mai bine puiul meu, aseara si azi noapte si-a reluat obiceiurile bune de papa, asa ca probabil a fost doar o reactie mai intarziata la vaccin, sau cine stie...oricum, ca sa fiu linistita am sunat aseara medicul de familie care a zis ca vine azi sa-l vada daca nu-si revine.

rodyka, cand am inceput sa citesc despre excursia voastra chiar ma minunam ce frumos trebuie sa fi fost, iar apoi am vazut ca ati avut peripetii sa treaca ranile, bine ca n-a fost mai rau.

crispro, e groaznic ce ai povestit tu. Chestiile astea te marcheaza rau, nu ma mir ca ai avut o noapte nelinistita. Victima era pieton? Cat despre lasatul copilului cu taticul, sa stii ca nu mi-a fost usor nici mie, dar ma gandesc ca si el trebuie sa invete sa se descurce, ca altfel daca sunt eu acasa, si plange copilul sau trebuie schimbat sau cine stie ce, tot eu ma ocup ca am experienta mai mare

Am o intrebare: voi ce termometru folositi pentru bebei? Mie mi-a recomandata medicul de familie termometru electronic simplu, de bagat in fundic, nu cel de ureche. Chiar aveam unul deja, de la chicco, i-am pus baterii noi, dar se pare ca nu masoara bine. El masura 36.9 iar mie imi parea prea cald copilul, asa ca i-am pus un termometru clasic si avea 37.7 Oare e defect termometrul meu electronic sau asa sunt astea in general? Si de la ce temperatura in sus se considera ca bb are febra, ca ei stiu ca au temeperatura mai mare in general decat adultii?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

imaya din cate stiu eu, e normal sa manance copilul mai putin noaptea. Am o carte in care un pediatru din SUA scrie ca un copil cu greutate de peste 5 kg ar putea dormi toata noaptea fara sa manance. Pe masura ce cresc, ei tind sa-si apropie obiceiurile alimentare de cele ale adultilor

Mergi la inceput

Iinca, noua neonato ne-a zis sa luam temperatura in fundic cu termometru clasic, cel cu mercur, ca ala e cel mai bun, ca restul arata diferit. Cica 37.5 e normal in fundic. Dar poate fi si 37.8 daca copilul e agitat, sau dupa plans isteric. Ce e peste se considera febra...

Poze

Mergi la inceput

crispro v-a zis cumva si cat timp se tine termometru in fundic? La cat se misca al meu e o adevarata aventura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Ilinca, si mie mi-au zis sa folosesc termometru cu mercur. Cele electronice nu sunt de nici o treaba. Si daca luam temperatura din fundulet, se scad 0,5 grade...parca asa retin ca mi-a zis. Si mi-a zis ca daca are 38 de grade sa-i bag 1/2 de supozitor de paracetamol in fundulet si daca nu ii scade , doar atunci sa ma agit.
Cristina, chiar ca ai avut o duminica urata!!
Eladea de abia acum am vazut pozele de la botez...nu stiu cum de le-am scapat. Tare frumos l-ai imbracat pe Filip. Si tu arati bine. Numai eu nu mai slabesc, si am pus botezul mai tarziu sa apuc si eu sa slabesc, dar degeaba
LA MULTI ANI pt Mihnea!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ilinca, poti sa-i iei temperatura la copil si de la axila, daca ti-e mai usor, dar nu mai scazi 0,5 grade. Cand i-am bagat termometru in fundulet, am tinut mercurul spre mine si l-am tinut cam 2 minute...si pana am vazut ca nu mai creste temperatura.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Ilinca, cred ca vreo 2 minute ajung. Io nu i-am luat pana acum temperatura, dar nu cred va fi usor... Mi se par lungi celel 2 minute ca sa stea copilul linistit, cu cracii in sus...

Paula, am 70 de kile... daca te ajuta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte buna, somn de la 11 la 5, desi aseara Iulia a facut pur si simplu o criza de oboseala, plangea cu asa foc de nu o puteam linisti. De la vaccin incoace se cam repeta episoadele astea de seara. Ce-i drept ieri am fost si intr-o vizita, probabil a fost mai agitata.
In alta ordine de idei, sunt bucuroasa ca mi-a mai crescut productia de lapte; mi-am dat seama ca in cele doua zile in care scazuse am baut putina apa si nu prea am mancat carne. Am schimbat alimentatia, baut apa + ceaiul de chimen si anason si e mult mai bine acum. Acum la 8 ea s-a saturat dintr-un san si am scos 100 ml din celalalt ca imi curgea. Nu am pompa si n-am avut rabdare sa stau mai mult, poate ar trebui sa cumpar una si sa pastrez lapte pentru vremuri de criza.
crispro, bataita, sa nu mai spui ca 120 ml inseamna mai nimic, oricum ei nu pot papa aceeasi cantitate la fiecare masa. Eu sunt sigura ca ai suficient lapte, poate ar trebui sa nu te mai stresezi cu proba suptului la fiecare masa. Zic si eu, sper sa nu te superi, eu personal sunt multumita daca imi ia in greutate.
Eladea, Galaforul nu da dureri de stomac in general ci imi da mie, ca asa sunt eu mai norocoasa
Mirela, 22 de saptamani, wow! Ai trecut de jumatate. Sarcina usoara in continuare!
bumblebee, ce productie! Ma bucur pentru tine si pentru racusor, stiu cat v-ati luptat sa ajungeti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

am "colectionat" si eu pampersii dintr-o zi si, scazand 10 gr de fiecare, tot au ramas 960 g!!! nu e mult?! 180 g x 5 ori scrie pe cutia de lapte praf ca ar papa un bb intre 3-6 luni, adica 900... si de unde sa am eu atata laptic? normal ca-s in criza si tre sa intru la completari si stimulante... dar de aseara pana azi suntem doar pe lm, am inceput "tratamentul" cu vreo 5 pastile deodata : galafor, mami, spirulina, calciu+D3 si ceai din nou...

anca, uite pozele de care ziceam cu isa de-aici si pe-aici, dar si in brate sau in leagan sta ridicata...

care-i treaba cu pampersii??

zicea racusor ca daca aduni pampersii din 24 ore si scazi cate 10 grame ptr fiecare pampers, ramane cantitatea de lapte care a papat-o bb...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

ahaaaa....tks rodi...pai la filip sunt f greuti pampi...sa inteleg ca papa asa de mult??? ca mie sincer nu prea imi vine a crede...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput