Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Fetele din strainatate sper ca ati aflat ca acum se fac doar titluri de calatorie electronice. Pe noi ne incurca rau. Trebuie sa merg pana la Oslo cu bb la pozat, amprentat. Asa ca mergem cu trenul si ii facem pasport pentru 3 ani acolo si asteptam 3-4 luni sa-l primim. In consecinta o botezam de abia prin martie pe Iulia

in regim de urgenta se fac si provizorii ptr un an, dar nu merita ca-s cam aceiasi bani. dar de ce iti trebuie pasaport pentru botez?! nu e suficient certificatul de nastere?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-am folosit tarate la inceput si ii mergea bine...cred ca voi incepe iar sa folosim...o sa caut si praful de la topfer

astept sa se trezeasca David sa deja ma dor sanii

n buna mamici si delfinasi

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nici eu nu mai am liniste la plimbare. Azi a urlat ,efectiv, in landou. Domnul voia in brate...dar nu-l pot duce si pe el in brate si landoul. Acasa, acelasi lucru.Sta linistit cate 1/2 h si apoi se plictiseste si incepe urletul. Nu se smiorcaie, nu plange si el linistit, doar urla. Se uita incruntat la mine si urla. Cand il iau in brate, tace ca prin minune. Si sta doar vertical si daca se poate la geam.
Mi-e si groaza sa-l mai scot afara.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

nu te supara pe mine ...dar chiar ai reusit sa ma faci sa rad
mi te imaginam la geam cu Raul in brate...si ca sa zic asa "rade ciob de oala sparta" noua ne place la oglinda

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana si a mea la felare ceva cu oglinda,ii place mai mult ca mumasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noi am facut o baita mai calduta isabelei, am tinut-o mai mult in apa ca tare ii place, desi pe mine ma cam ustura palma julita , apoi am facut masaj cu bedtime oil de Johnson´s si isa a fost toata numai gangureli si zambete cu strigate de joaca, apoi la 5 min dupa ce am imbracat-o a luat somn, asa ca ciu-ciu papa!! o sa se trezeasca ea peste vreo 2 ore... urland de foame!!

asa ca o sa profit sa fug eu sa pap ceva...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ilinca, e adevarat ca pahare pline sunt mai multe , noi cum suntem plimbareti avem ce vedea in zona asta, servici avem, copii frumosi si sanatosi, noi la fel sanatosi, chiar daca unii dintre noi mai cu julituri ... dar cand vine Craciunul, si de Pasti... m-as lipsi de toate astea, ma ia asa o jale!!! sa nu auzi tu colindatori, decat noi ca mergem cu inca 2 familii intre noi... noi efectiv nu avem pe nimeni aici, nici o ruda, nici un vecin, nici un prieten din tara. si de sarbatori mi-e tare dor de casa... in rest mai stau cu mama cate 2 ore pe telefon, asta cam la 3 zile, si-apoi vai de factura mea!!!

_

Sierra Nevada

Rodyk dupa cum stii si eu sufar f mult ca nu sunt in tara mea,si eu nu numai de Craciun si Paste as lasa totul aici ci oricand,dar cum acum nu sunt numai eu si nu mai pot lua decizii pripite trebuie sa jelesc in continuare.mie nu imi ajung vacantele astea scurte de cate 2,3 saptamani. dintotdeauna am fugit de strainatate,tatal meu a lucrat inafara 13 ani si mereu voia sa mergem macar in vacanta de vara ca intr-o excursie si niciodata nu vroiam si uite ca de ce am fugit de aia am dat.nici eu nu am pe nimeni aici,nici un prieten nimic si mai ales ca nici limba nu cunosc imi e si mai greu.dar cu ajutorul lui Dumnezeu voi trece si peste dorul asta nebun de casa

i-am facut baita la printesa.a dormit exact cat trebuiala 8 jumate a facut ochii mari am fugit repede la baita sa nu o apuce foamea mare in timp ce o imbracam si la 9 era deja cu tzitzi in guritza,la 9 jumate am inceput plimbarea prin camera si in 10 minute era adormita.am pus-o in patutz si am mai mai pazit-o 20 de minute sa ii bag suzeta in gura ca stiam ca o arunca si daca simte ca nu o mai are incep miscoricii prin corpul ei pana face ochii cat cepele.
m-as pune sa fac si eu nani dar parca mie teama sa nu se trezeascaa fost cuminte asta seara si nu imi vine a crede,de parca mi-ar pregati ea ceva pe mai tarziusper sa ma insel si sa dormim toata noaptea(nici nu am adormit si deja visez)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Noi o dam din una in alta

Azi am fost cu David la pediatra de joi-vineri ii aparuse pe fata niste bubite..initial am zis ca e de la caldura..cand colo dupa baie sau facut si mai multe..era rosu tot pe fata si plin de bubite are dermatita atopica la fel cum a avut si Antonia imi e asa ciuda..la Antonia am zis ca a facut de la lapte praf..dar el acum papa doar sanpe corp nu are nimic sper sa nu apara si pe acolo ..trebuie sa folosim doar produse emoliente pt piele atopica..gen avene trixera sau mustela stelatopia

Ne-am si cantarit are 4600 kg la 1 luna si 10 zile...in prima luna a luat 770 grame si acum in 10 zile a luat 600 grame fomistu lu mama imi e asa drag..

Am intrebat medicul de familie ce vaccin are pt rotavirus si mi-a spus ca Rotarix..cica Rotateq se face numai in america sunt in dubii..cred ca pana la urma facem schema cu Pentaxim ca si la Antonia ori numai Infanrix..mai studiez

A folosit cineva ALINAN pt colici?

Rodyka-f frumoase pozele imi place de voi ca sunteti plimbareti si noi vrem sa tragem o fuga pana la munte
sa treaca juliturile

La multe lunite Mihnea de mov

chiar saptamana trecuta cand eram acasa am scris un mesaj in care v-am zis ca si gargarita mea a facut dermatita.era plina de bubite pe fata,cap,gat si dupa urechiuse se facuse de parca avea rana.in ziua de botez pe la 4 dimineata cand m-am trezit sa ii dau de papa am vazut ca ii curgea lichid din ele,mi s-a facut pielea gaina nu stiam ce sa ii fac .cu o zi inainte ii cumparasem Avene Trixera si o dadusem de 2 ori si am zis ca poate ii facusem rau dar de fapt aia isi facea efectul.dimineata avea ca o coaja pe fata de parca ar fi fost arsa. am inceput sa cand am vazut-o .
am dat-o pe fata cu apa termala tot de la avene si dupa cu crema trixera si au trecut.acum mai are cateva in jurul guritei din cauza suzetei .pe gat ia trecut mai greu pana m-am prins de faza ca mereu ii stateau umede din cauza sunculitei si nu i se mai uscau sa ii treaca.acum vad ca is pe duca ca de 2 zile o dau cu pudra pe ele si nu mai sta zona aia tranpirata.
sper sa ii treaca si lui David repede.am folosit eu Alinan adica inca folosesc.dar eu ii dau si bonisan in acelasi timp si ii este binisor cu ele.
o prietena a folosit numai alinan la bebe ei si a fost foarte bun.depinde de la bebe la bebe

Otilia eu am facut pe 6 sept titlu de calatorie adica in ziua cand am plecat acasa si nu era electornic.adica ma intreb la ce trebuie titlu de calatorie electornic cand e valabil numai la intrarea in tara si dupa gata il poti arunca la gunoi.a durat 3 ore din cauza calculatorului lor si ma costat 60 de euro.eu certificatul de nastere l-am facut in tara si in regim de urgenta a durat 2 sapt,bine ca a fost gata intr-o sapt si 4 zile.pasaport am facut temporar,valabil 1 an de zile si a fost gata in aceeasi zi.am facut acasa din cauza diferentei de bani,aici certificatul de nastere ma costa 150 de euro si acasa am dat numai 1 mil si 700,asta pt ca am vrut in regim de urgenta si pasaportul 3 mil.

Mergi la inceput

acum fug si eu la nani ca trezesc fata cu tastele mele
n buna delfinasi,sa dormiti mult si bine sa se poata odihni si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mycya-stiam ca mai era cineva cu dermatita dar nu mai tineam minte cine...off draga de ea...la noi tot asa pe fata,urechiuse,gat...noroc ca am luat-o din timp si nu au supurat bubitele..deja e un pic mai bine..
Am luat si noi Alinan il dau de 2 zile..sper sa aiba efect

Stau si ma invart pe langa patut David inca nu a facut ochi doarme si patutul cu el...i-a priit baita in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Fetele din strainatate sper ca ati aflat ca acum se fac doar titluri de calatorie electronice. Pe noi ne incurca rau. Trebuie sa merg pana la Oslo cu bb la pozat, amprentat. Asa ca mergem cu trenul si ii facem pasport pentru 3 ani acolo si asteptam 3-4 luni sa-l primim. In consecinta o botezam de abia prin martie pe Iulia

in regim de urgenta se fac si provizorii ptr un an, dar nu merita ca-s cam aceiasi bani. dar de ce iti trebuie pasaport pentru botez?! nu e suficient certificatul de nastere?!

_

Sierra Nevada

Imi trebuie pasaport ca facem botezul in Ro, n-avem cum sa facem aici. Si daca e musai sa mergem la Oslo pentru titlu de calatorie atunci mai bine ii fac pasaport normal ca sa fie 3 ani valabil.

Mycya, mi s-a spus ca sunt recente modificarile Daca nasteam mai devreme sau daca primeam mai repede certificatul de nastere norvegian poate reuseam si noi sa avem titlu de calatorie asa ca voi. Asta este.
Eu in Ro nu pot sta 3 saptamani ca depasesc numarul maxim de zile permise pentru a aplica sa am rezidenta permanenta. E complicat.
Dar eu la Elisa nu am aruncat titlul de calatorie. Se pune in dosarul pentru pasaport.

Ma scuz si eu ca nu apuc sa va felicit, nu apuc sa intru in discutii. Stiti cand o sa fiu eu activa? Cand o sa incep serviciul

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara mamici
Bamboleta pediatrul tau nu stie bine eu stau in budapesta si am facut ROTATEQ sigur sunt si in romania daca esti hotarata sa ii faci mai bine mai cere parerea unui alt pediatru, si chiar am verificat acum inca o data carnetul de sanatate al Letiziei si este lipita eticheta de la rotateq

Mergi la inceput