Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ooo, da, saby, bono e un tip charismatic rau...desi mie din trupa imi placea mai mult The Edge Cat despre ala ultimul ce ai zis am dat un search pe gugu images...si nu-i rau de loc, da' deloc...prospaturaaaaa!:)))
Si Sophiphi "stie engleza" de la baby einstein, cand aude "wave" face cu mana (deci "tai-tai) si cand ii zic pick-a-boooo se ascunde

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Inapreda bine ai revenit .
Ilinca ,bine ca nu a racit Sophi iar tie sa-ti treaca repejor gatul
La noi in sfarsit raceala da semne ca a cam trecut iar eu am scapat fara sa o iau ca deobicei eram in ton cu buburuza
Daca tot veni vorba de pa,fata mea spune ceau-ceau la toata lumea .Daca ne intalnim cu vre-o vecina pe scara ea saluta prima,daca intram intr-un magazin spune ceau,cand iesim la fel
.Iar cu pupatul,ea da pusi doar cand vrea ea,nu-i place sa i se ceara si cand e la faza pupacioasa te pupa de te albeste .Bine acum nu pupa decat persoanele apropiate ei,mami ,tati,buni ,matusa si cateodata cate-un copilas cu care se joaca afara si de care ai este drag

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata!Sunt racita bocna, ieri ma durea groaznic carnea pe mine, am facut si eu putina febra! Ma plang mai rau ca Eva, care e cu o zi inaintea mea!Eu am fost indragostita de Toto Cutugno cand a venit in Romania pentru un concert, dar indragostita rau, numai la el ma gandeam. Nu ma intrebati de ce, ca acum nu-l mai gasesc deloc fermecator Ah, dar Dr Shephard...hmm....nu zic mai multe Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ah, dar Dr Shephard...hmm....nu zic mai multe

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Cum nu zici mai multe??? Ziiiii!!! Numai noi sa zicem?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ah, dar Dr Shephard...hmm....nu zic mai multe Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Cum nu zici mai multe??? Ziiiii!!! Numai noi sa zicem?!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009http://georgianaspataru.blogspot.com/
Pai...ce sa zic mai mult? Imi place rau de el. Eu de obicei ma "atasez" de un personaj, nu de un actor, iar rolul lui din Anatomia lui Grey e unul pe gustul meu. Iar parul ala...si privirea gingasa Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

buna dimineata!copilul meu tot bolnav e. tuseste puternic, productiv dar nu poate sadea afara ce produce si se ineaca. face febra care nu scade...astept dr sa ne dea ceva, orice...intre timp, ii dau un mesaj sotului sa caute protargol...pariu ca uita?Fiica Ploii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
3. Eu am renuntat la desene si am luat niste pitici de-aia care se lipesc... dar anu am gasit decat 3... FETELOR, DACA VEDETI PITICI PRIN LIBRARII, ANUNTATI-MA! Ca trebuie sa-mi intregesc formatia. A! si nici pe domnishoara Alba ca Zapada nu am gasit-o inca!

Denisa eu am vazut ieri mai multe personaje de lipit pe pereti parca era si alba ca zapada se vindeau cam la 5ron/buc chiar in parc IOR pe alee unde te plimbi pe marginea lacului.Sunt mai multe standuri cu detoate de la mancare la hanute ,carti si alte minuni.Spor la decorat

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
copilul meu tot bolnav e. tuseste puternic, productiv dar nu poate sadea afara ce produce si se ineaca. face febra care nu scade...astept dr sa ne dea ceva, orice...

Silviutza bolnavioara! si pe mami, ca are grija de ea. Pe tati il tragem de ureki daca uita sa ia picaturici de nasuc!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Io cred ca lui Sophiphi i-a trecut miraculos raceala fiindca am racit io si i-am transmis anticorpi, altfel nu-mi explic.
Georgiana, de protargol am tot zis mereu, eu il propovaduiesc cu drag, e singurul care ne biruie mucii si nu ustura (l-am testat pe mine). Se gaseste in farmacii (dar in astea gen sensiblue nu prea), e solutie nazala concentratie 1%.
Denisamada, daca nu gesesti Alba ca Zapada am o solutie: pui pe perete un poster mare cu Olishka!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

sau asta ar fi o idee si mai buna decat sugestia mea de a da o tura pri IOR

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Denisa eu am vazut ieri mai multe personaje de lipit pe pereti parca era si alba ca zapada se vindeau cam la 5ron/buc chiar in parc IOR pe alee unde te plimbi pe marginea lacului.Sunt mai multe standuri cu detoate de la mancare la hanute ,carti si alte minuni.Spor la decorat

Aha! Aia sunt! Tre' sa-mi fac drum prin IOR. Merci mult.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput