Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bamboletta, e bine ca locuiti intr-o tara insorita. Ca pe Ana cum am dus-o la mare nu i-a mai aparut nici o pata.
Si mai e bine si ca sti foarte bine cu ce se mananca dermatita asta si nu vei sari din prima sa ii dai cu creme cu cortizol. Necesita atentie pielicica lui o vreme, sa speram ca nu prea mult. Eu n-am incercat la Ana sa-i fac baie cu tarate, daca as fi stiut atunci
sigur as fi facut. N-ai nimic de pierdut. E si o alternativa foarte ieftina, nici nu se poate compara ca pret cu produsele mentionate de tine mai devreme.

Rody, Mycya, ma faceti saq jelesc ca n-am mai fost in Ro de mai mult de un an. Niciodata n-am stat asa de mult departe de tara. Dar acum asa a fost situatia si norocul meu ca am stat 6 luni in 2009 si mi-am incarcat bateriile.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara mamici
Bamboleta pediatrul tau nu stie bine eu stau in budapesta si am facut ROTATEQ sigur sunt si in romania daca esti hotarata sa ii faci mai bine mai cere parerea unui alt pediatru, si chiar am verificat acum inca o data carnetul de sanatate al Letiziei si este lipita eticheta de la rotateq

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Maurice, . Stiu ca Debridat e bun la tranzit (am folosit la Vlad si a fost ok), dar stiu ca unor copii le produce voma, citeam undeva, dar nu mai stiu unde... Noi dupa Debridat am trecut la Bonisan, nu mai are colici, dar ii dau in continuare pana la 4 luni.

Ilinca, pt raceala, de la Racusor citire, din nou

Raceala bebe: un capacel de oscilo de 3 ori pe zi in prima zi, apoi 1 capacel pe zi, pana la 7 zile

Bambo, pt dermatita nu merge sa pui la baie tarate? Ori normale, ori este de la topfer un praf de baie- tarate cu ulei. Stiam ca ar fi bune. Io am folosit de la inceput solutia asta la baie, asa, preventiv, ca auzeam ca baietii is mai predispusi la bubite. Nu am avut deloc probleme. Acum nu mai folosesc ca nu mai am...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

noi nu am avut net aseara, asa ca nu am putut intra

asa e cu oscilo. nu se dizolva in ceai, ca asta e si principiul, sa i-l dai cu jumate de ora inainte sau dupa masa. sanatate!!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

I-am dat lui David si am zis sa mai trag un ochi pe forum  ce inseamna dependenta...cand alaptez mai dau un refresh pe tel sa vad ce fac delfinasii mei  

Nu stiu de ce uneori nu apar mesajele cand raspund la reply...

Carmen- la noi vaccinul se face la medicul de familie nu la pediatru si schema care o au ei contine Rotarix...probabil trebuie sa caut eu separat Rotateq daca il vreau neaparat..dar ma mai gandesc 
ce mai face printesa?

Otilia- asa e bine ca stiu de la Antonia cu dermatita si la ea am tinut-o in frau cu Trixera.
printesele frumoase 

fug la somnic  

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu pot sa cred! E 7 dimineata si copilul doarme de la 11 aseara, fara trezire!!! Ieri a fost cuminte, i-a placut la baita, nu a urlat cand l-am scos, a stat la masaj, a stat pe burta fara sa urle... Sper sa fie totul bine! Ma duc sa il trezesc, ca nu a mancat de aseara de la 10...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Corrina, ade pasca

Bambo, eu am cumparat alinan, dar inca n-am folosit, cred ca e la fel cu bonisanul. multi luiDavid, sa-i treaca repejor dermatita asta nesuferita.

Si eu folosesc apa termala pt fata lui, dar sincer nu vad nicioi diferenta, si nici la mine nu vad nicio dif.

Fetele din strainaqtate Stiu cum e cu familia departe, nici eu nu ii am pe ai mei aproape, si cu toate ca nu mai sunt copil si am ramas mai pe cont propriu de la 12 ani , fiecare Craciun ma gaseste cu ochii inlacrimati.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nu pot sa cred! E 7 dimineata si copilul doarme de la 11 aseara, fara trezire!!! Ieri a fost cuminte, i-a placut la baita, nu a urlat cand l-am scos, a stat la masaj, a stat pe burta fara sa urle... Sper sa fie totul bine! Ma duc sa il trezesc, ca nu a mancat de aseara de la 10...

Poze

Felicitari! Si mie cand mi-a dormit puiul prima data mai mult l-am trezit, dar mi-a trecut de atunci, il las sa doarma catvrea el

Pozici

Mergi la inceput

Crissy, la tine cum a fost cu granulomul de la firele de la operatie?

Si eu am o intoleranta la firele cu care mi-a cusut uterul, isi face un firicel loc prin operatie. Am fost la doftoreasa, dar e prea scurt pt moment, si multumesc lui DD, niciun semn de infectie.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crissy, la tine cum a fost cu granulomul de la firele de la operatie?

Si eu am o intoleranta la firele cu care mi-a cusut uterul, isi face un firicel loc prin operatie. Am fost la doftoreasa, dar e prea scurt pt moment, si multumesc lui DD, niciun semn de infectie.

Pozici

granulomul e la locul lui, mai ca am impresia ca imi mai apare unul, in partea stanga. tb sa fac masaj in fiecare zi, 10 min, cu o crema ce contine aloe vera. ciu-ciu am facut, ca e dureros si imi aduc aminte de el cand deja sunt in pat, pe jumatate adormita.

dr. ce ti-a zis? nu e bine ca firul se elimina singurel?

eu i-am trimis mail dr. cand imi supura operatia. mi-a zis sa ma sterg cu apa oxigenata si sa dau cu baneocin crema. dupa cateva zile nu a mai supurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

vorbiti de copii urlatori

si Andrei a devenit asa de la o vreme...cand iesim afara nu mai vrea in landou daca e treaz si vrea numai in brate si are capul girofar si dupa ce se uita incoace si incolo jumate de ora oboseste si vrea sa adoarma si atunci incepe scandalul pana adoarme mai nou cand e asa vrea la tzitzi sau isi baga degetele (cate trei) in gura i-am dat suzeta de vreo 2 ori, dar atat, ca nu vreau sa il obisnuiesc cu ea

si daca il las singur si nu are chef ma striga de cateva ori, scoate niste sunete de genul "ma", "ma maa", dar nu plange...in schimb daca intarzii prea mult, dupa ce il iau in brate incepe sa planga, sa ma certe ca de ce l-am lasat asa mult singur cand el ma striga

sotul cica nu mai iese cu el afara perioada asta singur ca e prea urlator si nu stie ce sa ii faca

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput