Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bon dimineu!

(bun protargolul!!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Ce-i asta??? PROTARGOL???

Pupici Sophiei, care a depasit cu bine momentul de "criza"! Si mamicii racite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma bucur ca Sophiphi a biruit raceala, acum mai trebuie doar sa o biruiesti si tu.

Anamariame,Cativ, voi cum mai sunteti?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Sa zic si mie de cine mi-a placut...

Of course, no 1: NICK CARTER - cand aveam vro 12 ani!

Apoi... Leo Di Caprio - cand aveam vro 15 ani...

Dupa... nu prea mi-a mai placut nimeni - decat un tip din anul 4 de la Socio (io eram in anul 1).

Acum... Dr. Shepard din Anatomia lui Grey. Are asa, o privire de caine batut nr 5 si mi mi se pare misto treaba asta.

Daaaar, ii consider barbati fatali pe :

Michael Madson

Robert dE nIRO

siiiii

Michael Douglas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inapreda, si io te inteleg perfect, si eu sunt tare atasata de forumul asta si de aici pot proveni suferinte, chiar daca suna caraghios. Am avut si eu un episod de "raneala" desi n-am zis nimic la vremea respectiva, il zic acum ca sa vezi ca nu e ceva iesit din comun sa suferi virtual
Era in vremea cand se felicitau copiii lunar, ca aveau sub un an, tineti minte. Ei si era ziua lui Sophiphi, cred ca era chiar ceva rotund, 6 luni parca si nimeni nu zicea nimic, scria lumea-ntruna si niciun "lamultzani!" lui Phiphi (si colegelor "de trupa") desi in alte zile cu asta incepeau discutiile, cu zeci de postari cu felicitari pentru "sarbatoritii zilei". Acum era cam 4 dupa-masa si nimic si va zic drept ca m-am tuflit groaznic, ma gandeam:"ia uite, dom'le, in fiecare dimineatza se felicita bebei si mamici care nici n-au aparut pe forum de cand (s-)au nascut, nu conteaza, in virtutea inertiei listei de inceput sunt felicitati toti, desi mamele respctive n-au scris veci mai mult de-un rand pe forum...iar io, care bag de zor p' aci is lasata pe dinafara". Si-am suferit ca un caine pentru asa motiv pueril, ca nu i s-a zis "La multi ani" fetei mele...Pana la urma a venit Olishka, daca bine-mi amintesc, si a dat ea tonul si atunci pana seara am mai primit cateva urari
Faza e ca tu, inapreda, sau Pisik, de exemplu, le ziceti pe loc, cand aveti ceva pe suflet va descarcati, si asta e foarte bine. Altele, ca mine, alina.n, anaan, nu zic nimic la momentul respectiv, decat cand deschide altcneva subiectul. Iar unele sunt "zen" chiar tot timpul, nu se pot supara din asa motive si le admir foare mult (ex. Bianca) dar na, unele suntem mai sensibiloase (filoloagele si filosoafele:)))

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Haoleu, Gia, deloc nu ne potrivim la gusturi in privintza barbatilor!:))) Bine ca ne potrivim la altele
Inapreda, Saby, ca ati lipsit de la discutiile noastre intelectuale: ia spuneti ce actori i-ati considerat (si ii considerati) "barbati fatali", sa vedem ce idealuri masculine aveti (in afara de sotzi, dar ei sunt perfecti, nu se pune)

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Io cred ca lui Sophiphi i-a trecut miraculos raceala fiindca am racit io si i-am transmis anticorpi, altfel nu-mi explic.
Georgiana, de protargol am tot zis mereu, eu il propovaduiesc cu drag, e singurul care ne biruie mucii si nu ustura (l-am testat pe mine). Se gaseste in farmacii (dar in astea gen sensiblue nu prea), e solutie nazala concentratie 1%.
Denisamada, daca nu gesesti Alba ca Zapada am o solutie: pui pe perete un poster mare cu Olishka!!

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
... dar na, unele suntem mai sensibiloase (filoloagele si filosoafele:)))

17 luni
Manole forever

Vad ca raceala nu-ti afecteaza simtul umorului!

Mergi la inceput

Hai sa va spun realizarea zilei de ieri: fiu-meu care nu face "pa" veci, nimanui si in nicio situatie, foarte relaxat si sigur pe el, ne-a facut "Pa" in mallul din Sibiu si-a luat-o la galop dupa niste tinerele cu fuste simbolice...l-am recuperat in urlete. Ioi, Doamne, ce ma asteapta!

Azi, cand i-am zis sa faca "pa" mi-a facut cu nonsalanta, deci am intrat si noi in randul lumii salutatoare

Mergi la inceput

ca sa nu ma las mai prejos, apropo de PA... o intreb pe Bris... Ce inseamna BYE BYE? si ea... face cu manuta si zice... PA PA

Si nu am invatat-o noi. A invatat la cresa sa zica BYE BYE si stie ca e PA PA.

La fel, daca o intreb unde ii este nasul, in engleza, mi-l arata! Numai nasul, ochii si mainile le stie!

FAZA SOK!!! I-am zis in engleza: unde e tata?! Si mi-a aratat unde era... Am ramas blocati!!!! Imi zice D. sa avem grija cu cresa asta ca poate incepe in englezeasca fata noastra de trebuie sa umblam cu dictionarul dupa ea...

Tare mandra sunt de ea...

Sa va mai zic ca de la Bate vantul frunzele face toate miscarile? Si daca o intreb cum bate vantul... imi arata miscarea Imi vine sa o mananc!!!

Apropo de pupat, io cand o vad cu chestii de-astea "sclipitoare" o iau in brate si atata o motrosesc pana ma respinge (adica dupa 5 sec!!!), dar eu mai insist un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:

Haoleu, Gia, deloc nu ne potrivim la gusturi in privintza barbatilor!:))) Bine ca ne potrivim la altele
Inapreda, Saby, ca ati lipsit de la discutiile noastre intelectuale: ia spuneti ce actori i-ati considerat (si ii considerati) "barbati fatali", sa vedem ce idealuri masculine aveti (in afara de sotzi, dar ei sunt perfecti, nu se pune)

17 luni
Manole forever

Pai hai sa zic si eu. De cand l-am vazut prima oara mi-a placut ca barbat de George Clooney si number one e Bono(Paul David Hewson), iar de noutate e actorul principal din Dinastia Tudorilor l-am savurat in fiecare episod Jonathan Rhys Meyers

Mergi la inceput