Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am laudat-o degeabaca sa trezit

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

oare cat timp avem voie sa ii lsam sa urle,ca asta seara sa pus rau cu minedaca o apuk iar urlatul asa o las,tatsu nu e acasa ca sa ma certe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, fetelor, am citit undeva si am vazut la tv (cred ca dr Culcer a zis) ca daca vrem sa stea cuminti bbii in patut cand ii punem de la noi din brate, sa avem un scutec, o paturica, orice cand ii tinem in brate, iar cand ii transferam in patut sa-i punem asa cu scutecul ca le tine caldut, ori daca ii lasam dintrodata simt rece, diferenta de temperatura dintre brate si patut si se trezesc ca nu le place... eu nu am probat ca la mine sta isabela cuminte si in patut cu caruselul de ursuleti, iar in carucior are atarnat un carnat cu 4 iepurasi, in fisher 2 buburize si o floare...

doar azi m-a uimit cu obsesia ei pentru perete, tot acolo isi intorcea capul. bine, mai sus e un tablou cu o tipa care tine o vaza in brate, sunt culori maronii-visinii, si atata a inceput sa-i rada si sa-i povesteasca tabloului pana a adormit. ref la suzeta, cand e pe punctul de a adormi o cere (daca nu mai sta mami pe post de suzi...), dar si asa tre sa i-o tin eu cu palma ca daca ii cade incepe sa urle!! adoarme imediat si o scuipa pana la picioare, dupa care nu o mai vrea...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, tot vroiam sa-ti spun ca eu am pompa Primii Pasi manuala, e in regula, mai ales daca la tine curge asa laptele. totusi, una electrica e mai buna, nu faci tu atata efort si scoate mai bine - nu stiu cum e cea electrica de la PP, am folosit Meleda... pentru tine e in regula aia manuala, e si mai ieftina... vezi poate gasesti intr-un magazin mai mic de cartier, asa a gasit si sora-mea in Bistrita...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Rodyk eu asa fac intotdeauna cand vreau sa o pun in patut ori e pat, nu stiam ca asa e si recomaandat in carticele dar mi-am dat seama ca si eu daca adorm pe o parte si ma incalzesc intorcandu-ma pe cealalta parte ma ia frigul si asa am presupus ca si ea doar simte la fel.ce scumpa e Isa tami-o imaginez vb si zambind cu tabloul

Mergi la inceput

Pana acum am reusit sa o pacalesc cu minciunica(suzeta),i-am tinuto fortat in gurita cand dadea semne de trezire si vad ca doarme,dar bine ca tre sa stau la spatele ei si cu o mana sa fiu pe faza pt cand incepe iar miscarea. sper sa mai doarma jumate de ora si dupa trecem la baita si numai bine la 9 e si ora de papica.dupa credca incepe iar show-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Pot sa o scot afara azi daca i/am facut vaccinul?

Fetelor care ati facut la delfinasi infanrix hexa la 2 luni la 4 pe care il faceti?mie parca mi/a zis infarinx hib

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

eu l-am scos pe Matei afara in ziua in care i-am facut vaccinul, nu au fost probleme
vaccinul de la 4 luni se numeste Infarix IPV-Hib

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, stai la rand, Al meu a dormit juma' de ora toata ziua

Daca si in noaptea asta tot asa o tinem albesc accelerat Eu am incecat asta cu invelitul, al meu nu pun botul, are un prag in care adoarme, daca-l trece, il pun pe burta si doarme, daca-l pun pe spate, in 15 min e iar huhurez...

Eu am avut si pompa manuala(imprumutata) si am facut scurta la mana, plus ca nu scoate la fel de bine

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Se pare ca Victor are ceva mucisori, ca il aud cand suge si mai si tuseste, cred ca ii ajung in gat...ma gandeam sa-i dau Oscillo. Voi ati dat la bebei? Daca da, cat si cum se administreaza?

Rodyka, m-ai emotionat povestind despre viata voastra in strainatate. Imi inchipui si eu ca e greu, dar trebuie sa te gandesti intotdeauna la partea plina a paharului. Ce frumos e sa vezi marea de pe terasa, si sa ai si muntele si partiile de schi la distanta relativ mica?!

Diana, Eva nu e nascuta in august, sau ma insala pe mine memoria?

Victor sta destul de cuminte in carucior de ceva vreme, dar cu conditia sa fie carutul in miscare, si nici nu doarme, tot timpul e atent la ce vede in jur. Daca ne oprim, incepe maraiala...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

N-am mai intrat de cateva saptamani aici, dar m-am tot gandit la voi, asa ca azi profit ca doarme Sara si las si treaba pentru birou sa astepte, ca sa va salut si sa citesc pe fuga cum mai sunteti.
Eu oricum sunt inca mai greut cu adaptarea, le admir in continuare pe fetele care pot intra zilnic
Insa de 2-3 saptamani sara se trezeste o data pe noapte, spre fericirea noastra, iar daca nu mananca suficient ziua, adica 5 mese, se trezeste la 3 si la 7, ceas.
Noptile cele mai fericite sunt cand se trezeste doar la 5 sau la 6 si apoi la 8 - 9.
Sara mananca doar san, de o saptamana cred ca are colici, ca se screme foarte des, uneori are diaree, si varsa la 2-3 ori la fiecare masa, asta nu cred ca e bine, dar o sa vedem cand ne viziteaza pediatra ce e de facut. Deocamdata i-a dat Debridat si Smecta, drept pentru care acum nu mai face caca de 24 ore, ea care facea de 4-5 ori pe zi. Asa ca iar sun pediatra si tot asa .
Oana parca tu ia-i dat Debridat lui Matei? Cum i-a mers cu el, si din ce cauza i-ai dat? Apropo de purificator aer, am si eu, si daca il folosesc se simte aerul improspatat, si mai putin praf.

otilia ! Am comandat si eu de la Ana,niste hainute de la next si mothercare, la transport costa 20 lei/kg, si am avut 3 kg.

crispro am citit ce intamplare nefericita ai trait, incearca sa-ti scoti imaginea aia din minte, nu-ti face bine mai ales in perioada asta.

Mergi la inceput