Sondaj pe baza de curiozitate:))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Eu am alaptat exclusiv pana la 4 luni jumatate cand am inceput cu sucurile de mar si morcov. Pana atunci nu a primit nici apa, nici ceai. A fost alaptat si zi si noapte la cerere. Nu mai retin exact cand mi-a vanit dar stiu ca undeva dupa 2-3 luni.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioo spune:

Fetita mea are 1 an si 2 luni si inca o alaptez. Mi-a venit menstruatia la aproape 7 saptamani dupa nastere, abia se terminasera lohiile si ma bucuram ca am scapat de absorvant...
Tocmai incepusem sa iau Cerazette, dar nu stiu daca din cauza lor. Cat timp am luat imi curgea foarte, foarte putin de fiecare data, si dupa ce am renuntat la pastile (la 8 luni), mi-a curs 2 saptamani in continuu. De atunci imi vine la doua luni si ma tine cate 7 zile, sper sa se regleze cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Pe Calin l-am alaptat pana la vreun an si 10 luni, vreo luna dupa ce ramasesem insarcinata cu Ioana. Ioana are 1 an si 2 luni si inca alaptez. Alaptati exclusiv pana la 5 luni, la cerere, si noaptea, Calin a baut alte lichide tarziu, spre 10-11 luni, Ioanei de la 7 luni i-am dat apita ca era vara. La ambii mi-a venit la 9 luni ale lor.

Mami de si

Hakuna matata!

Mergi la inceput