Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
imaya spune:
Buna dimineata fetele si delfinasi.
Noi suntem bine sanatosi, incercam programul la 4 ore speram ca pana facem 3 luni sa ne acomodam cu acest program. Noaptea oricum il respecta la 10 seara dupa baita, la 2 si la 6 dimineata. Dupa aceea avem zile cu bibe la 3 ore sau la 4 ore.
Acum sa va intreb: Baiatu' mananca foastr putin noaptea, adica cam 90 ml, in comparatie cu ziua cand mananca 150-180. E prea ocupat cu somnu' ca sa manance. E normal? Bebeii vostrii cum mananca?
Saptamana trecuta foarte ocupata, am pus muraturi, am facut zacusca, am cumparat dulap la bebe- deci mutari aranjamente etc. I am facut si inventarul la hainute cu ocazia asta si am cam putine body-uri. Tre sa merg la shoping.
BUBSTER - eu i-am dat pentru muci la recomnadarea doctorului Ophtamezone cate o pic in fiecare nara de 3-4 ori pe zi.
ANCA cred ca www.next.co.uk/" target="_blank">asta e site-ul. Eu stiam ca e un Magazin next si in Baneasa shoping center.
RODYKA - ce imi place la nebunie cum faceti voi excursii. Eu nu prea am curaj sa plec asa departe cu Andrei. Singura noastra excursie a fost la 40 km de Bucuresti cand i am luat motul finului.
Va urez o zi frumoasa si linistita.
Andrei
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana O sa ziceti ca sunt nebuna ...dar acu' am alta problema: praful!!! care ma scoate din minti sterg praful de 2-3 ori pe saptamana si in ziua urmatoare deja nici nu se vede...daca cumva trec 3-4 zile asa arata rafturile de zici ca nu a mai facut nimeni curat de o luna...parca mai demult nu era asa...iar acum de fapt ma enerveaza cand vad praf in jurul patutului voi aveti problema asta... ma gandeam, oare un purificator de aer nu m-ar ajuta? mama rade de mine si imi zice sa ma mut langa padure Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Si eu am problema asta. In fiecare dimineata cand inca nu s-a trezit bebe ma apuc si sterg praful peste tot si pe jos de zici ca sunt nebuna. Si iar e praf pana seara. Nici macar nu stau la strada mare cu geamurile, ci pe o straduta linistita. Caut si eu o solutie.
Ilinca79
Andrei
crispro spune:
Neata! Ieri a fost o zi oribila... Ne-am certat cu sotu, de nu ne-am vorbit, ca doi copii prosti. Iar aseara pe la 8 a fost un accident in fata casei mele, am auzit bubuitura, am crezut ca mi-a palit masina, ca era parcata in fata casei, am iesit afara si era o persoana lovita rau, plina de sange. Am sunat la salvare, dar pana sa vina murise... Doamne, asa m-am speriat! A fost groaznic! Nu am reusit nici sa dorm peste noapte, probabil sin din cauza ca m-am apropiat cam mult de mort, sa vad cine e , si era plin de sange. Era un vecin... I-au venit copiii, jale mare... E al treilea accident anul asta in fata casei mele... Unul s-a intamplat cand eram gravida, m-am speriat si atunci, ca era o masina cu copii, si au cazut in sant. Dar atunci s-a terminat bine, nimeni nu a patit nimic...
Copilul probabil ca m-a simtit agitata, ca s-a foit mult toata noaptea, a tras parturi, s-a chinuit la ele... Noaptea nu mananca mult, cred ca vreo 70ml maxim, ca adorme. Si io cred ca e normal sa manance putin, ca in curand va trebui sa nu mai manance deloc noaptea... Asa ca Imaya, stai lnistita.
Nu imi mai ajunger laptele... Ii dau din ambii sani, si inca nu s-a reglat productia conform cererii... Aseara nu prea era nimic... A reusit din ambii sani sa scoata 120ml. Am vrut sa ii dau completare, sa fie satul si sa doarma bine, dar apoi m-am razgandit, l-am adormit asa, si s-a trezit mai repede in timpul noptii pt papa, dar numai bine, ca se mai refacuse un pic... Iar pana dimineata, cum noaptea mananca putin, si doar dintr-un san, am avut celalalt san pietroi, asa ca am scos cu mana 50 ml. Vreau sa imi iau o pompa manuala ieftina, ca cred ca iese destul de usor lapticul, si sa incerc sa mai stimulez si asa, sa scot si dupa ce papa bebe, daca o mai fi ce scoate... Numai ca in orasul asta "minunat" nu gasesc nicaieri o pompa manuala de la primii pasi, de care vreau...
Rodi, ce peripetii!!! Of, bine ca nu ti s-a intamplat mai rau...
CU praful, si mie mi se pare ca e tot mai muuuuult, la cateva zile arata de parca nu am facut de o luna!!! Parca pana acum nu era asa, pe bune... Ca tot l-as fi vazut...
Ilinca, bravo pt voluntariat! Io ma simt naspa ca nu pot merge chiar nicaieri, nu is linistita sa il las pe bebe cu nimeni... Cu sotu'... poate o ora maxim... cu soacra... hmmmm.... asa ca nu ies nicaieri... Lasa ca mai creste un pic Vladut, si ies cu el...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
neata de la Bucuresti
am ajuns acasa si tare bine mai e! Andrei a fost cam marait ieri, cred ca agitatia de pe drum, alta casa...aseara am iesit afara si tati a zis ca nu iese fara mami, ca nu stie sa il linisteasca acum pe pitic
dar a dormit mult mai bine in patutul lui, cu animalutele lui de pe pereti s-a trezit la 3 si la 5.30 pentru papa...
de dimineata chiar a stat in patutul lui vreo 30 de minute, ii dadeam drumul la carusel si gangurea...pana a obosit si a vrut la mami. dar azi incerc sa il pun pe salteluta de activitati, sa vedem daca ii place. acum a adormit, dar sigur va fi un somnic mic, ca asa face dimineata, mai ales ca e la el in patut, nu la mami in brate
dar mai tarziu iesim afara, si asa tre sa imi deschid cont la o banca agreata unde sa imi vina indemnizatia
aa, sa va zic ca la noi in casa sunt tot 25 de grade? cum a tot batut soarele si nu am fost acasa sa deschidem ferestrele seara s-a pastrat caldura in casa, asa ca andrei a dormit numa in salopetica aseara, nu ca la bunica infofolit
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Eladea, vazut feciorii frumosi! Are Filip o privire!!! Asa de atenta, de patrunzatoare, de parca ar intelege tot ce vede sau tot ce i se spune. Imi place ca iti organizezi frumos pozele... Ale mele is cu gramada, de nu stiu care e la o luna, care la doua... Dar din octombrie, imprumut si io "stilul" tau.
Poze
racusor2010 spune:
Cris imi pare rau de sperietura! dar de ce sunt asa multe accidente in fata casei? e o zona mai periculoasa? sa vorbesti la politie, poate pun un indicator ceva, sa nu devina si pentru voi periculos Doamne fereste!
sa il lasi pe Vladut sa pape noaptea, ca asa se regleaza lapticul mai bine, suptul de noapte e foarte important. mai bine sa se trezeasca o data, decat sa il indopi seara sa nu se mai trezeasca pana dimineata, macar pana se regleaza productia.
Rodi off, ce peripetii sper ca a mai trecut durerea si ca esti mai bine! am vazut poze cu Iza, e o scumpa mica cum sta ea in fundulet intre perne, e o dulceata
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Anca imi pare rau ca te-ai chinuit cu Vladut. dar si noua ne-a zis pediatra ca Andrei nu mai are nici un semn de prematuritate si ca e foarte bine si chiar ne-a zis ca de la luna a treia sa facem (rar acum) exercitii de ridicare de manute in fundulet. din luna a patra mai multe. si el cand il pun in scoica se trage sa se ridice, asa ii place dar nu il las eu, ca e prea cruda coloana lui, cand o sa poata, o sa il las...
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Andreea ce baieti frumosi ai
am recunoscut hainute de la ASDA si NEXT
dar am o intrebare, ce hainute poarta FIlip 0-3 luni sau 3-6 luni? sa nu spui si tu ca Larisa ca poarta 0-3 luni,ca nu mai inteleg nimic
Andrei e deja la hainute de 3-6 luni, si alea de la mothercare i-au ramas mici (astea de 0-3 luni sunt mai mari, pana la 6.5 kg)
l-am cantarit aseara si avea 6630 de grame, nu stiu lungimea...
mi-au venit si mie hainutele, sunt frumoase foc doar ca data viitoare tre sa iau mai putintele...mai ales ca de luna viitoare sunt la mana statului
9 iunie 2010
crispro spune:
Racusor, . Dragu' de Andrei, ce bine se odihneste acasa...
La mine in fata casei e o portiune de drum drept, unde soferii mai calca pedala... Trotuare nu sunt, stalpurile de iluminat merg din 2 in 5 (unul da, 4 ba...). Ca sotu tot imi zicea sa nu ma plimb cu caruciorul pe drum... L-am ascultat, si ma plimb doar prin curte, dar mereu ii ziceam "ce se poate intampla, ca doar merg ziua, si sunt atenta", dar nu stii niciodata...
Poze
racusor2010 spune:
o sa ii cantaresc si eu pampersii la pitic, sa vedem cat papa
in 16 zile a luat 600 de grame eu zic ca e bine, doar ca nu stiu de unde atata productie la mine ca mie mi se pare ca am sanii mereu mici si moi iar Andrei papa putin si gata...bine, el mananca si uneori la 2 ore, alteori la 3...dupa cum are chef
inseamna ca i-a priit la Sighisoara dar cat a luat Andrei, a luat si mami bine ca nu e mai mult
9 iunie 2010