Ghiocei de Martie-Aprilie***253***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

A revenit Ina !!!!!!!!!!!
Tufata draga pai sa ne tii asa in suspans ?!!
Cu pozele buclucase recunosc ca m-am uitat cu drag ca de fiecare data da' n-am scris stiind ca esti plecata deja si nu credeam ca mai citesti, sincer vorbind cu toate ca si eu cand vin din concediu citesc tot ce s-a scris in lipsa mea, dar na' am buctat-o asta e

Prietenii vostri mai vor sa vina ? nu i-am mai anuntat pt ca la telefon cand am vorbit cu Venera i-am zis ca e ok cu conditia sa nu fie suprasolicitate camerele, ceea ce nu s-a intamplat, am crezut ca se vor inscrie mai multe fete, fiind o intalnire atat de dezbatuta, m-am inselat insa
Sper ca nu sunt suparati si ei din acest motiv

In concluzie : NE-A FOST DOR DE TINE !!!!!!

Abia astept sa ne vedem !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

RAZVAN

Aditapop, maine te prezinti cu diplomat la locul de joaca, ok ?!

Mergi la inceput

Noi ne-am plimbat toata dupa masa, a fost o vreme superba dupa ploaia de dimineata, asa ca am fost la vizionat de cabana pt revelion si se pare ca am batut palma pt una faina, mai urmeaza sa vedem exact cate familii suntem si sa mai negociem putin pretul
Apoi am fost in vizita la prietenii nostri care au bebe mic si urlator datorita colicilor, le-am zis sa incerce cu Infacol parca asta era cel mai cel, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

RAZVAN

Aditapop, maine te prezinti cu diplomat la locul de joaca, ok ?!

Da, sa traiti!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Saluti tuchicas,

Sint pe-aici dar cam fara chef pe motiv de..."dezamagiri profunde".
M-am intors din concediu plina de "alean" de tufete dragi si cu chef de povestit gramada! Dar, ca de obicei, inainte, m-am pus pe recuperat si am constat cu tristete ca doar Anaan, Ayla si Cami au avut bunavointa sa acceseze link-ul cu poze postat de mine in noaptea de dinaintea plecarii. Chestia asta mi-a lasat, asa, o suparare mare, mare. Be bune. Si la propriu. Si nu stiu de ce ca doar nu mi-au murit laudatorii. Si, desi a trecut ceva vreme de atunci, tot asa de kkt di de "ne-lumita" ma simt.

Acum stiu ca multe le-ati vazut dar "ati uitat" sa ziceti dar eu, in marea mea prostie, tot nacajita mi-s

In fine, nu sint suparata pe voi ci pe mine ca sint dependenta de ce n-ar trebui sa fiu Nu intentionez sa-mi string jucariile si sa plec pentru ca nu am motiv! Dar, momentan, NU-MI VINE nici sa scriu, nici sa va povestesc, numa' sa pling.

Ina bine ai revenit, tocmai tu care ai initiat moda muffinsurilor sa dispari asa , cunosc senzatia prin care ai trecut cu pozele si din pacate si eu am patit lafel de mai multe ori ,acesta este si motivul pentru care eu nu am mai pus poze cu Naty .

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Hello, fete!
Inapreda, welcome back NU pune la suflet Ian e oricum bestial, cu sau fara comentariile noastre
Sanatate puisorilor cu nasucurile infundate
Dam o felie de tort (diplomat, facut de soacra, buuuun!) si bautaura pe alese. Azi avem si noi 1 an jumate Multumim, adrisimo
Va pup pe toate, o duminica placuta chiar daca e ploioasa...

POZE NAZDRAVAN

La multi ani!!!!!

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monnvas, am uitat sa zic: si mie mi-a aparut Corina mitu aia pe Picasa si habar n-am cine e

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Si la mine a aparut.E ceva de rau? Eu chiar cunosc o tipa pe care o cheama asa si am crezut ca ea e si pe picassa ,am dat add.

19+

Mergi la inceput

Da' Uali pe unde o fi de nu mai da nici un semn de viata ?!!

Si Mababei cam trage chiulul la fel si Chatonel care nu mai stiu daca e in vacanta sau nu, Pisigri si Floric idem, pofititi la raport !!

Pisik e scuzata momentan , dar asteptam sa mai intre la cate o poveste macar seara !!

Mergi la inceput

Acestea fiind zise, ma culc si eu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' si sa-ti traiasca flacaul.
Iau si eu o felie de tort la miez de noapte ca m-am suparat pe Mihaita ca a murit si am luat o pauza.

Si se veeeeeeeeede!

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Hello, fete!
Inapreda, welcome back NU pune la suflet Ian e oricum bestial, cu sau fara comentariile noastre
Sanatate puisorilor cu nasucurile infundate
Dam o felie de tort (diplomat, facut de soacra, buuuun!) si bautaura pe alese. Azi avem si noi 1 an jumate Multumim, adrisimo
Va pup pe toate, o duminica placuta chiar daca e ploioasa...

POZE NAZDRAVAN

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput