Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumbleestau stau cum sa nuchiar nu vreau sa ma bag in fata de data asta.eu am tinuto numa in brate si de asta a adormit ca altfel nu aveam io sansepana si pe tron am stat cu ea in brate ca nu aveam de ales

Ilinca eu i-am dat gargaritei oscilo cat am stat acasa ca ne pricopsisem toti cu un virus pe care ni l-a dat al meu tatic.eu i-am dat o fiola pe zi impartita in 2 ture,una dimineata si cealalta seara ,dizolvam granulele in ceai.i-am dat cam 4 zile.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nici eu nu mai am liniste la plimbare. Azi a urlat ,efectiv, in landou. Domnul voia in brate...dar nu-l pot duce si pe el in brate si landoul. Acasa, acelasi lucru.Sta linistit cate 1/2 h si apoi se plictiseste si incepe urletul. Nu se smiorcaie, nu plange si el linistit, doar urla. Se uita incruntat la mine si urla. Cand il iau in brate, tace ca prin minune. Si sta doar vertical si daca se poate la geam.
Mi-e si groaza sa-l mai scot afara.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

nu te supara pe mine ...dar chiar ai reusit sa ma faci sa rad
mi te imaginam la geam cu Raul in brate...si ca sa zic asa "rade ciob de oala sparta" noua ne place la oglinda

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Rodyka[...] trebuie sa te gandesti intotdeauna la partea plina a paharului. Ce frumos e sa vezi marea de pe terasa, si sa ai si muntele si partiile de schi la distanta relativ mica?!

ilinca, e adevarat ca pahare pline sunt mai multe , noi cum suntem plimbareti avem ce vedea in zona asta, servici avem, copii frumosi si sanatosi, noi la fel sanatosi, chiar daca unii dintre noi mai cu julituri ... dar cand vine Craciunul, si de Pasti... m-as lipsi de toate astea, ma ia asa o jale!!! sa nu auzi tu colindatori, decat noi ca mergem cu inca 2 familii intre noi... noi efectiv nu avem pe nimeni aici, nici o ruda, nici un vecin, nici un prieten din tara. si de sarbatori mi-e tare dor de casa... in rest mai stau cu mama cate 2 ore pe telefon, asta cam la 3 zile, si-apoi vai de factura mea!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice
Oana parca tu ia-i dat Debridat lui Matei? Cum i-a mers cu el, si din ce cauza i-ai dat? Apropo de purificator aer, am si eu, si daca il folosesc se simte aerul improspatat, si mai putin praf.

Mami de Sara Maria 04.08.2010

da noi am luat si Debridat...a fost mult mult mai bine...i-am dat cam 2 sapt dupa care am vazut ca s-au imputinat colicii si am tecut la Bonisan care e mai slab, din plante dar a fost suficient de atunci...ii dam preventiv in continuare, pana la 3 luni

e interesant ca nu mai face caca, Debridatul regleaza si tranzitul!

de care purificator ai? ca ma tot uit pe net...da nu stiu ce sa aleg

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Nici eu nu mai am liniste la plimbare. Azi a urlat ,efectiv, in landou. Domnul voia in brate...dar nu-l pot duce si pe el in brate si landoul. Acasa, acelasi lucru.Sta linistit cate 1/2 h si apoi se plictiseste si incepe urletul. Nu se smiorcaie, nu plange si el linistit, doar urla. Se uita incruntat la mine si urla. Cand il iau in brate, tace ca prin minune. Si sta doar vertical si daca se poate la geam.
Mi-e si groaza sa-l mai scot afara.

nu te supara pe mine ...dar chiar ai reusit sa ma faci sa rad
mi te imaginam la geam cu Raul in brate...si ca sa zic asa "rade ciob de oala sparta" noua ne place la oglinda

si noua ne place la oglinda. paula, am ras si eu cand am citit "se uita incruntat la mine si plange", ca in seria aia "Uite cine vorbeste"...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Rody eu dupa ce ne-am casatorit, mai precis la 1 saptamana dupa nunta am plecat in Germania la un program de dezvoltare manageriala pentru 18 luni...in conditii negociate: 2 zboruri/luna acasa! deci un weekend acasa unu in Germania.
...si am fost bolnava de dor de casa, de dor de oameni, de dor de Romania...
acolo am inceput sa inteleg ce greu e sa traiesti printre alti oameni, cu alte obiceiuri...e drept nivelul de trai nu se compara!

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

otilia, ref. la NEXT... n-am platit nimic in plus..doar 5 euro shipping charges...si am comadat un sac, pt ambii pui...haine groase, de iarna, cizme, caciuli, etc. mi-au ajuns cam intr-o sapt...

cica e mai ieftin prin Ana...n-am facut calcule, parca racusor a facut...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mersi de raspuns.
Eu ma astepta la ceva extra ca norvegienii sunt calici. Am auzit ca in functie de valoarea coletului mai taxeaza ei o tura.
Dar cum poate iesi mai ieftin Ana. Ea nu plateste transportul?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

pai daca te uiti pe site-ul lor si compari preturile, o sa vezi ca pretul pt Anglia, in lire, e mult mai bun decat cel in euro, pt Romania de ex. (tu trebuie sa cauti pt Norvegia). asa incat cu tot cu comisionul Anei si transp s-ar putea sa iesi mai bine decat daca comanzi direct de pe Next.

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Noroc cu tine ca singurica nu ma prindeam de diferenta.
Am facut calculul si diferenta e de 12 euro in plus fata de cat ar fi fost lire-euro. Dar am comandat de 50 de euroi (ar fi fost 31 de lire) si diferenta creste odata cu valoarea comenzii.
Ana cat ia comision? Ia la valoarea coletului, la kilograme sau o suma minima pentru deranj?

Maurice si noi. Sa purtati sanatoase achizitiile. Ati comandat ceva hainute Mi-e de folos info cu valoarea per kilogram ca poate urmatoarea data le trimit la Bucuresti.

Fetele din strainatate sper ca ati aflat ca acum se fac doar titluri de calatorie electronice. Pe noi ne incurca rau. Trebuie sa merg pana la Oslo cu bb la pozat, amprentat. Asa ca mergem cu trenul si ii facem pasport pentru 3 ani acolo si asteptam 3-4 luni sa-l primim. In consecinta o botezam de abia prin martie pe Iulia

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Noi o dam din una in alta

Azi am fost cu David la pediatra de joi-vineri ii aparuse pe fata niste bubite..initial am zis ca e de la caldura..cand colo dupa baie sau facut si mai multe..era rosu tot pe fata si plin de bubite are dermatita atopica la fel cum a avut si Antonia imi e asa ciuda..la Antonia am zis ca a facut de la lapte praf..dar el acum papa doar sanpe corp nu are nimic sper sa nu apara si pe acolo ..trebuie sa folosim doar produse emoliente pt piele atopica..gen avene trixera sau mustela stelatopia

Ne-am si cantarit are 4600 kg la 1 luna si 10 zile...in prima luna a luat 770 grame si acum in 10 zile a luat 600 grame fomistu lu mama imi e asa drag..

Am intrebat medicul de familie ce vaccin are pt rotavirus si mi-a spus ca Rotarix..cica Rotateq se face numai in america sunt in dubii..cred ca pana la urma facem schema cu Pentaxim ca si la Antonia ori numai Infanrix..mai studiez

A folosit cineva ALINAN pt colici?

Rodyka-f frumoase pozele imi place de voi ca sunteti plimbareti si noi vrem sa tragem o fuga pana la munte
sa treaca juliturile

La multe lunite Mihnea de mov

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula-am primit si eu fisa de vaccinare toate vaccinurile costa 1540 lei
cum de la tine costa numai 9 mil..ai calculat bine?

2 luni:
Infanrix hexa 260 lei
Rotarix 280 lei
Synfloryx gratuit

4 luni:
Infanrix ipv-hib gratuit
Rotarix 280 lei
Synfloryx 240

6luni:
Infanrix hexa gratuit
Synfloryx 240 lei

1 an:
ROR
Infanrix ipv-hib gratuit
Synfloryx 240 lei

Total =1540 lei

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Maurice, . Stiu ca Debridat e bun la tranzit (am folosit la Vlad si a fost ok), dar stiu ca unor copii le produce voma, citeam undeva, dar nu mai stiu unde... Noi dupa Debridat am trecut la Bonisan, nu mai are colici, dar ii dau in continuare pana la 4 luni.

Ilinca, pt raceala, de la Racusor citire, din nou

Raceala bebe: un capacel de oscilo de 3 ori pe zi in prima zi, apoi 1 capacel pe zi, pana la 7 zile

Bambo, pt dermatita nu merge sa pui la baie tarate? Ori normale, ori este de la topfer un praf de baie- tarate cu ulei. Stiam ca ar fi bune. Io am folosit de la inceput solutia asta la baie, asa, preventiv, ca auzeam ca baietii is mai predispusi la bubite. Nu am avut deloc probleme. Acum nu mai folosesc ca nu mai am...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput