Ghiocei de Martie-Aprilie***253***
Raspunsuri - Pagina 10
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bon dimineu! (bun protargolul!!) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |
Ce-i asta??? PROTARGOL???
Pupici Sophiei, care a depasit cu bine momentul de "criza"! Si mamicii racite
Anaan spune:
Ma bucur ca Sophiphi a biruit raceala, acum mai trebuie doar
sa o biruiesti si tu.
Anamariame,Cativ, voi cum mai sunteti?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
georgiana310 spune:
Sa zic si mie de cine mi-a placut...
Of course, no 1: NICK CARTER - cand aveam vro 12 ani!
Apoi... Leo Di Caprio - cand aveam vro 15 ani...
Dupa... nu prea mi-a mai placut nimeni - decat un tip din anul 4 de la Socio
(io eram in anul 1).
Acum... Dr. Shepard din Anatomia lui Grey. Are asa, o privire de caine batut nr 5
si mi mi se pare misto treaba asta.
Daaaar, ii consider barbati fatali pe :
Michael Madson
Robert dE nIRO
siiiii
Michael Douglas!!!
Ilinca_M. spune:
Inapreda, si io te inteleg perfect, si eu sunt tare atasata de forumul asta si de aici pot proveni suferinte, chiar daca suna caraghios
. Am avut si eu un episod de "raneala" desi n-am zis nimic la vremea respectiva, il zic acum ca sa vezi ca nu e ceva iesit din comun sa suferi virtual![]()
![]()
Era in vremea cand se felicitau copiii lunar, ca aveau sub un an, tineti minte. Ei si era ziua lui Sophiphi, cred ca era chiar ceva rotund, 6 luni parca si nimeni nu zicea nimic, scria lumea-ntruna si niciun "lamultzani!" lui Phiphi (si colegelor "de trupa") desi in alte zile cu asta incepeau discutiile, cu zeci de postari cu felicitari pentru "sarbatoritii zilei". Acum era cam 4 dupa-masa si nimic si va zic drept ca m-am tuflit groaznic, ma gandeam:"ia uite, dom'le, in fiecare dimineatza se felicita bebei si mamici care nici n-au aparut pe forum de cand (s-)au nascut, nu conteaza, in virtutea inertiei listei de inceput sunt felicitati toti, desi mamele respctive n-au scris veci mai mult de-un rand pe forum...iar io, care bag de zor p' aci is lasata pe dinafara". Si-am suferit ca un caine pentru asa motiv pueril, ca nu i s-a zis "La multi ani" fetei mele...Pana la urma a venit Olishka, daca bine-mi amintesc, si a dat ea tonul si atunci pana seara am mai primit cateva urari![]()
Faza e ca tu, inapreda, sau Pisik, de exemplu, le ziceti pe loc, cand aveti ceva pe suflet va descarcati, si asta e foarte bine. Altele, ca mine, alina.n, anaan, nu zic nimic la momentul respectiv, decat cand deschide altcneva subiectul
. Iar unele sunt "zen" chiar tot timpul, nu se pot supara din asa motive si le admir foare mult (ex. Bianca) dar na, unele suntem mai sensibiloase (filoloagele si filosoafele:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Haoleu, Gia, deloc nu ne potrivim la gusturi in privintza barbatilor!:))) Bine ca ne potrivim la altele![]()
Inapreda, Saby, ca ati lipsit de la discutiile noastre intelectuale: ia spuneti ce actori i-ati considerat (si ii considerati) "barbati fatali", sa vedem ce idealuri masculine aveti (in afara de sotzi, dar ei sunt perfecti, nu se pune
)
17 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Io cred ca lui Sophiphi i-a trecut miraculos raceala fiindca am racit io si i-am transmis anticorpi, altfel nu-mi explic.
Georgiana, de protargol am tot zis mereu, eu il propovaduiesc cu drag, e singurul care ne biruie mucii si nu ustura (l-am testat pe mine). Se gaseste in farmacii (dar in astea gen sensiblue nu prea), e solutie nazala concentratie 1%.
Denisamada, daca nu gesesti Alba ca Zapada am o solutie: pui pe perete un poster mare cu Olishka!!
17 luni
Manole forever
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. ... dar na, unele suntem mai sensibiloase (filoloagele si filosoafele:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |

Vad ca raceala nu-ti afecteaza simtul umorului!
Anaan spune:
Hai sa va spun realizarea zilei de ieri: fiu-meu care nu face "pa" veci, nimanui si in nicio situatie, foarte relaxat si sigur pe el, ne-a facut "Pa" in mallul din Sibiu si-a luat-o la galop dupa niste tinerele cu fuste simbolice...l-am recuperat in urlete. Ioi, Doamne, ce ma asteapta!
Azi, cand i-am zis sa faca "pa" mi-a facut cu nonsalanta, deci am intrat si noi in randul lumii salutatoare![]()
georgiana310 spune:
ca sa nu ma las mai prejos, apropo de PA... o intreb pe Bris... Ce inseamna BYE BYE? si ea... face cu manuta si zice... PA PA ![]()
![]()
![]()
Si nu am invatat-o noi. A invatat la cresa sa zica BYE BYE si stie ca e PA PA.
La fel, daca o intreb unde ii este nasul, in engleza, mi-l arata! Numai nasul, ochii si mainile le stie!
FAZA SOK!!! I-am zis in engleza: unde e tata?! Si mi-a aratat unde era... Am ramas blocati!!!! Imi zice D. sa avem grija cu cresa asta ca poate incepe in englezeasca fata noastra de trebuie sa umblam cu dictionarul dupa ea...![]()
![]()
![]()
Tare mandra sunt de ea...
Sa va mai zic ca de la Bate vantul frunzele face toate miscarile? Si daca o intreb cum bate vantul... imi arata miscarea
Imi vine sa o mananc!!!
Apropo de pupat, io cand o vad cu chestii de-astea "sclipitoare" o iau in brate si atata o motrosesc pana ma respinge (adica dupa 5 sec!!!), dar eu mai insist un pic
saby spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Haoleu, Gia, deloc nu ne potrivim la gusturi in privintza barbatilor!:))) Bine ca ne potrivim la altele Inapreda, Saby, ca ati lipsit de la discutiile noastre intelectuale: ia spuneti ce actori i-ati considerat (si ii considerati) "barbati fatali", sa vedem ce idealuri masculine aveti (in afara de sotzi, dar ei sunt perfecti, nu se pune mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever |
Pai hai sa zic si eu. De cand l-am vazut prima oara mi-a placut ca barbat de George Clooney si number one e Bono(Paul David Hewson)
, iar de noutate e actorul principal din Dinastia Tudorilor l-am savurat in fiecare episod Jonathan Rhys Meyers