Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multam fain de primire si de incurajari.
Repet: nu stiu de unde aparu si supararea asta "asa de mare" ca, de obicei, n-am ever nevoie de intariri pozitive din afara ca stiu ce-mi poate pielea si, mai nou, stiu ce copii stiu sa fac
De, si frumoasa si modesta

Da, si eu astept sa ne cunoastem, chiar daca pe fuga si chiar daca in "lumina" ultimelor evenimente nu mai vad totul roz!

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Saluti tuchicas,

Sint pe-aici dar cam fara chef pe motiv de..."dezamagiri profunde".
M-am intors din concediu plina de "alean" de tufete dragi si cu chef de povestit gramada! Dar, ca de obicei, inainte, m-am pus pe recuperat si am constat cu tristete ca doar Anaan, Ayla si Cami au avut bunavointa sa acceseze link-ul cu poze postat de mine in noaptea de dinaintea plecarii. Chestia asta mi-a lasat, asa, o suparare mare, mare. Be bune. Si la propriu. Si nu stiu de ce ca doar nu mi-au murit laudatorii. Si, desi a trecut ceva vreme de atunci, tot asa de kkt di de "ne-lumita" ma simt.

Acum stiu ca multe le-ati vazut dar "ati uitat" sa ziceti dar eu, in marea mea prostie, tot nacajita mi-s

In fine, nu sint suparata pe voi ci pe mine ca sint dependenta de ce n-ar trebui sa fiu Nu intentionez sa-mi string jucariile si sa plec pentru ca nu am motiv! Dar, momentan, NU-MI VINE nici sa scriu, nici sa va povestesc, numa' sa pling.

Venim la Sovata de simbata dupa masa pina duminica.
Va pup.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Salutare, scumpa draga (asa zice o vecina de-a mea, dar in cazul asta se potriveste la fix),

Taaare ma bucur ca ai reaparut, chiar si suparata, ca-mi faceam griji sa nu fie motive mai grave. In seara asta eram pe cale sa te asaltez cu un PM, dar iata ca mi-ai luat-o inainte si ti-ai facut simtita prezenta, de care sunt convinsa ca nu doar mie imi era dor!
Supararea sa stii ca nu ti-o consider superficiala, tu mereu ai vorbe frumoase despre toti ghioceii si pozele cu Ian au ramas cam necomentate, dar nu cred ca din indiferenta sau pentru ca "subiectul" nu merita, ci pentru ca fetele stiau ca ati plecat in concediu si, avand sentimentul ca lipseste receptorul pentru comentariile lor, n-au mai zis nimic. Desi poate parea un motiv minor de nacajeala, eu nu-l vad astfel si te inteleg in tristetea ta, pentru ca am incercat si eu pe pielea mea frustrarea ca pozele cu Gulia sa fie senin trecute cu vederea...da' m-am calit si nu mai pun la suflet.

Morala:
1. Ti-am dus dorul si sunt sigura ca nu numai eu.
2. Ma bucur ca veniti la Sovata!
3. Ian este un copil superb si, cu laudele sau fara laudele altora, tu stii asta........de-abia astept sa il cunosc!
4. Poate te induri si ne povestesti ceva, macar un pic acolo...de gust

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Merci beaucoup de bune intentii
De Venera nu stiu ce sa zic. Eu ii sugerasem sa te mai sune o data sa stabiliti neshte chestii mai..."precise" inca de saptamina trecuta cind ma simteam un fel de outsideritza pe DC. Se pare ca n-a facut-o si se pare ca s-a suparat si pe mine: azi nici nu mi-a raspuns la telefon, nici nu m-a sunat inapoi. Oricum, stiu ca dorea sa-si faca programul mai din timp si sa nu ramina in stendbai pina-n ultima clipa. O s-o mai sun si miine dar, la cum o cunosc, nu cred ca vin.

PS. Si eu as fi procedat la fel, desi as fi inteles "de ce"-urile.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!!

A revenit Ina !!!!!!!!!!!
Tufata draga pai sa ne tii asa in suspans ?!!
Cu pozele buclucase recunosc ca m-am uitat cu drag ca de fiecare data da' n-am scris stiind ca esti plecata deja si nu credeam ca mai citesti, sincer vorbind cu toate ca si eu cand vin din concediu citesc tot ce s-a scris in lipsa mea, dar na' am buctat-o asta e

Prietenii vostri mai vor sa vina ? nu i-am mai anuntat pt ca la telefon cand am vorbit cu Venera i-am zis ca e ok cu conditia sa nu fie suprasolicitate camerele, ceea ce nu s-a intamplat, am crezut ca se vor inscrie mai multe fete, fiind o intalnire atat de dezbatuta, m-am inselat insa
Sper ca nu sunt suparati si ei din acest motiv

In concluzie : NE-A FOST DOR DE TINE !!!!!!

Abia astept sa ne vedem !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Sa va fie de bine.
Cel mai la moda "pe vremea noastra" da, Infacolul era. Sa-i fie de sanatate.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Noi ne-am plimbat toata dupa masa, a fost o vreme superba dupa ploaia de dimineata, asa ca am fost la vizionat de cabana pt revelion si se pare ca am batut palma pt una faina, mai urmeaza sa vedem exact cate familii suntem si sa mai negociem putin pretul
Apoi am fost in vizita la prietenii nostri care au bebe mic si urlator datorita colicilor, le-am zis sa incerce cu Infacol parca asta era cel mai cel, nu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Pai ultima data ai pus pozele pe contul comun. Eu nu mai am parola de cind Ayla a schimbat-o si mie nu mi-a trimis-o
Ia pune si tu frumusel un link aici sa ne delectam ca Naty si cu mami gravidutza!

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Saluti tuchicas,

Sint pe-aici dar cam fara chef pe motiv de..."dezamagiri profunde".
M-am intors din concediu plina de "alean" de tufete dragi si cu chef de povestit gramada! Dar, ca de obicei, inainte, m-am pus pe recuperat si am constat cu tristete ca doar Anaan, Ayla si Cami au avut bunavointa sa acceseze link-ul cu poze postat de mine in noaptea de dinaintea plecarii. Chestia asta mi-a lasat, asa, o suparare mare, mare. Be bune. Si la propriu. Si nu stiu de ce ca doar nu mi-au murit laudatorii. Si, desi a trecut ceva vreme de atunci, tot asa de kkt di de "ne-lumita" ma simt.

Acum stiu ca multe le-ati vazut dar "ati uitat" sa ziceti dar eu, in marea mea prostie, tot nacajita mi-s

In fine, nu sint suparata pe voi ci pe mine ca sint dependenta de ce n-ar trebui sa fiu Nu intentionez sa-mi string jucariile si sa plec pentru ca nu am motiv! Dar, momentan, NU-MI VINE nici sa scriu, nici sa va povestesc, numa' sa pling.

Ina bine ai revenit, tocmai tu care ai initiat moda muffinsurilor sa dispari asa , cunosc senzatia prin care ai trecut cu pozele si din pacate si eu am patit lafel de mai multe ori ,acesta este si motivul pentru care eu nu am mai pus poze cu Naty .

19+

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Ilinca, voiam sa-ti spun ca m-ai impresionat cind ai povestit de tati al tau cum iti spunea in fiecare seara "esti cel mai frumos copil din lume" pentru ca si eu ii spun lui Ian de cite ori il adorm "esti cel mai grozav baietel din lume" dar, recunosc, nu ma gindisem ca as putea perpetua traditia "per veshnico"

Noapte buna.

PS. Daca va intrebati ce fac la ora asta pe forum: miine vine in vizita o PRIETENA "de-adevaratelea" si, de drag si dor, nu pot dormi. De abia astept, desi nu sta decit citeva ore (apreciez, cu atit mai mult efortul ei de a calatori cu maxi-taxi, mijloc de transport pe care il detest!)
PPS. V-am spus eu ca-i...de-adevaratelea!!!

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

O cafea maaare si taaare pentru toate fetele!
Novus, pentru colici la noi a mers cel mai bine WATER GRIPE.
Inapreda, a venit prietena "de-adevaratelea"? si eu am vreo 2 asa de faine ca tot timpul imi salta inima cand vorbesc cu ele, d-apai cand le vad!
Dyana, cum a fost cu Mutzu la munte?

Ps. LA MULTI ANI, ELENA.ELENA!!!!!!!!!!!!!!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici cu frumoasa Sophiphi! Abia astept sa ne vedem la Sovata!

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Fetele din Bucuresti, aveti idee de unde pot lua si eu portite pt scara interioara?????? da fara Ikea, ca-i aproape 300 lei una si mie imi trebuiesc 3....nu-mi permit asa sume

Pe 6 face fata 1 AN, pe 9 luam turta.Cu ce trebuie sa ma pregatesc??? Facem in casa la noi, cu nasii si fratii......
Cam ce anume sa pun pe tavita???...Daca ai fac tort pe 6 mai trebuie sa-i fac si pe 9??Cadou pt nasi...daca aveti ceva idei, v-as fi recunoscatoare, ca eu chiar nu stiu ce sa iau unor oameni care au de toate ( sa nu-mi spuneti de icoane sau altceva bisericesc, ca nu suntem genul...nici ei)

Inca ceva....cum fac si eu desene pe pereti??????? parca Maria_k are peretii pictatiStiu ca a dat ea un site de unde le-a luat, poate stiti vreuna din voi, ca Maria este scumpa la vedere

1. Tot in ikea vazusem. Parca si si Brico.
2. Nu-sh daca tortul "trebuie" facut pe o data anume... eu l-as face atunci cand serbez. Eu i-am luat nashei o rama argintata si i-am pus poza Adelei. Nici noi, nici nasha nu suntem bisericoshi, dar icoane tot avem prin casa... nu-sh la ce fel de "gen" te referi... Nu puteam sa le mai luam tot icoana, ca le-am luat una cand s-au casatorit.
3. Eu am renuntat la desene si am luat niste pitici de-aia care se lipesc... dar anu am gasit decat 3... FETELOR, DACA VEDETI PITICI PRIN LIBRARII, ANUNTATI-MA! Ca trebuie sa-mi intregesc formatia. A! si nici pe domnishoara Alba ca Zapada nu am gasit-o inca!

Dau send la asta si ma duc sa mai recuperez...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Revin, ca am incurcat cadourile. Poza i-am daruit-o nashei a Botez, cand a implinit 1 an nu i-am daruit nika... ca era ziua fetei nu a nashei.

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Anaan, n-are treaba cu dintii Sophiphi, caninii ii sunt iesiti si jos si sus si oricum ea n-a reactionat urat la dinti niciodata. Mi-am dat seama ca o sacait-o faptul ca nu prea putea respira, ii tot fornaiau mucii si cred ca astaa facut-o sa fie atat de nemutumita. Febra n-a avut, adica i-am luat temperatura "ad labam", ca la ce suparata era n-ar fi suportat termometru in fund...poate a avut ceva gen 37.5 maximum maximorum la un moment dat, dar nici asta nu prea cred.

Nici Adela nu a facut urat la dinti, dar acum se tot trezeste noaptea urland. Am zis ca or fi caninii, ca am auzit ca astia-s mai dureroshi... I-am dat cu alifii, cu panadoale... nika. Am zis ca o fi de la skimbarea de barlog si am luat patutul fix langa al nostru... nici asta nu a avut efect.
Acum abordam problema ca si cum i-ar fi foame... sa vedem daca asa merge tratat... s-a trezit o singura data pe la 4... sa vedem cum ne merge...

Oricum... tot cornuletz cu lapte e.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

denisa ce s-o fi cu mesajul tau?.. .e ciudat rau

edit: eu asa il vad
Abia astept sa ne vedem la Sovata! br / br / div align= right id= quote2 table class= quote tr td class= quotetd span class= quotetext Citat: /span /td /tr tr td class= quotetd2 span class= quotetext i citat din mesajul lui novus /i br / br / ....................
dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
LA MULTI ANI, ELENA.ELENA!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani!!!!

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput