Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 9
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop O cafea maaare si taaare pentru toate fetele! |

pt cafea 
dragastoasa de Dragos
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Noi ne-am plimbat toata dupa masa, a fost o vreme superba dupa ploaia de dimineata, asa ca am fost la vizionat de cabana pt revelion si se pare ca am batut palma pt una faina, mai urmeaza sa vedem exact cate familii suntem si sa mai negociem putin pretul |

Ca daca nu va deranjam, noi tare ne-am alatura.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 denisa ce s-o fi cu mesajul tau?.. .e ciudat rau edit: eu asa il vad ![]() |
Da... nu stiu, ca i-am dat edit si arata ca e scris bine. Am sters bucata aia... oricum nu avea cine-stie ce continut... Fug ca plange piticul si a venit matza sa ma anunte.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
Neata,
Coffee is goooood!
Noi ne-am trezit pe la 9 ca azi-noapte am avur niste episoade de chiraiala cu ochii inchisi.
DYANA, ma gandeam la tine. Tu spuneai ca David doarme intr-o camera si voi in alta. Stiu ca tu te ridici imediat ce il auzi in interfon ca chitaie. Dar pana ajungi la el ma gandesc ca incepe si plange. Ai incercat sa fii langa el la primul chit? Ca eu, daca nu ma trezesc sa il bibilesc pe Vladimir la primul chit (ca mai iese un canin si e cam tare vad) incepe si urla si imi e mai greu sa il linistesc. Asa, fiind langa el, pun mana pe el, il mai pup si trage pe partea ailalta.
Bianca2503 spune:
INAPREDA, bine ai revenit si bine ti-ai revenit ca asara erai cam tuflita
.
Eu zic sa nu te superi ca nu ai de ce. Asa cum ai spus si tu " nu ti-au murit laudatorii".
In plus, aici e cafeneaua noastra unde stam la barfa, nu e expozitite de copii. Adica nu asta e the main purpose al clubului. Ca pune noi poze din cand in cand, ok- dar sa nu asteptam comentarii.
. Sper ca m-am facut inteleasa si ca nu te-am suparat.
In alta ordine de idei, eu nu mai fac comentarii la poze atunci cand pun mai multe fete pentru ca sunt tuta rau siu sigur uit sa mentionez pe cineva. Asa ca, ma uit, imi salvez linkurile si ma uit la ele cand doarme Vladimir la pranz. D-asta si uit sa fac comentarii ca ma iau cu scrisul aa altceva.
Anaan spune:
Buna dimineata!
Desi am dormit neintorsi si eu, si Andreiul
, suntem foarte somnorosi in dimineata asta. Bine, ca e si o vreme sa tot dormi: ceata densa si frig;totusi cred ca pe mai tarziu se face soare
.
Tufete, eu cu drag ma uit la poze, da' nu prea mai pune nimeni. Adica, nu ca nu sunt deloc, dar nici prea des. Alina, vreau si eu sa o vad pe Naty si pe tine graviduta!
Ina, fain ca te viziteaza o prietena de-adevaratelea...sa va bucurati din plin de intalnire! Eu am vreo trei prietene de-adevaratelea, dar doua-s departe -una peste mari si tari
- si una, din fericire, pe-aproape.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
saby spune:
Neata fetele!!!
Ne-am intors si noi a seara dupa o saptamana la socri la Dragasani, s-a terminat si concediul lui Adi asa ca de azi suntem pe aici prin zona.
N-am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti bine cu totii.
Va pup
, incerc sa citesc asa printre randuri din urma, ca ma simt asa putin pe dinafara si macar sa pot intra in subiect
.
denisamada spune:
Am uitat sa zic, am facut muffinshi cu prune! Buuuuuuuuni, dar i-am mancat pe toti!!!
A papat si Adela o jumatate... asta e bine. A scuipat doar pruna afara...
Fetelor va invidiez ca aveti timp sa va uitati la seriale... nu mai stiu de cand nu am mai vazut un film...
Noi avem azi "Calorifere reloaded", ca picura o legatura de-aia...
Sper sa se rezolve azi, ca ideea de calorifere picuratoare ma stresseaza ingrozitor.
A-propos de personaje de care eram indragostita in copilarie... (copilaria mea a fost mai demult decat a altora
) Mark Landers dintr-un desen animat pe care-l vedeam pe Italia 1.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Bon dimineu!
Sa va raportez cronica racelii...
Vazand ca n-are decat 37.2 cum mi-ati tradus voi, nu i-am dat nimic, ca citisem ca e bine cand omu' face febra, ca inseamna ca organismul lupta cu infectia, deci nu-i bine sa-i dai febrei in cap de la inceput, mai ales ca e sub 38. Booon. S-a jucat de numa toata ziua, cu mucii pana la brau
. La pranz n-a dormit decat 15 minute in scaunelul de masa si s-a trezit cam ca si cu o noapte inainte, plangand feroce, ca sa zic asa. Asa ca seara i s-a facut somn pe la 7 si ceva.
Huzband era tot crispat, tot anticipa ca vom avea iar o noapte horror, era pregatit sufleteste:))). La 19.30 a adormit Phiphi (tot in camera cu calculatorul, pentru orice eventualitate!!) si noi ne-am strecurat langa ea sa vedem cu film. Cum scotea cate un sunet Sophiphi cum intzepeneam amandoi:)). Dar nu se trezea, numa-si lua cate o noua pozitie.
Intre timp mi-am dat seama ca am racit eu!
Aveam o durereee-n gat...muci...n-am luat niciun medicament, biensur.
Bai, asa bine n-a mai dormit Sophiphi de nu stiu cand...Respiratia clara, niciun muc horcaind (bun protargolul!!), s-a trezit pt. supt abia la 1 (de la 7.30, e ceva!!) apoi la 4, apoi la 7 (ca sa intelegeti: deci super lejer fatza de alte dati cand suge din ora-n ora si se foieste de numa) si apoi a dormit pana la 9.30 cand s-a trezit fresh, pusa pe distractie, pe rasete, ne-am jucat prin pat...parca n-ar fi fost racita veci.
Dar io sufar amu, simt ca am si febra...sper sa-mi treaca repede, am multe de facut!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever